Да се оплачем... 2025

• 1 825 634
  • 29 466
  •   2
Отговори
# 19 875
natka всичко е един кръг. Потърпевши сме работещите данъкоплатци.

# 19 876
Марти, как сте?

# 19 877
Аз пък Рави искам да каже как е детето и дали се успокои

Мързи ме до плажа да отида. Ще изчакам още малко да се приберат сутрешните орди и да се насладя на по- празен плаж

# 19 878
Мойта щерка е имала много хубав имен ден вчера, колегите и направили изненада с табели, балони и всичко, подарили и парфюм, тя не очакваше и страшно се трогнала. Тя пък ги черпила с 2 тави баница и с … кюфтета 😂😂😂 Повечето живеят в една къща, където нямах условия и се хранят все навън, тя е на квартира има фурна, всичко и решила да ги нагости с домашна храна, освен с бАнбони и пиене, много и е сполучила баницата, облизали си прустите:) На майка домакинята! Ко беше Жаки само песни и танци може да предложи 🫣🫣🤪🤪😂 до момента може да готви  яйца и филийки 😂😂

Аз тая вечер спах 7 часа! Прецедент! Тая ашваганда май действа, пу пу, да н мъ урочасате!

# 19 879
Аз също искам да се оплача.
Малкия снощи се качи да се вози на рамката на колелото на татко си.
Забрави да си държи краката на страни и падна.
Наложи се да отидем до Пирогов по спешност.
Правиха му снимка няма счупено.
След това му промиха дясното краче и му сложиха бинт.След това ни изпратиха в 206 кабинет за шина на крака.
Беше му посинено и подуто.
Биха му ваксина срещу тетанус.
И сега във вкъщи се глези.
Иначе вчера много плака.
На 4 г и 9 м е.
Не може да си стъпи на крака.
Нося го от кухнята в Спалнята и обратно.
Иначе пръстчетата ги мърда .
На контролен преглед ни викат на 20 ти Август.
Има ли опасност евентуално ако не се движи сам.
Моля за съвет.
Ако не боледува ще е нещо друго.
Никак не ние лесно на майките .

# 19 880
Това се получи , мен ми харесва Hug
Имената на лъжичката са други,не исках да я вадя от опаковката и да снимам отново.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 13:51 от малката лисичка

# 19 881
  • Варна
Тръгваме за къмпинга, както се оплаках не е моето особено но една вечер ще издържа Simple Smile Това заради което си струва всичко, спането в чували,комарите и т н е нощното къпане / умирам си/ и барбекюто полято с много бира до полунощ..Heart
Ако е бурно морето се плацикам на вълните на брега, плувам от малка, мъжа ми също е бивш плувец и именно за това знаем колко е опасно да се ходи навътре в бурно море .
Танче, ще му мине на детето много бързо. Едните ни приятели с които ще сме тази вечер са на къмпинг от 2 дни с единия младеж, вярно на 14 с счупена и оперирана ръка преди 2 седмици. Добре бил с шина е .

# 19 882
Тръгваме за къмпинга, както се оплаках не е моето особено но една вечер ще издържа Simple Smile Това заради което си струва всичко, спането в чували,комарите и т н е нощното къпане / умирам си/ и барбекюто полято с много бира до полунощ..Heart
Ако е бурно морето се плацикам на вълните на брега, плувам от малка, мъжа ми също е бивш плувец и именно за това знаем колко е опасно да се ходи навътре в бурно море .
Танче, ще му мине на детето много бързо. Едните ни приятели с които ще сме тази вечер са на къмпинг от 2 дни с единия младеж, вярно на 14 с счупена и оперирана ръка преди 2 седмици. Добре бил с шина е .

Дай боже.
Попринцип не трябва ли по малко да се опитва да стъпва на крачето.

# 19 883
Танче, пиши на Димис, ще ти даде съвет.
Много добре обяснява и го прави с грижа.
Да му минава бързо на малкия!

И моето дете е с ортеза на коляното. До вчера някак си приемах че ще ѝ мине и ще се възстанови, но след ЯМР се оказа, че е доста сериозно и ни насочиха да мислим за операция. Ще имам нужда от палци, ще пиша, когато стане ясно за коя дата е.

# 19 884
Аз се измькнах от нас за една нощ. Ходих при майка, татко и другото дете, което летува при  тях. Бях на вечерен концерт на открито. Класическа, филмова музика- на живо.
Като не сьм в нас не ви чета  не оправих проблема с дребните букви тук през телефона.
Тукашният младеж е добре.

# 19 885
  • Велико Търново
Искам да се оплача от себе си. Купих си риза, която в магазина много ми хареса. Сега обаче, се чудя с какво да съчетая. Изглежда ми доста шарена.

Скрит текст:
.

# 19 886
С дънки или подходящ панталон я носи.
С обувки, колан и чанта ще ти се получи добра комбинация. Почвай да мериш;)
Ето малко идеи за вдъхновение, а във форума има и тема за модни консултации, в която може да споделиш визиите си.

Скрит текст:

# 19 887
tuty благодаря!
Танче  няма счупено и гипса е сложен да се обездвижи глезена.  Глезенната става е много чувствителна и често се обездвижва с гипс. Това се прави, защото всяко движение е болка/ същото се отнася и за лакетната става/. Първите три дни травмирания крайник е склонен да се подува. Така вдигнат крака е добре. Може да става до тоалетната,  до друга стая, но седне ли крачето да е вдигнато на стол. Постоянно да движи пръстите. След третия ден може да започне да пуска крачето да виси не повечеот 10 мин за час, два. Ще чувства  как нещо изпълва пръстите му.  Ако посинеят пръстите не се плаши, да вдигне крачето пак и намалете темпото. Ако вечер пръстите са подути и сини значи крачето много е стояло надолу. Обезболяващи може да даваш това,  което даваш за температура. Като отмине още ден сигурно ще се престраши и ще започне да скача на един крак из къщи.
Когато махнете гипса ще кажа нещата за раздвижване. 
Търпение и бързо възстановяване!

# 19 888
tuty благодаря!
Танче  няма счупено и гипса е сложен да се обездвижи глезена.  Глезенната става е много чувствителна и често се обездвижва с гипс. Това се прави, защото всяко движение е болка/ същото се отнася и за лакетната става/. Първите три дни травмирания крайник е склонен да се подува. Така вдигнат крака е добре. Може да става до тоалетната,  до друга стая, но седне ли крачето да е вдигнато на стол. Постоянно да движи пръстите. След третия ден може да започне да пуска крачето да виси не повечеот 10 мин за час, два. Ще чувства  как нещо изпълва пръстите му.  Ако посинеят пръстите не се плаши, да вдигне крачето пак и намалете темпото. Ако вечер пръстите са подути и сини значи крачето много е стояло надолу. Обезболяващи може да даваш това,  което даваш за температура. Като отмине още ден сигурно ще се престраши и ще започне да скача на един крак из къщи.
Когато махнете гипса ще кажа нещата за раздвижване. 
Търпение и бързо възстановяване!
Разбира се ще го пазя моето момче.
Аз друго искам да попитам.
Сега това чорапче дето му го сложих добре ли е да стои.Понеже ме е страх да не го изцапа гипса.
Или трябва да е без него.

# 19 889
  • София
Извинявай, но на гипса нищо няма да му стане ако се изцапа. Напротив. Изрисувайте го.

Общи условия

Активация на акаунт