Да се оплачем... 2025

• 1 621 211
  • 26 664
  •   10
Отговори
# 15 915
  • някъде другаде
Веси , дано всичко с младежа да се оправи. Дано това е сам о временно и да се повлияе от разговорите. Мисля , че е добра идея да се отдели от неподходящата компания и да поработи малко.

# 15 916
  • Варна
Надявам се да е временно, знам че 90 процента поне от днешната младеж са пробвали трева , а голям процент от тях си пафкат редовно. Не съм чак толкова задръстена, но статистиката в световен мащаб показва че 50 % от тези които пушт трева редовно преминават и към по-сериозни субстанции. На тези теми говорихме тия дни..
Да, компанията е в основата, по принцип. И най-сериозният  и самоконтролиращ характер понякога се повлиява от приятели, особено в тази възраст.
Попаднах на страхотни кайсии вчера , взех си днес за работа и вече изядох 5-6. Дано изкарам ок работния ден..Grinning

# 15 917
Изпуснах ви отново.
Стиснати палци за който има нужда!

Вчера бяхме на басейн с една приятелка и общо 5 деца. Grinning справихме се.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 21:34 от Marthina

# 15 918
Разкошни младежи! Тези деца са за реклами

# 15 919
  • Ланкър, планините Овнерог
Чакам да разбера днес или утре ще ми сложат чудото. Единият доктор да се чуе с другия и да се разберат.

# 15 920
Нищо не отива на добре, ще се пръсна...дайте палец

# 15 921
  • Ланкър, планините Овнерог
Чакам да разбера днес или утре ще ми сложат чудото. Единият доктор да се чуе с другия и да се разберат.
Стиснете палци за утре, моля. Днес ще пуйча цял ден.

# 15 922
Стискам палци, Гита Ог, приятно пуйчене днес Heart

# 15 923
  • Бургас
Силно стискам палци, момичета!🍀 🙏

# 15 924
  • ту тук, ту там
Гита, Славена, прегръдки! Мисля ви с добро! 🤗

# 15 925
Днес беше рождения ден на майка ми. Не че някога ми излиза от мислите и сърцето, но днес боли повече…

Веси, тук тревата е легална за възрастни. Реално не е края на света, много младежи пушат трева, но аз също бих разговаряла с момчето. Опитал е, ок. Важното е да не му стане ежедневие първо, защото мозъка му още се развива и е доказано, че при млади хора пушенето на трева има негативен ефект, второ, ако е незаконно, не си струва да си създава проблеми. Говорете си, не му повишавай тон, защото все пак не е кой знае какво прегрешение. По-добре да споделя с вас, отколкото да се страхува да сподели.
Също така е важно да няма следи, когато минава границата, защото може да си създаде проблеми.
Моята дъщеря не пуши трева, но всички около нея пушат. Законно е, да кажа. Откъде зная!? Имам интерес да опитам от любопитство. Тя разпитва какво, как и колко, за да е приятно преживяване, а не да ми стане зле. Още не съм се решила всъщност. Само си говоря…
Успех в начинанието, но пак да кажа, не е края на света.

# 15 926
  • Варна
Днес беше рождения ден на майка ми. Не че някога ми излиза от мислите и сърцето, но днес боли повече…

Веси, тук тревата е легална за възрастни.
Успех в начинанието, но пак да кажа, не е края на света.

Нека почива в мир ! Прегръдки...

Да, така е за тревите . Аз да си изпея песента, че да не му става навик.Ако не иска да му стане на пихтия мозъка, не е малък вече да си опича акъла..Да не говорим за течните вейпове / които не са баш съвсем трева, има синтетика / И не, не е споделил, знае мнението ми.. Просто му личеше. Иначе нямам против да пие някоя бира, или друго питие понякога , не е малко дете съвсем - не иска, не харесва.
Иначе знам, че е легална на много места, при вас в Канада, в много щати също, в и в Португалия , Холандия и къде ли не още. Те даже напоследък я изкарват полезна и виновни ще станем тия дето не пушим след още някое друго десетилетие..Laughing

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 13:00 от Vessi_to

# 15 927
  • Fairbanks, Alaska
Какво означава пуйча?

# 15 928
Веси, пушила ли си трева?
Опитвали сме  като сме били при големия    - от лека до не толкова, плюс кексчета и други екстри. Само да вметна - не е ок.  Никак не е ок. Но аз съм голям човек, непушач освен това - бързо разбрах че не е за мен това, мъжът ми също. Един 17 годишен  обаче,  който в тази възраст търси начин да се заяви ... не знам, не знам... аз би реагирала мноооого остро. Всъщност, аз бих се обърнала към към мъжкия фактор в семейството - у дома бащата винаги се чува. Мен ме слушат, но не чуват. Неговите думи , може би защото не прекалява с дудненето, са били винаги чути и на място.

# 15 929
Против всякакви треви съм, включително тютюн, но за медицински цели съм напълно ок. Вчера докато ме болят зверски 5 часа около десния бъбрек и целия кръст и не мина от нищо обезболяващо си мислех, че бих опитала всичко, може и трева. Но да е под лекарски контрол. Кога и тук ще пуснат канабиса за медицински цели, защо постоянно трябва да търпим болки? Да не пропусна ставите и костите как болят, но не се мисли по въпроса. За кеф обаче е тъпо, винаги има последствия, макар някои да се лъжат, че е безобидно. Оплаквам се от пореден ден с болки от жлъчката, бъбреците или и двете най- вероятно.

Общи условия

Активация на акаунт