Да се оплачем... 2025

• 1 619 340
  • 26 640
  •   17
Отговори
# 105
Осъзнах, че близките ми са извадили голям късмет с мен. Ето пресен пример:
Идва мъжа ми сутринта, носи ми кафенце и пита:
- На къде ще се ТЪРКАЛЯМЕ днес?
И още е жив и не съм го удушила .... Късмет имат, ей!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Весела, щастлива, пълна с изобилие и любов година ви пожелавам!

# 106
Жаки, и двамата много приличат на нея. Другия е копие на нея като бебе пък Grinning
Както казваме с ММ - повтарящото се Joy

# 107
Марти, и близнаците и каката са много сладки.
Моето момче се прибра и сега спи. Получи си шоколада за нова година и му стана мило. Седмица ще е при нас, но ще трябва и да учи, че сесията наближава. Има много добри впечатления от Габрово.  / това за Янтра/. Правил си е следобедно-вечерна екскурзия с две колежки.
За да съм по темата ще се оплача,  че утре съм на работа.

# 108
  • при него
Не можах да се въздържа Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 109
Честит рожден ден на сина на Вита! Да е здрав, все така амбициозен и умен! Да е обичан и успяващ!
Не видях децата, но се радвам, че Антонио вече се обръща Heart
Радвам се, че в темата се престрашават да пишат нови хора, които са ни чели и вече сигурно ни познават задочно
Оплаквам се от сестрата на ММ. Но не е за разправяне, само ще кажа че простотията ходи по хората

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 16:18 от Г-жа Рамацоти

# 110
  • София
И на мен днес план-максимум ми е една пералня. Мурзелувам на макс, че и аз от утре на бач. Пък и днес бяхме на две софри вече - при нашите и при свекърите, че имаме общо трима именици, т.е. няма да готвя та ако ще да се разчуе. От вчера до днес съм прочела една книга от 500 страници. Добре ми почва годината - ядене, лежане и четене. 😁😂
Да е жив о здрав синът на Вита. Хубава зодия, борбени деца са. Моето козле скоро ще стане официално тийн. ☺
Марти, и бебоци и кака са чудни. Кога минаха 5 месеца.

# 111
Оплаквам се, че с майка ми си мерим инатите. Не ѝ звъня за новата година. Не ми звъни и тя. Според нея, уважението винаги трябва да е от мен към нея. Ми да се оправя, не ми е зор. Отприщва някакъв детински инат у мен. Пък и без това все обича да е сърдита и намусена, та ето ѝ причина.

# 112
Честит рожденик на Вита! Да е здрав и успешен!

# 113
  • Варна
Естела, аз съм в Младост 1 и тамън снощи ги похвалих наум, че малко гърмяха. Наистина беше прилично при нас. Не че на кучето ни му дреме, слава Богу.

Вите, честито да ти е детето. Интересно ти е било на раждането.

Честит Имен Ден и на имениците!

Да, предполагам, Гита. На моето нестихващо възмущение ми отговориха, че това било нищо. 😀
Приятелка ми праща клипче от слънчева Варна, а аз й пратих това.

# 114
Като прехвърлих телевизиите снощи се убедих, че никога няма да си купя телевизор. Махнах го преди 12 - 13 год. Само по Нова година си пускахме по нещо през компютъра. Миналата година програмите бяха ужс, тази още по-голям.
Според мен тази година пукането беше по-малко. В Младост съм и наблюдавам цяла София.
И по темата събудих се от много силно главоболие. Пих течен аналгин и като ме отпусна съм заспала пак.
Утре - първи работен ден за годината:)

# 115
# 116
Лайквам ви всичките постове, да знаете!
На мацките, дето само четат, ще се карам - почвайте да пишете и вие да се излагате Joy
Вите, честит рожден ден на сина ти, много радост да ви носи и да е щастлив!
Ако трябва да се оплаквам  - утре съм на работа, омммм!
Десет дни отпуск изфучаха без следа. Трябва ми почивка от почивката!

# 117
  • Пловдив
Да бе, честно казано добре, че утре съм на работа! Поне да спра да ям, поне това. Защото ще се пръсна.

# 118
Честита нова година!

Подкрепям Янтра! Повече не искам да седя вкъщи, ако съм будна ям, ако не ям спя 😆

Аз и утре почивам 😊

# 119
  • Бургас
Руми, същата работа съм. И кила качих.
На 3-ти съм на работа. Ще има разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт