?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 337 608
  • 8 635
  •   5
Отговори
# 8 565
Изобщо не е малко 60 минути пране на 60 градуса. Жалко, че на сегашната ми пералня няма такава програма. Не е въпроса да се пести вода и ток, на мен времето ми е ценно. Новата я чакам 2 ч. и кусур, на 40 градуса, а не пере по-добре от старата.

# 8 566
Ще каже човек че с педали въртите барабана на тия перални и на гръб ги носите....много е тежко да чакаш отстрани два часа...Grinning

# 8 567
  • Далечният изток
Най-ползваната от мен програма е точно 65 минути на 60 градуса.

# 8 568
Ами тежко е. Като те чакат още няколко. И лошото е, че е без ефект чакането. С нищо не си оправдава времето.

# 8 569
  • оттам, откъдето започва България
Някой да се е справил отварянето на линкове във форума?
От 2, 3 дни в темите в които учствам има линк. При отваряне минава някак през форума(виждам логото) и тогава отваря линка, но не ме връща обртано в темата, а направо затваря форума и губиш каквото четеш и следиш...?
Дали обясних разбираемо? Simple Smile

И при мен е така, явно е някакъв бъг, защото досега не беше ми се случвало.

# 8 570
Някой скоро да си е купувал масажна възглавница за врата? Търся модел и марка от която сте доволни.

# 8 571
Може ли малко помощ с мобилния сайт на Рамус? Къде мога да видя пакетите им какво включват? Сега се вижда само при пакетите, които са на промо цена, при другите не.

# 8 572
  • Буркина Фасо
Ами тежко е. Като те чакат още няколко. И лошото е, че е без ефект чакането. С нищо не си оправдава времето.
и не можеш да прекъснеш програмата за да не чакаш края? Grinning

# 8 573
  • Пловдив
Мъжът ми на някои тениски му се получава така - като филм върху плата /не ония изкуственяци, ами нормална памучна/, програмата на която пера е памук еко 2:15-2:50ч зависи кое отметна за замърсяването. Той се поти в пъти по-малко от мен, по моите нямам поражения с изключение на една закупена от какаду плътна рипсена материя /просто я изхвърлих - не се траеше, перях я във всякакви комбинации препарат-програми/. Реших, че е от Нивеята, която ползва мина през други марки антипреспиранти и някои пак стават така. Аз лично не намерих обяснение защо се получава, не открих начин и да се изпере това нещо.

# 8 574
Абе защо е това отношение към изкуствените тениски?  Най-скъпите и маркови са все такива. Аз ги предпочитам пред памучните. По-лесно съхнат, по-лесно се перат, при изпотяване не се лепват толкова по тялото, не се мачкат...

# 8 575
Благодаря момичета.
Да, перем често на къси програми, но слагам си прах, гел понякога допълнително вътре. 68 минути е програмата.
Вече няма на 40, ок. На 50.
На другата голяма програма дългата /145 минути/, само тя издържа повече кила дрехи и нея пускам като са повече нещата.
Благодаря за предложението niljaniljo, ще издирвам. Или нещо такова.
Не е баш до икономия. Мислех, че е достатъчно време 68 минути. Води се програма куик иначе.
Но все пак работя и в офис, чак толкоз не се потя, не са изхабени, но на някои дрехи се забелязва този проблем.

teta75, не че е тежко, ама си преценявам, че ако свърши късно пераляната, няма да прострирам, че ще ме мързи и ще седят вътре цяла нощ примерно.

# 8 576
  • Буркина Фасо
нямаш ли отложен старт на пералнята?

# 8 577
Направо се чудя защо тук става развален телефон и се задават подобни въпроси?!
Интересно ми стана защо предпочитате да плащате през някакъв линк вместо директно в сайта, като така или иначе плащането е преди вземането на пратката?
Да, и на мен ми е чудно.. Само първият път така се прецаках, не знаех, че не може на място с карта. По същия начин с кутиите на Еконт?!? Трябва да си направиш регистрация в сайта/приложението и там да платиш?! Що за глупост?
Като искате да сте в час с дискусията барем четете преди да пишете!

Куриер Box Now имат ли наложен платеж вече? Поръчах нещо от Озон, прие ми поръчката, вече е предадена на куриера, а мисля, че не е платена, защото много бързо завърши поръчката. Видях, че съм запаметила карта, но пак имаше някакво време за обработка на плащането, а сега беше мигновено. В банкирането няма плащане, а в справката в Озон пише Наложен платеж. Преди 8 часа поръчах. Може би и те имат вече наложен платеж като Easy Box.
Ако не е ясно, да обясня - очаквала е че ще плаща, но някак си се е получило, че поръчва с наложен платеж, който тя не е избирала.

Щом съм задала такъв въпрос, значи съм прочела мнения за плащане през линкове. И съвсем не е заради това мнение. Нямам нужда някой да ми обясняв а какво е искал да каже авторът.

# 8 578
Аз гладя всичко и това бавно пране много ми бърка плановете. Отложен старт има, но не простира и прибира сама.

# 8 579
нямаш ли отложен старт на пералнята?

Може и да има, не знам.
Когато мога пускам.

Общи условия

Активация на акаунт