?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 337 656
  • 8 635
  •   4
Отговори
# 8 595
Камъка трябва да се намокри и да се търка подмишницата, изчакваш да изсъхне (15-20 секунди) и се обличаш. Много хора около мен използват, никой вече не се връща към стандартните антиперспиранти. А и така като си сложа парфюм, си мириша само на парфюм и не се смесват ароматите.

# 8 596
Абе защо е това отношение към изкуствените тениски?  Най-скъпите и маркови са все такива. Аз ги предпочитам пред памучните. По-лесно съхнат, по-лесно се перат, при изпотяване не се лепват толкова по тялото, не се мачкат...
И аз не знам. Моят мъж е облечен изцяло и почти постоянно със спортни дрехи от изкуствени материи, такава му е работата, тениските се перат след всяко обличане, анцузите не на всяко. Ми нищо не се е вмирисало, омазало, втвърдило. Дрехите са пълна синтетика, ясно ви за какви тениски говоря и такива са му анцузите. Последно този купих оня ден. И накрая сушилнята си има програма за спортни дрехи и ги вади ухаещи и като нови.

Не знам, за мен тези проблеми са много абстрактни. Никога с никого вкъщи не сме имали такива - нито неизпрани кръгове под мишниците, нито миризми... Пера с течен Ариел на 40 или 50 градуса, колкото ми кефне.

# 8 597
Аз на нивеа ползвам.
Едното е без алуминий nivea fresh flower 0 aluminium
https://www.nivea.bg/produkti/dezodorant-rol-on-fresh-flower-422778730168.html
Другото е
nivea fresh comfort roll on
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010025506

Иначе то за всички ролони пише, че се борило с миризмите, бактерии и т.н.
На първото му обожавам миризмата.

# 8 598
Търся туристическа агенция в София, която да предлага самолетни екскурзии в Европа с екскурзовод на български, моля за препоръки. Желаем да изпратим родителите ни и затова е важно да има екскурзовод с тях непрестанно, тъй като биха се притеснявали поради липса на познания на чужди езици.

# 8 599
  • оттам, откъдето започва България
Аз също съм доволна от синята Рексона.
Скрит текст:

# 8 600
А Рексоната остава ли нещо петна по дрехите?

# 8 601
  • София
На мен ароматизирани ролони и дезодоранти ми се "бият" с парфюма.

# 8 602
  • Glasgow
Аз съм със стикове на dove, но аз не се изпотявам много, само при допир с определени дрехи, които избягвам.
Черна станция, какво толкова е абстрактно, има различни кожи, различни реакции, има хормонални проблеми и дисбаланси, радвай се, че нямате случай в семейството.
Аз например не мога да ползвам копринени превръзки, само памучни. А те по хубавите и скъпи са копринени, с гел, добре залепващи крилца и незнамсикакво. Ама ей го на, на моята кожа не понасят

# 8 603
Няма ли тема за хигиената и хигиенни препарати? Thinking

Колко е максималната сума която може да се прехвърли към револют от ОББ карта без банката да блокира трансакцията? В евро
И второ, колко е таксата за sepa превод в ОББ?

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 12:30 от Санди

# 8 604
  • Далечният изток
Направи им една тема за превръзки  Grinning

# 8 605
  • София
Ох, недей, той и там "експертно" ще се изказва.

# 8 606
Няма ли тема за хигиената и хигиенни препарати? Thinking

Колко е максималната сума която може да се прехвърли към револют от ОББ карта без банката да блокира трансакцията? В евро
И второ, колко е таксата за sepa превод в ОББ?

Ах, сега да кажа ли направи тема за револют Stuck Out Tongue Winking Eye

Темата  е въпроси всякакви.

# 8 607
  • Козлодуй
Търся туристическа агенция в София, която да предлага самолетни екскурзии в Европа с екскурзовод на български, моля за препоръки. Желаем да изпратим родителите ни и затова е важно да има екскурзовод с тях непрестанно, тъй като биха се притеснявали поради липса на познания на чужди езици.
Ние сме доволни от Мистрал травъл и ЕлфиТурс

https://www.mistralbg.com/
https://www.elfytours.com

# 8 608
Темата  е въпроси всякакви.
Да де, въпроси.
То стана искрено и лично, кой как се поти и какви петна и миризми остават по дрехите му.
Аз? Joy

# 8 609
  • Козлодуй
Имате ли проблем с изпращането на мейли от абв.бг?
Аз не, но работя с компютър настолен. Не съм пробвала от телефон как е

Общи условия

Активация на акаунт