?Въпроси всякакви? (2025 г.)

• 428 634
  • 10 648
  •   9
Отговори
# 10 620
Ако та естествена кожа може и да поомекнат, но изкуствена - по-скоро не.

# 10 621
Не са естествена кожа. Ще ги пробвам още веднъж с дънки и ако пак ме убиват ще им ги върна.
Благодаря!

# 10 622
  • Далечният изток
Може и да са същите моите. Малко над глезена, където им е ръбът убиват, даже ми направиха рана от едно обуване. И аз се чудя какво да ги правя.

# 10 623
Да и моите там убиват. И при ходене си мисля, че ръба ще се врязва в кожата и ще направи рана при търкането.
Бяха намалени и по това се поведох, не са лоши на живо, удобни бяха, но този ръб е много твърд.
За много кратко ги пробвах и бях с къси чорапи и широки крачоли, ще ги пробвам с тесни панталони, но явно ще ги връщам.

# 10 624
  • София
И моите боти, от друг магазин ми направиха рани от горния ръб, едва се прибрах след първото обуване. После обух от по-дългите тънки чорапи, 3/4 дето се водят и нямам повече проблеми с протъркване на кожата.

# 10 625
С тънък чорапогащник или по-къси чорапи, които са под ръба на ботите, ще ви убиват почти всички модели, ако не са по-широки. А и да са, често се търкат някъде в крака и убиват. Аз нося с памучни чорапи и ги дърпам да се покажат над конча на ботите. За панталони и дънки говоря.

# 10 626
  • Пловдив
Обувка, която ми е убивала правила рани не се е променяло във времето...включително и естествена кожа и текстил.
Естествената кожа по-принцип се "чупи" по крака и омеква във времето, но не се отпуска. Мазала съм такава с патешка мас прези зимен сезон за да не побелява от препаратите и да подхране кожата.

# 10 627
Изкуствената кожа не омеква, а и не диша. И затова не мога да си представа да си купя обувки от такава.

# 10 628
Здравейте, бг мами! Ако някоя от вас ползва телевизия към А1, знаете ли дали има dark mode (тъмен фон на менюто), защото в момента е бял и ме ослепява. Търсих из настройките, но не открих такава. Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 17:51 от Moderator3

# 10 629
Мисля, че настройката е от телевизора, не от оператора.

# 10 630
Мисля, че настройката е от телевизора, не от оператора.

Благодаря за отговора! От оператора е със сигурност, тъй като до вчера ползвахме ЕОН и там имаше dark и light mode (като на телефоните). Телевизорът няма общо с менюто на приемника.

# 10 631
При нас миналата седмица само мина в dark mode, преди това бе в бяло.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 17:52 от Moderator3

# 10 632
Не са естествена кожа. Ще ги пробвам още веднъж с дънки и ако пак ме убиват ще им ги върна.
Благодаря!
Ааа, щом са и от изкуствена кожа, не пробвай, направо връщай. Моите, за които писах, са от естествена и пак не посмях да ги обуя втори път, още ми държи влага първото обуване.

# 10 633
При нас миналата седмица само мина в dark mode, преди това бе в бяло.
Ехаа! Моля ви, споделете тайната! SobGrinning

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 17:53 от Moderator3

# 10 634
Някое приложение да свалиш на телевизора......

Самсунг тв има тъмен режим
https://youtu.be/KOwirzk9vNk?si=Bv-R5jFvUaC50GsF
Потърси си из гуглето...

Общи условия

Активация на акаунт