?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 336 847
  • 8 621
  •   7
Отговори
# 8 580
  • Пловдив
Абе защо е това отношение към изкуствените тениски?  Най-скъпите и маркови са все такива. Аз ги предпочитам пред памучните. По-лесно съхнат, по-лесно се перат, при изпотяване не се лепват толкова по тялото, не се мачкат...
Аз лично имам непоносимост към тях, изключение имам само няколко за спорт. Предпочитам естествени материи. Както споделих се потя повече от изкуствени материи и пъпчици получавам по гърба например /колкото и нелогично да изглежда няколко пъти съм си правила експерименти/. Вкъщи всички се примириха с тази ми лудост, мъжът ми имаше доста такива на Декатлон, няколко на други спортни марки - всичко разкарах.

# 8 581
  • София
Имам една тениска, която ми е много удобна за преходи. Веднъж я обличам изпрана и ми засмърдя още докато отида до спирката. После я пуснах да я пера и я усетих, че не се е изпрала добре. Изпрах я на ръка, като хубаво я разтърках със сапун за пране. Пооправи се, но явно си е и до материя. Имам и други пак изкуствени и не се умирисват така. За преходи ползвам само спортни тениски от изкуствени материи - много лесно съхнат. За друго - само памук, вискоза, лен.

# 8 582
Иначе то като я изпереш и не мирише. Мирише си на чистичко уж и мишниците душа.
Но като я понося час и се почва. Не всички блузи са ми такива.
Изкуствени  аз не харесвам, но съм имам и такива с нещо изкуствено в тях.
Но и чисти памучни имам същия проблем. Явно не пера като хората Grinning
От изкуственяци също така повече ме хваща ток.
Лятото са ми предимно памучни дрехи, ама в зимните повече изкуственяк има в някои и се почва.
Мога да зареждам с ток уредите направо.

# 8 583
Абе защо е това отношение към изкуствените тениски?  Най-скъпите и маркови са все такива. Аз ги предпочитам пред памучните. По-лесно съхнат, по-лесно се перат, при изпотяване не се лепват толкова по тялото, не се мачкат...
И аз не знам. Моят мъж е облечен изцяло и почти постоянно със спортни дрехи от изкуствени материи, такава му е работата, тениските се перат след всяко обличане, анцузите не на всяко. Ми нищо не се е вмирисало, омазало, втвърдило. Дрехите са пълна синтетика, ясно ви за какви тениски говоря и такива са му анцузите. Последно този купих оня ден. И накрая сушилнята си има програма за спортни дрехи и ги вади ухаещи и като нови.

# 8 584
  • Glasgow
Не знам, има някои които са ужасни, аз също както някой по горе писа се изпотявам от тях и стават малки пъпчици. Но не с всички е така. Бански също не ми действат така, а материята иначе е подобна.

# 8 585
За да няма мирис самата пот - кристала на Балеа. Така и дрехите няма да се вмирисват.
Защото на всеки човек потта мирише различно, в зависимост от хормони, лекарства, храна.

# 8 586
За да няма мирис самата пот - кристала на Балеа. Така и дрехите няма да се вмирисват.
Защото на всеки човек потта мирише различно, в зависимост от хормони, лекарства, храна.

Видях го. Ама е без аромат. Пък аз си обичам да има аромат.
Може ли след като го сложа нещо и друг ролон да сложа? Grinning

# 8 587
  • София
Елора, по мой опит, ароматните правят миризмата по-гадна. Аз ползвам дезодоранти без миризма и парфюм.
Някои спортни дрехи ужасно миришат.

# 8 588
Подкрепа от мен с 2 ръце за камъка. Ползвам го от една година и той е на половина - реално една опаковка отива за 2 години, от това по-икономично едва ли може да е.
- да изпотяваш се, но няма НИКАКВА миризма;
- не оставя следи по дрехите;
- напълно естествен продукт, няма алуминий, парабени, аромати и всякакви химии, които в дългосрочен план водят до рак.
Много съм доволна, съжалявам, че по-рано не съм го открила!

# 8 589
Ами ще взема да опитам. Значи  кристал на балеа да търся в дм-то.
А парфюмче на ушенцата слагате все пак Grinning
А защо му викат камък? Течно или нещо твърдо е?

# 8 590
Ами ще взема да опитам. Значи  кристал на балеа да търся в дм-то.
А парфюмче на ушенцата слагате все пак Grinning
А защо му викат камък? Течно или нещо твърдо е?

Ако си виждала буците сол, които дават на животните да ближат...

# 8 591
Олеле, тоест един вид си нанасям сол под мишницата. Бързо ли се топи? Не е ли неприятно?

# 8 592
  • Пловдив
Ползвала съм кристала на ДМ, ползвала съм и други техни без алуминий - изобщо не съм доволна.
Най-добре на мен ми действа стика на синята Рексона cotton dry.

# 8 593
  • Далечният изток
+1 за Синя Рексона. Имам два камъка, на две различни фирми, ми не е моето... Така стоят.

# 8 594
  • sf
Имате ли проблем с изпращането на мейли от абв.бг?

Общи условия

Активация на акаунт