?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 349 222
  • 8 878
  •   2
Отговори
# 8 820
То и моят телевизор е смарт и по интернет приемам Нетфлих, Тубата, Спотифай и какво ли не, мога да браузвам... Но не гледам по нета Виваком.
Трябва да имаш освен смарт телевизор, и приложение ЕОН или устройството за ЕОН. Води се интерактивна телевизия и могат каналите и програмите да се връщат до седмица някъде назад.
Голямо улеснение е, защото не стоя закотвена в определен час за да гледам нещо, а си връщам назад и гледам това, което си искам. Освен това, мога и да си превъртам рекламите и да не ги гледам.

Нямам ЕОН, имам си нормална кабелна телевизия и пак връщам назад до седмица и превъртам реклами. Но не го правя по интернет чрез смарт функциите на телевизора.

До хората с дечица, предполагам повечето тук са минали вече през това. Детето ми е на 8 г и сменя зъби. Направи ми впечатление, че посоченият зъб падна, но не изникна нов. От дясно на същото място падна и наполовина изниква зъб.
Какво може да се направи и да се притеснявам ли.

Най-добре е да се притесняваш и да направите снимка. Моето дете имаше свръхбройни зародиши и те пречеха на постоянните зъби да пораснат. За една бройка да изпуснем влака за операция заради такива "не се притеснявайте, ще пораснат".

# 8 821
Нямам ЕОН, имам си нормална кабелна телевизия и пак връщам назад до седмица и превъртам реклами. Но не го правя по интернет чрез смарт функциите на телевизора.
Е, това пък как става? 🤔

# 8 822
До хората с дечица, предполагам повечето тук са минали вече през тпова. Детето ми е на 8 г и сменя зъби. Направи ми впечатление, че посоченият зъб падна, но не изникна нов. От дясно на същото място падна и наполовина изниква зъб.

Може да не изникне веднага постоянният, а може и въобще да не изникне, ако липсва зародиш на постоянен зъб. Зъболекар, снимка, за да разберете има ли зародиш на постоянен зъб. Аз съм с липсващи зародиши на някои от постоянните зъби и се притеснявам, че и при детето може да има такива, понеже има някаква степен на наследственост. На практика, ако е такъв случаят, остава празно, без зъб, но обикновено в такива случаи млечните зъби не падат до зряла възраст.

# 8 823
  • Далечният изток
Остава празно и съседните зъби се кривят.
Уж много голямо притеснение, пък 5 месеца не заведохте това дете на зъболекар... Thinking

# 8 824
Здравейте, някой който ползвал такъв електрически сушилник за дрехи, може ли да даде отзив?

https://mr-bricolage.bg/elektricheski-sushilnik-za-drehi-homa-/p … 2kANXVOJdOE89keMf

# 8 825
Скоро четох отзиви някъде, не бяха положителни, дрехата съхнела горе, не и по дължина.

# 8 826
Попринцип и аз точно това си мислех, че няма как да ги суши равномерно…

# 8 827
Е, това пък как става? 🤔

Сигналът пак идва по същия оптичен кабел, както и интернетът, но си е отделно.

П.П. Сега погледнах какво е това ЕОН, ми то е същото като моята телевизия от Виваком, но от друг доставчик - пак си имат своята "кутийка" и свое дистанционно.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 13:41 от Черна станция

# 8 828
  • Sofia
Е, това пък как става? 🤔

Сигналът пак идва по същия оптичен кабел, както и интернетът, но си е отделно.

П.П. Сега погледнах какво е това ЕОН, ми то е същото като моята телевизия от Виваком, но от друг доставчик - пак си имат своята "кутийка" и свое дистанционно.
Точно ЕОН е интерактивната телевизия на Виваком. Ако нямаш интерактивна телевизия, тя е пак по кабел, но оптичен, като на нета, а имаш обикновена кабелна не можеш да връщаш канали.
При мен също върви от суича кабел към смарт телевизора, разклонява се от интернета
На А1 интерактивната е Xplore TV, Йетел, не ги знам с какво приложение са

# 8 829
ЧС, нищо не разбрах, ама обикновена телевизия през кабел, каквато беше примерно NET1, преди да се влее във Vivacom, не можеш да я връщаш назад.

# 8 830
  • Sofia
ЧС, нищо не разбрах, ама обикновена телевизия през кабел, каквато беше примерно NET1, преди да се влее във Vivacom, не можеш да я връщаш назад.
Това имам предвид.
Интерактивната било от устройство, било от приложение, можеш да връщаш назад във времето
И Булсатком имаха
Обикновената кабелна не може, можеш с нея само на живо да сменяш канали

# 8 831
Теб те разбрах, Ani Ka, защото казваме едно и също. 😃

# 8 832
Вместо такъв сушилник, помислете за влагоуловител. Те имат функция и сушене на дрехи, цените са подобни.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 14:52 от mariat

# 8 833
До хората с дечица, предполагам повечето тук са минали вече през тпова. Детето ми е на 8 г и сменя зъби. Направи ми впечатление, че посоченият зъб падна, но не изникна нов. От дясно на същото място падна и наполовина изниква зъб.

Може да не изникне веднага постоянният, а може и въобще да не изникне, ако липсва зародиш на постоянен зъб. Зъболекар, снимка, за да разберете има ли зародиш на постоянен зъб. Аз съм с липсващи зародиши на някои от постоянните зъби и се притеснявам, че и при детето може да има такива, понеже има някаква степен на наследственост. На практика, ако е такъв случаят, остава празно, без зъб, но обикновено в такива случаи млечните зъби не падат до зряла възраст.

Ще проверим това
 Но се клатеше и падна значи нещо отдолу го е бутнало някяк...

# 8 834
Интересува ме, отогварят ли си чорапите на Пирин Хил на номерацията.
На ръба съм емжду 38 и 38,5. Затова се чудя, дали ако поръчам размер 39- 42, а те вървят леко по- уголемени , няма да са ми големи. Ако пък си отговарят или вървят идея умалени, ще са ми таман.
Много мразя, когато чорапите не са ми "таман".

Общи условия

Активация на акаунт