?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 354 858
  • 8 982
  •   2
Отговори
# 8 970
  • София
Имахте ли срив в Гугъл тези дни?

# 8 971
  • Sofia
Amiamo, Аз не, ако става дума за почивните дни.

# 8 972
И аз не.

# 8 973
  • София
Билет за концерт...сниман (или сканиран) и евентуално препратен по пощата (от друг град) ...ще може ли да се влезе на концерт (утре е...)?
Пп - вероятно ще стане, но може още 5ма да са го закупили...
Профилът изглежда е реален и по начина на общуване.
Едит. През Ивентим е купен, за Арена...

# 8 974
  • Glasgow
Зависи какъв е и къде, някъде са "динамични" и не става със скрийншот , тикет мастър например.

# 8 975
Има ли тема за климатици? Търсачката ми изважда мнения само и не намирам такава.

# 8 976
# 8 977
  • оттам, откъдето започва България
Имам проблем с приложението на А1, бял екран на телефона.
Друг с такъв проблем?

# 8 978
  • София
Имам проблем с приложението на А1, бял екран на телефона.
Друг с такъв проблем?
При мен се случи след обновяване.
Как го оправих: settings -> apps -> my a1 -> force stop.
След това работеше нормално.

# 8 979
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря, успях да вляза, явно е било нещо временно като проблем.

# 8 980
Освен в НДК,има ли на друго място в центъра на София действаща фотокабина за снимки за документи?

# 8 981
Какво обликчение. Оказа се, че всичко е наред и зъбче има. Даже почти е пробило, но едва се усеща на пипане. Просто мястото е по-тясно.

До хората с дечица, предполагам повечето тук са минали вече през тпова. Детето ми е на 8 г и сменя зъби. Направи ми впечатление, че посоченият зъб падна, но не изникна нов. От дясно на същото място падна и наполовина изниква зъб.
Какво може да се направи и да се притеснявам ли.

Може да не изникне веднага постоянният, а може и въобще да не изникне, ако липсва зародиш на постоянен зъб. Зъболекар, снимка, за да разберете има ли зародиш на постоянен зъб. Аз съм с липсващи зародиши на някои от постоянните зъби и се притеснявам, че и при детето може да има такива, понеже има някаква степен на наследственост. На практика, ако е такъв случаят, остава празно, без зъб, но обикновено в такива случаи млечните зъби не падат до зряла възраст.

# 8 982
  • Г. О.
Има ли тема за постригване, в която има фризьори и могат да се задават въпроси? Търся съвет каква машинка за подстригване да избера, като ще се ползва за момче на 7 години. Имам обикновена машинка, но приставките са някак си големи и неудобни за малката детска глава. Ако може да ме насочите къде да си задам въпроса ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт