?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 409 788
  • 10 219
  •   3
Отговори
# 3 960
Пълномощното нотариално заверено ли е? Към пълномощното има ли и декларации също заверени?
Щом сега е регистрирана, без документ за платен данък.
Застрахователна оценка трябва, но някои нотариуси сами я правят.
Нотариално е заверено, да. Не съм в града, за да ги проверя, но към тях имаше и някакви май точно декларации бяха, в които и двамата описват, че имат сключен граждански брак и тн.
Мерси много!

# 3 961
VIP, ако питаш мен - никакво. Пробвай да спреш за известно време млякото.

# 3 962
Не само млякото. Всички млечни продукти.

# 3 963
Да, всички млечни. Но понеже конкретно за мляко питаше, кое да избягва.

# 3 964
rubyo, доста време търсих такава "стъргалка" за почистване на езика. Преди няколко седмици намерих в DM. Няма такива релефни точици. Почиства по-различно от четката. В повечето случаи използвам и двата метода - стъргалката и четката.

Въпрос,
Какви са цените на ГТП тази година, в София?
Че миналата ми се сториха солени, а сега май са ги вдигнали пак. Да се подготвя психически, че ще хръля едни пари за тая фиктивна проверка.

# 3 965
Миналата седмица минах ГТП - 90 лв.

# 3 966
Все още ли е толкова голяма цедката за бензиновите коли. Миналата година минах преглед точно две седмици, преди въвеждането на новите изисквания. Сега ме е шубе дали ще успея отново, в края на следващия месец.

# 3 967
  • sf
И аз така. Сега ми се пада юни, ще видим какво що.

# 3 968
  • София
Boxnow и Easybox няма как да са едно и също предполагам?
Имам доставка до Easybox от Sameday. Обаче на адреса няма Easybox, а има Boxnow. Влизах и вътре - моят код за отваряне съдържа букви и цифри, а тамошната клавиатура е само цифри...

# 3 969
  • Буркина Фасо
И аз така. Сега ми се пада юни, ще видим какво що.
отиди сега.

# 3 970
  • София
Имам доставка до Easybox от Sameday. Обаче на адреса няма Easybox, а има Boxnow. Влизах и вътре - моят код за отваряне съдържа букви и цифри, а тамошната клавиатура е само цифри...

Не, не са едно и също. Да, кодовете за Boxnow са само цифри, а за Easybox комбинация от букви и цифри.
Да се обадиш в магазина, от който си поръчал за уточнение не е ли вариант?

# 3 971
  • Fairbanks, Alaska
Въпрос към живеещите в Германия:
Защо, когато по някоя немска телевизия се излъчва някакво спортно предаване, немците много държат на интервютата? Сякаш самото състезание не е толкова важно, колкото интервютата и ако не прекъснат за интервю ще дойде края на света.

# 3 972
  • на Мелмак
Питала съм и в друга тема, но не получих отговор.
Правих тест за непоносимост към храни. Някой, на прост език, може ли да ми каже какво краве мляко може да купувам - марка, вид?
Излиза, че имам непоносимост към:
* Краве мляко Bos d 4* (Алфа-Лакталбумин)
* Краве мляко Bos d 8* (Kaзеин)
Това, към което нямам е отбелязано като Краве мляко Bos d 5* (Бета-Лактоглобулин)
Аз имам и към бета лактоглобулин. Изключих всичко млечно, въпреки, че някои видове сирена ставаха. Но не мисля, че у нас са ок. При мен беше свързано със здравословен проблем. Поне две години бях така. Сега от време на време хапвам сирене, но наистина много рядко. А толкова обичам. Пия кафето с овесено мляко Cold Sweat

# 3 973
Понякога са в сутерена на къща, вътре в нея е се влиза през двора. Отвън по нищо не личи, че е точка за доставка.

# 3 974
  • Бургас
Питала съм и в друга тема, но не получих отговор.
Правих тест за непоносимост към храни. Някой, на прост език, може ли да ми каже какво краве мляко може да купувам - марка, вид?
Излиза, че имам непоносимост към:
* Краве мляко Bos d 4* (Алфа-Лакталбумин)
* Краве мляко Bos d 8* (Kaзеин)
Това, към което нямам е отбелязано като Краве мляко Bos d 5* (Бета-Лактоглобулин)
Аз имам и към бета лактоглобулин. Изключих всичко млечно, въпреки, че някои видове сирена ставаха. Но не мисля, че у нас са ок. При мен беше свързано със здравословен проблем. Поне две години бях така. Сега от време на време хапвам сирене, но наистина много рядко. А толкова обичам. Пия кафето с овесено мляко Cold Sweat
И в какво се изразява алергията?

Общи условия

Активация на акаунт