?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 337 182
  • 8 628
  •   4
Отговори
# 8 535
Какъв майстор трябва да потърся за смяна на подпрозоречен перваз?

# 8 536
Интересно ми стана защо предпочитате да плащате през някакъв линк вместо директно в сайта, като така или иначе плащането е преди вземането на пратката?

# 8 537
Да, и на мен ми е чудно.. Само първият път така се прецаках, не знаех, че не може на място с карта. По същия начин с кутиите на Еконт?!? Трябва да си направиш регистрация в сайта/приложението и там да платиш?! Що за глупост?

# 8 538
Мама звъня на фирма за дограма, дойдоха измериха и после монтираха перваз в същия цвят и материал като дограмата на прозореца, за да бъде в синхрон. Съседи по същия начин - фирма за дограма, техния проблем беше с вътрешен перваз. Ако перваза е мраморни плочи например, вече общ строител мисля.

Какъв майстор трябва да потърся за смяна на подпрозоречен перваз?

# 8 539
От известно време телефона ми при заключен екран светва все едно получавам съобщение, но такова няма. Н ММ го прави същото. Някой знае ли защо?

# 8 540
Направо се чудя защо тук става развален телефон и се задават подобни въпроси?!
Интересно ми стана защо предпочитате да плащате през някакъв линк вместо директно в сайта, като така или иначе плащането е преди вземането на пратката?
Да, и на мен ми е чудно.. Само първият път така се прецаках, не знаех, че не може на място с карта. По същия начин с кутиите на Еконт?!? Трябва да си направиш регистрация в сайта/приложението и там да платиш?! Що за глупост?
Като искате да сте в час с дискусията барем четете преди да пишете!

Куриер Box Now имат ли наложен платеж вече? Поръчах нещо от Озон, прие ми поръчката, вече е предадена на куриера, а мисля, че не е платена, защото много бързо завърши поръчката. Видях, че съм запаметила карта, но пак имаше някакво време за обработка на плащането, а сега беше мигновено. В банкирането няма плащане, а в справката в Озон пише Наложен платеж. Преди 8 часа поръчах. Може би и те имат вече наложен платеж като Easy Box.
Ако не е ясно, да обясня - очаквала е че ще плаща, но някак си се е получило, че поръчва с наложен платеж, който тя не е избирала.

# 8 541
Наложен платеж си има в Озон. И ако тя е избрала така, поръчката е финализирана.
Обаче и други писаха, че плащат през линк, затова е този въпрос.

# 8 542
  • София
Не искаме, сайтът се обърка. Аз имам запаметена карта, но не е взел парите оттам, а с наложен платеж.
Диа, точно така, аз мислех, че съм платила със запаметената карта, а то не е станало така. Често пазарувам от Озон и знам как става, получило се е объркване.

# 8 543
  • Буркина Фасо
пиеш студена вода и продължаваш да поръчваш от Озон  Simple Smile

# 8 544
  • Пловдив
Някой да се е справил отварянето на линкове във форума?
От 2, 3 дни в темите в които учствам има линк. При отваряне минава някак през форума(виждам логото) и тогава отваря линка, но не ме връща обртано в темата, а направо затваря форума и губиш каквото четеш и следиш...?
Дали обясних разбираемо? Simple Smile

# 8 545
Не искаме, сайтът се обърка. Аз имам запаметена карта, но не е взел парите оттам, а с наложен платеж.
Диа, точно така, аз мислех, че съм платила със запаметената карта, а то не е станало така. Често пазарувам от Озон и знам как става, получило се е объркване.
Ами аз от първия път те разбрах, ама...

# 8 546
Хора, имам питанка.
Има ли силен препарат за дрехи, който да щади самите тъкани, особено цветовете, но да премахва стари миризми.
Примерно имам дрехи все още си ги нося, но на мишниците явно е задържало повече и да ги понося малко, дори и чиста да съм, все едно съм тренирала 2 часа.
Има ли някакви такива препарати да ги намажа, да поседят и да се оправят.

# 8 547
Переш с малко прах за пране, или при къси програми.
Намажи ги , наобратно обърнати, с хлебна сода, смесена с течен препарат за пране. За бели дрехи- може и кислородна вода да добавиш.
Има и ензимни препарати за спортни дрехи.

# 8 548
Хора, имам питанка.
Има ли силен препарат за дрехи, който да щади самите тъкани, особено цветовете, но да премахва стари миризми.
Примерно имам дрехи все още си ги нося, но на мишниците явно е задържало повече и да ги понося малко, дори и чиста да съм, все едно съм тренирала 2 часа.
Има ли някакви такива препарати да ги намажа, да поседят и да се оправят.
Това е много добро и не само за спортни.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiE2YeY … HgWb&opi=89978449

# 8 549
Елора, увеличи градусите. 40 са малко. Пери с прах, не течен. И слагай повечко. Избягвай синтетика.

Общи условия

Активация на акаунт