?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 351 055
  • 8 908
  •   5
Отговори
# 8 880
Някой знае ли какъв е случая с Mindhub и франчайза в Пловдив? Получавам имейли от Поли Янкова, че прекратяват сътрудничество с франчайза поради некоректност. В нета обаче има мнения, че това ѝ е редовна практика, да фалира франчайзите с цел лична облага, че е мошеничка и т. н.

# 8 881
Мнение за хубав протеин. Много съм боса,  а искам да почна да пия.

# 8 882
Ако нямаш някакви специални нужди, спокойно може да си набавяш необходимия протеин с обичайната храна.

# 8 883
  • Пловдив
Някой доволен от коняка, който продават в Берьозка? Simple Smile

# 8 884
  • Далечният изток
Какъв коняк продават в Берьозка?! Да не е бренди?

# 8 885
  • Sofia
Мнение за хубав протеин. Много съм боса,  а искам да почна да пия.
Ние сме взели от Oh good. При първа доставка има шейкър безплатно и тениска, и отстъпка .
Има различни вкусове. Бях забравила да попълня размер за тениската, та ми изпращаха втори път само тениска Simple Smile
Дъщерята ми ги препоръча и тя си пазарува от тях.

# 8 886
  • Пловдив
Какъв коняк продават в Берьозка?! Да не е бренди?
да, бремди било Blush

# 8 887
Някой купувал ли е нещо от тук? Мислите ли, че сайта е редовен? Плаща се само с карта, ФБ- профила е на два дена. Харесах си няколко неща, но нещо ми е притеснено да поръчам.
https://sakrovishtata-na-elena.com/

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 19:06 от #RAngelova

# 8 888
  • софия
Някой купувал ли е нещо от тук? Мислите ли, че сайта е редовен? Плаща се само с карта, ФБ- профила е на две дена. Харесах си няколко неща, но нещо ми е притеснено да поръчам.
https://sakrovishtata-na-elena.com/
Абсолютен фейк. Нито има данни за собственик, нито има контактни данни. Плащането единствено с карта няма да коментирам. Снимките са от китайски сайтове. Пример
Какви пчелички са това?
Гугълни по снимка това, което си харесала и го купи от другаде.

# 8 889
Моля ви, далече от баба Ленче.

# 8 890
Абе как се ловите на тия въдици...
Мислете бе, хора.

# 8 891
  • Пловдив
И то си личи как некадърно са пипани снимките. Защото има и кадърно пипани, не си личи с просто око.

# 8 892
Сега е модерен и скам ‘горкичкият майстор затваря бизнеса и разпродава на безценица’. Виждала съм разнообразни китайски стоки на петорни цени и твърдение да са естествен материал и ръчно изработени от майстора. Петорните цени са след отстъпката, нали.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 22:19 от Нарцùса

# 8 893
Чудя се защо вратичката на камерата на някои хладилници има рафтове? Какво толкова може да се сложи на тях? И рафтовете не ограничават ли обема на камерата?

# 8 894
Връщат ли се чаши в кауфланд

Общи условия

Активация на акаунт