Да се оплачем... 2025

• 1 684 369
  • 27 547
  •   48
Отговори
# 19 965
   Без да съм медицинско лице, поставям инжекции на всички от родата. Без децата... Преди доста години помолих приятелка медицинска сестра да ме обучи. Не е сложно. Мъжът ми често имаше нужда, свекърът също. Като се наложи с голямата щерка, веднъж много я заболя... Казах й, че на всички мога, само на нея не. И на себе си съм поставяла. Първият път беше малко странно, с дупе към огледалото. Помня, как убедих сама себе си да си се доверя Simple Smile. Казах си, "Клотилдче, наркоманите си правят и венозни инжекции и не им пука. Теб от една мускулна ли те е страх!" Престраших се.

# 19 966
И аз съм си слагала сама инжекции. И на близък слагах когато беше с бъбречна криза Човек знае 2 и 200

Моето дете отново е загубило ключовете. Баща и мърмори, че този път ще трябва да сменя бравите. Последен шанс е да са паднали в колата, но го мързи да слезе да търси. Омммм

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 11:14 от Г-жа Рамацоти

# 19 967
Не било за шев. Иначе тя може да ме зашие и ме е шила. Щяло да опъва.
Бързо да се оправяш.
И всичко да бъде наред.

# 19 968
Аз имам добър подход и роднините казват, че лека ръка съм имала. Няма лека ръка, всичко се учи. Знам къде и как. Слагам човека да легне, говоря му миличко, шегуваме се нещо и го потупвам по дупето, да отпусне мускулатурата и да се отпусне той. После забивам мълниеносно иглата под ъгъл, той не го усеща това, и после нито много бавно, нито много бързо вкарвам веществото. После съм готова с тампона със спирт и докато издърпвам иглата, за секунда, притискам и масажирам после. Даже и неразбрали има. Ама, това ли беше? Аз нищо не усетих!

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 19:15 от Clotilde

# 19 969

Моето дете отново е загубило ключовете. Баща и мърмори, че този път ще трябва да сменя бравите. Последен шанс е да са паднали в колата, но го мързи да слезе да търси. Омммм
Търсете ги в колата.

На моята кола ключовете са губени безброй много пъти, защото всички я карат и за да се извади семейната кола от гаража трябва да се премести моята кола. И всеки път си казвам "Край! Тоя късмет да не е безкраен! "...и все някъде ги намираме - паднали в колата, по якета, веднъж синът ги беше занесъл в София по грешка...

# 19 970
Аз имам следния въпрос.
Във Петък вечерта биха ваксина срещу тетанус на малкия.
Обаче сега забелязах, че му е подуто около мястото където е поставена ваксината.
Според вас нормално ли е.

# 19 971
Досега не съм имала случай да не ми се подуе когато ми слагат такава ваксина. Даже не просто леко подуто ами и уплътнено стои там и то не за ден-два а за повечко, понаболяво също малко. Дори и ЛЛ все ме предупреждава да очаквам дискомфорт и да го имам предвид като си планирам кога да ме набоде.

# 19 972
  • София
Нормално е. На дъщерята й се поду ръката до лакътя и много болезнено. Слагам компрес с риванол и давам ериус за всеки случай.

# 19 973
ИнжекциЙ бия на всички, включая децата. Жаки не даваше да я бодне никой друг, изпадаше в истерия. И кръв от пръстчето съм и взимала аз- събирахме калинки 😂😂😅

За жалост мога да обработвам и превързвам рани, наложи се месеци да го правя на себе си, поканиха че на раУта и тук и в Турция 😂😂😅😅 Сматайте колко съм добра 😅

След поредния скандал сутринта с пубертета, получих дълго клипче с обяснения, как тя не иска да се държи така, а за всичко са виновни хормоните и неумението и още да контролира емоциите си. Мамо, извиняай че последна седмица, ъъъъ месец, добре се 3-5 месеца се държа отвратително😅😅😂
Щяла да се коригира 😅 от умрял писмо.
По повода е “подреждала” тоест бутала на невидими според нея места…. Кога ще мине тва ?!!

# 19 974
Не знам дали е просто оплакване, и дали трябва да го пиша, но ми е прекалено тежко и не мога да го държа в себе си. Опитвам се да се разсейвам с форума, но не става....
Моята сестра не иска повече да живее и прави всичко възможно да си отиде от този свят. Мислехме, че ако не настояваме за психиатрично лечение ще се успокои и ще можем да говорим с нея по-конструктивно. Грешка е било. Почти я оставихме да умре. Сега е в болница на системи. Не знам дали няма фатално увредени органи. Мисля за това как допуснахме да се случи, как се заблудихме........ После плача и пак мисля. Отгоре на всичко съм сама, моите хора отидоха на море, като че ли това е най-важното нещо в живота, а точно сега не ми се оставаше сама. Не знам дали ще спя изобщо, ако успея, то ще е когато се изтощя напълно......като някакво дете скрих телефона в един шкаф, не искам да чувам никакви новини.
Боже, боже.....не мога да повярвам, сякаш е някакъв кошмар и все не успявам да се събудя и да си отдъхна.
Извинявам се, знам ,че е натоварващо.

# 19 975
На мен сега ми стана така след ваксина, леко болезнено и уплътнено. И това 3 седмици след ваксината. Четох, че е някаква реакция на организма и можело и с месеци да стои. Малко се бях шашнала. Засега няма да ходя при личната.
П.П. Прибраха се младежите, Слава Богу! Благодаря и на вас.

# 19 976
Ън, много съжалявам, че минавате през това, дано стабилизират сестра ти и започне лечение. Много често депресиите се подценяват, дано има още дни пред себе си! С ваша подкрепа, с медикаменти и терапия може да се оправи! Не мисли най- лошото!!

# 19 977
След поредния скандал сутринта с пубертета, получих дълго клипче с обяснения, как тя не иска да се държи така, а за всичко са виновни хормоните и неумението и още да контролира емоциите си. Мамо, извиняай че последна седмица, ъъъъ месец, добре се 3-5 месеца се държа отвратително😅😅😂
Щяла да се коригира 😅 от умрял писмо.
По повода е “подреждала” тоест бутала на невидими според нея места…. Кога ще мине тва ?!!

Ще мине, все един ден Simple Smile. Моята, малката, на 16, вчера ми обяснява, че се разбрали с приятели днес да ходят до Дългопол, с БДЖ. Доста странна идея... Питах татко й какво е казал - казал, че е тъпа идея Simple Smile. Ходете, казвам, където ви се ходи, гледайте там да ходите по централната част и, ако сте смесена компания, по-добре. Не влизайте в по-каубойските участъци. Не сме я спрели да ходи! Днес ми се оплаква, че нямало да ходят. "Аз, казва, цяло лято им организирам някакви неща, екскурзии, купони. И все има недоволни. Този път не го организирах аз, не стана!" Сега... пак си поприказвах с нея, дълго говорихме и много й влизам в положението. В нейната компания, тя е инициативния човек. Някои понякога искали друго, но не знаели какво.

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 09:56 от Clotilde

# 19 978
Благодаря, Жаки! Дори не сме допускали, че може да има толкова тежки последствия. Всъщност цялото й семейство е съсипано. Мъжът й и синът й са с паник атаки покрай нея и са на успокоителни. Може би затова изпуснахме нещата, а тя не иска да вижда никого цяла година.

# 19 979
Да нямат някакъв недостиг на витамини цялото семейство. То жената със сигурност има де, ако цяла година стои затворена. Бащата и сина явно все пак са потърсили лекарска помощ, щом пият успокоителни. Много гадна ситуация, дано се закрепи жената.

Общи условия

Активация на акаунт