Да се оплачем... 2025

• 1 620 504
  • 26 654
  •   33
Отговори
# 120
Честита Нова година на всички!
Мир,  любов и здраве.
 Червени бикини не обух от страх да не ми се лепне някой. Grinning
И зелени не исках, представата ми за щастие не е свързана с богатство, някак си не ми се видя редно, така да започвам годината.
Но имам едни космически  на планети, тях си обух. Joy
Аз съм от тия дето ако се орезилят (забременеят) на дърти години няма да го върнат. Но не храня илюзии де, не съм толкова изперкала.
Ние както винаги стояхме почти до сутринта. Къщата ни е пълна, хапнахме, посмяхме се, подарихме си някое дребно подаръче.
Оплаквам се от времето, вали духа....

# 121

Посрещнах новата година с червени гащи и зелен сутиен Simple Smile
Живи и здрави, след 365 дни да си признаем кой какво получи Simple Smile

# 122
За много години другарки и Натаниел.
Аз съм тук и не се оплаквам.

# 123
  • Северозапада
Честито на празнуващите днес именици и рожденици! Да са здрави, щастливи и успешни!
При нас сутринта беше като на снимките на Естела, а след обяд - пролет. Направихме дълга разходка с кучето.
Утре се надявам да не ме търсят по работа и да отида само да нахраня офисната котка. За работа съм си взела и ще гледам да свърша нещо от вкъщи. Трудното ще е да накарам и щерката да отвори учебниците, че много я мързи.

# 124
Аз съм щастлива, че не успях да преям и препия по празниците.
Миналото лято бях подута точно по време на морската почивка.
Сега изкарах бийч боди и плочки, но под пуловерите не се виждат Grinning Grinning

# 125
Благодаря за хубавите пожелания към детето ми! ❤️

И аз утре се връщам на работа. Чак се радвам, че излизам от безкрайния цикъл на готвене.

# 126
Коя гад е е напраЙла вуду кукла с моя лик? Вие да ядете , а килата да се трупат на мен🙃😅 Щото аз наистина нищо не съм се оливала, а кантарът ме изненадва все по неприятно:(
То и ония дни са, та може от това да съм надута..

Вите, да ти е здраво момчето! Ако има Васковци и Василки и те!

Ся тамън казвах на едни приятелки, че ако мога да ям цяла година каквото си искам по колкото си искам, без да кача грам, но за сметка на това да се лиша от онова третото, в такъв казус ММ няма никакъв шанс😂😅😅🤫
Познайте коя зодия лакома съм🙃🙃🙃🙅

# 127
  • UK
За много години момичета! Здраве и късмет!

Оплаквам се, че посрещнах нoвата година болна, не ми беше ок и с голямата се прибрахме от партито по-рано. ММ и малката, ни изненадаха 10 минути преди полунощ , за да посрещнем нoвата година и да гледаме фойерверките от Лондонското око  заедно.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 18:25 от GreenP

# 128
  • София
Жаки, не си сама. И аз почти не ям, а не спирам да качвам.

# 129
Жаки, теле си, нали? Сестро...Joy

# 130
  • Пловдив
Е, аз поне знам защо качвам. От ядене е.

Благоверния иде и ми вика "Прибери капамата в хладилника.", аз "КАК?! То няма място пръст да пъхнеш, ти искаш тенджерата с капама да натикам!"

# 131
  • Mediterraneo
И аз, Янтре, поне нямам чуденка.

За много години, момичета! Нека домовете ви бъдат пълни с любов и разбирателство! На искащите бебе- по две!

Не съм преяждала, само със салата и мезета минах, ама, както се оказа, съм си изпила бутилката вино сама. Днес лежим цял ден, много ми е хубаво. утре на работа, ама се утешавам с мисълта, че имам 2 работни дни и после 2 месеца ще почивам.
Започнах с подготовката на семейното ни пътуване. То нищо особено, 4 дни, ама имам много неща да стиковам. За сега съм купила само два самолетни билета Simple Smile

# 132
Еве, йес😅❤

Аз съм някъв феномен, математиката не ми излиза никак! В дефицит съм, горя повече от колкото вкарвам, по всички физични закони няма как да качвам просто. Но е факт. Затова обвинявам ЕГН то просто няма промяна на спорт или храна, а от няколко месеца не съм кот бях😅🤫

# 133
  • София
Жаки виж си хормоните. При мен от пре меното започна.

# 134
Днес не ми е ден. Два пъти жестоко си цапнах главата и в момента ме боли. Със сигурност утре ще имам огромно синьо петно на челото. Годината започва зле...

Общи условия

Активация на акаунт