?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 337 663
  • 8 635
  •   1
Отговори
# 8 610
Няма ли тема за хигиената и хигиенни препарати? Thinking

Колко е максималната сума която може да се прехвърли към револют от ОББ карта без банката да блокира трансакцията? В евро
И второ, колко е таксата за sepa превод в ОББ?
Около 250€ май беше. Исках да прехвърля повече, но не ми разреши.

# 8 611
  • София
За екскурзиите в Европа вижте и Бохемия. Повече агенции препродават техни.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 23:12 от Пак тя

# 8 612
Подкрепа от мен с 2 ръце за камъка. Ползвам го от една година и той е на половина - реално една опаковка отива за 2 години, от това по-икономично едва ли може да е.
- да изпотяваш се, но няма НИКАКВА миризма;
- не оставя следи по дрехите;
- напълно естествен продукт, няма алуминий, парабени, аромати и всякакви химии, които в дългосрочен план водят до рак.
Много съм доволна, съжалявам, че по-рано не съм го открила!
Има алуминий колкото щеш, защото това е естествен къс калиево-алуминиев дисулфат кристалохидрат.

# 8 613
ОББ няма ли телефон ....
Работи и в момента..най-добре там ще ти отговорят на въпросите.
+35924831717.

# 8 614
1000 минават, но еднократно в единична трансакция, 1500 ме реже и трябва да звъня. Но сега ми хрумва да пробвам с 2х750. Интересува ме ориентировъчно на колко реагира AML-а им за да не звъня на колцентъра всеки път
ОББ няма ли телефон ....
Работи и в момента..най-добре там ще ти отговорят на въпросите.
+35924831717.
Имат. Чакаш 20 минути, после 15 следват обяснения и накрая с триста зора махат лимита. За колкото им кажеш, но стандартно "За ваша защита"
Ква защита като минавам през две проверки включително и биометрика в тяхното приложение.

# 8 615
Подкрепа от мен с 2 ръце за камъка. Ползвам го от една година и той е на половина - реално една опаковка отива за 2 години, от това по-икономично едва ли може да е.
- да изпотяваш се, но няма НИКАКВА миризма;
- не оставя следи по дрехите;
- напълно естествен продукт, няма алуминий, парабени, аромати и всякакви химии, които в дългосрочен план водят до рак.
Много съм доволна, съжалявам, че по-рано не съм го открила!
Има алуминий колкото щеш, защото това е естествен къс калиево-алуминиев дисулфат кристалохидрат.

Ех, а почти се навих.
Преди време потребителка като си писахме сподели, че алуминият не бил вреден така както описвали из нета.
Ама все пак...

# 8 616
Когато в на Балея камъка изчезна по едно време  ползвах део на Виши. И той е добър.
Не съм му чела състава.

# 8 617
  • София
Търся туристическа агенция в София, която да предлага самолетни екскурзии в Европа с екскурзовод на български, моля за препоръки. Желаем да изпратим родителите ни и затова е важно да има екскурзовод с тях непрестанно, тъй като биха се притеснявали поради липса на познания на чужди езици.
Опитай тази агенция,  не е голяма ,но много добре работи лично  сме я ползвали много пъти     
https://rad-festa.com/ София

# 8 618
Не знам защо му казват камък, Елора, но ето го, реално това е стипца. Спира и кръвотечение след порязване. Simple Smile
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-deo-stik-kristal-p4066447435702.html

Аз си слагам нормален дезодорант след него, не пречи.

# 8 619
Не знам защо му казват камък, Елора, но ето го, реално това е стипца. Спира и кръвотечение след порязване. Simple Smile
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-deo-stik-kristal-p4066447435702.html

Аз си слагам нормален дезодорант след него, не пречи.
Като му гледам наличностите по магазини, пак е изчезнал. И за онлайн доставка липсва.

# 8 620
В Зоя и в Ремедиум има, и на двете места съм виждала във физическите им магазини/аптеки, но на друга марка. Но реално вътре си е същата стипца.

# 8 621
Здравейте, софиянци! Искам да попитам нещо, понеже не ползвам често приложението на Йелоу. Планувах си такси за 5 часа сутринта, тъй като трябва да стигна до автогарата. Ако таксито не дойде ще с изпусна автобуса. Направих заявка през приложението и пише, че е приета, но това значи ли, че със сигурност ще дойде такси? По спомен преди показваше номер на кола и снимката и името на шофьора, а сега при мен няма такава информация

# 8 622
Утре ще търсят шофьор, няма да е от днес. Според мен ще дойде, но не пречи към 5 без 10 да се обадите на телефона им.

# 8 623
В Зоя и в Ремедиум има, и на двете места съм виждала във физическите им магазини/аптеки, но на друга марка. Но реално вътре си е същата стипца.
В Зоя е на Salt of the earth и е значително по-малък, по-скъп, по-неудобен за ползване и свършва по-бързо. Последното не е, защото е по-малък, а по-бързо се излюспва самият кристал. Имам чувството, че е по-порест, докато този на ДМ е по-плътен.

# 8 624
На мен пък тези кристали са ми много неудобни. Първо че трябва да се мокрят, после много да търкаш, после да чакаш да ти изсъхне мокрото под мишниците. Нямам толкоз нерви сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт