?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 339 649
  • 8 682
  •   3
Отговори
# 8 640
Прахът в големи количества също се разтваря трудно и остават налепи. Има и бели петна неизплакнат прах по дрехите и трябва да се пуснат за допълнително изплакване. Вкъщи по едно време белите дрехи излизаха с буци неразтворен прах по тях, а кой знае маркучите на какво приличат.

# 8 641
Прах се слага в барабана, не в отделението. Също и течен. Всичко се разтваря.

# 8 642
  • Буркина Фасо
нали има тема за пране и препарати. там са специалистите. Grinning

# 8 643
Здравейте.
Аз имам следния въпрос.
Моя мъж пусна във олх гуми за продажба.
Писа ни една жена за гумите.
Съответно живее в Русе а ние в София.
Иска да направи поръчката и да плати на Еконт предварително след това куриера  да  се свърже с нас вземе гумите .
Има ли Еконт такива практика и всъщност как трябва ние да си получим парите.
Страх ме е да не ни излъжат за това питам.

# 8 644
Точно в барабана слагаме и течен, и прах. Количеството прах е важно. Не трябва да де слага повече прах, дрехите не се изпират добре. Даже обратното, гледам на много места съветите са да се намали леко дори препоръчителното количество, а ако някой има възможност и желание - да пробва да намалява , докато не засече етап на недобре изпрано. Една инфлуенсърка бях гледала преди време, та тя говореше, че равна супена лъжица прах е достатъчна, въпреки че на опаковката пише половин мерителна чаша - разликата беше 7-8 пъти. 

Здравейте.
Аз имам следния въпрос.
Иска да направи поръчката и да плати на Еконт предварително след това куриера  да  се свърже с нас вземе гумите .
Това е популярна схема за измама.

# 8 645
Точно в барабана слагаме и течен, и прах. Количеството прах е важно. Не трябва да де слага повече прах, дрехите не се изпират добре. Даже обратното, гледам на много места съветите са да се намали леко дори препоръчителното количество, а ако някой има възможност и желание - да пробва да намалява , докато не засече етап на недобре изпрано. Една инфлуенсърка бях гледала преди време, та тя говореше, че равна супена лъжица прах е достатъчна, въпреки че на опаковката пише половин мерителна чаша - разликата беше 7-8 пъти. 

Здравейте.
Аз имам следния въпрос.
Това е популярна схема за измама.
Благодаря ти.
За това попитах .
Защото винаги съм пращала с наложен платеж и всичко е било наред.

# 8 646
  • София
Еконт имат услуга да ти пазаруват и доставят, включително и от чужбина.
Но, точно тази схема с предварително плащане уж в Еконт и после пращане на линк, в който да си въведете данните на картата, за да си получите парите, е измама. Отняколко години се върти в ОЛХ.
Докладвайте я.

# 8 647
Само В олх се комуникира!! Никакви вайбър майбър  месинджър и т.н.
Само съобщения в платформата!

# 8 648
Иска да направи поръчката и да плати на Еконт предварително след това куриера  да  се свърже с нас вземе гумите.
Чиста проба измама.
Ако иска да плати предварително прати и IBAN да ти преведе сумата. Моментално ще се откаже от покупката

# 8 649
  • Далечният изток
Мда, що на еконт ще плаща предварително, да си плати на продавача предварително...
Абе има патици дето се връзват, и номера на картата си дават и пин кода, и всичко.

# 8 650
И по принцип не пращайте гуми по еконт. Само лично предаване.

# 8 651
Спечелих Айфон 17. Само ми казаха,че трябва да изпратя стария си Айфон 16 на адрес в Дулово. Laughing

# 8 652
  • Пловдив
Доста продажби съм направила през вайбър или по телефона, който е зададен за по-бърза кореспонденция, без дай ми карта и подобни.

# 8 653
Доста продажби съм направила през вайбър или по телефона...

Отговарях на Танчето..както и всички преди и след мен.
За нея в олх са написали и правила за безопасност срещу измами, едно от което и аз написах.

# 8 654
И по принцип не пращайте гуми по еконт. Само лично предаване.
Защо не? Аз така си купих първите зимни гуми.

Общи условия

Активация на акаунт