?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 351 397
  • 8 911
  •   5
Отговори
# 8 895
Имам питане към редовно пазаруващи от сайта/приложението на Софармаси. Практика ли е да се изчерпват продукти и да няма ново зареждане със седмици, че и месеци? Става дума за добавки и тестове, не за лекарства. Все купувам или последните налични бройки, или не достигат 1-2.

# 8 896
От Софармаси си избирам тяхна аптека, през която поръчвам и получавам всичко търсено за ден. Трябваше ми конкретна добавка, която до сега не съм успяла да я намеря налична нито на сайта им, нито в друга аптека на тази цена.

# 8 897
Това какво ще рече, че поръчваш на гишето в аптеката, а не през платформа ли?

# 8 898
  • Буркина Фасо
Връщат ли се чаши в кауфланд
пластмасови, стъклени, за еднократна употреба ...?

# 8 899
Даже вече се обаждам по телефона за поръчка и на следващия ден отивам и го купувам. Само първия път беше на място.

# 8 900
  • Сф
В Benu online няма ли ги? Аз оттам си вземам изгодно, имат добри цени, обаче и аптеката ми е отсреща. Не знам дали ще ти е удобно. Само 3 аптеки са в София. И все пак, ако цената е добра и с известно планиране става.

# 8 901
Благодаря за информацията за електрически сушилник. Мислих да се купи такъв сушилник. Прането на терасата не съхне при това влажно и студено време, въпреки че терасата е санирана и остъклена. Чакам да изсъхне 2 дни. Не знам какво да правя и какво да купя да изсъхва по-бързо прането. Трябва да изчакам да изсъхне прането и чак тогава да пусна пералня с мръсните дрехи и чаршафи.

# 8 902
  • Пловдив
Благодаря за информацията за електрически сушилник. Мислих да се купи такъв сушилник. Прането на терасата не съхне при това влажно и студено време, въпреки че терасата е санирана и остъклена. Чакам да изсъхне 2 дни. Не знам какво да правя и какво да купя да изсъхва по-бързо прането. Трябва да изчакам да изсъхне прането и чак тогава да пусна пералня с мръсните дрехи и чаршафи.
Не съхне ЗАЩОТО е остъклена. Ако е по-проветриво ще съхне по-бързо. Отвори я.
Иначе отговорът е - купи сушилня.

# 8 903
Ако държиш на сушене на простор, бих включила електрически влагоабсорбатор. За една нощ прането, което не може по една или друга причина да се пусне в сушилня е готово за прибиране.

# 8 904
Прозорецът с мрежата е отворен. Без мрежата не го отварям да не влезе нещо. Доста голям е прозорецът.

# 8 905
  • Пловдив
Прозорецът с мрежата е отворен. Без мрежата не го отварям да не влезе нещо. Доста голям е прозорецът.
Не става течение, в течението, движението на въздуха е хватката.

# 8 906
Ако държиш на сушене на простор, бих включила електрически влагоабсорбатор. За една нощ прането, което не може по една или друга причина да се пусне в сушилня е готово за прибиране.
На терасата ли да го включа този електрически влагоабсорбатор? Моля ви се, дайде линк да такъв добър влагоабсорбатор? Благодаря предварително.

# 8 907
  • Пловдив
Ние сме с този, суша дрехите в банята, така и влага няма там и конвектора го усещам по-добре вече втора година работи безотказно.

# 8 908
Как става пазаруването в Метро от физически лица? Издава ли се карта?

# 8 909
  • plovdiv
Как става пазаруването в Метро от физически лица? Издава ли се карта?
Има вече дневни карти за пазаруване, които не са поименни,просто лист с баркод.

Общи условия

Активация на акаунт