Да се оплачем... 2025

• 1 684 801
  • 27 552
  •   13
Отговори
# 19 980
  • на Мелмак
Ън, съжалявам, че ще го кажа, но сте изпуснали положението. Аз съм от съобразяващите се, угаждащите. ММ не, ако на мен ми се беше случило, досега, да ме е метнал на рамо и да ме е закарал някъде на лечение. Той е, как да кажа - директен. Много пъти ме е измъквал от мои дупки, не ми е позволявал да потъна. Но това е той. Ако бях аз, щях да постъпя като теб и нейното семейство и сега да роня сълзи. Не знам защо се е стигнало до системи, само предполагам. Желая ви успех, ще я натъпчат с хапове, дано се възстанови и започне да води що годе нормален живот!
Моите деца работят с мен тези дни и още повече ме слушат. Това е хвалба, не е по темата.

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 21:35 от etty775

# 19 981
Аз имам следния въпрос.
Във Петък вечерта биха ваксина срещу тетанус на малкия.
Обаче сега забелязах, че му е подуто около мястото където е поставена ваксината.
Според вас нормално ли е.
Нормално,  колко да е нормално ? Иглата с която е аспирирано лекарството не е сменена. Ваксините и всички подкожни инжекции се правят по метода на "сухата игла". Иглата преди инжектиране се сменя. Не е болка за умиране, ще отшуми.
Лютиче има хора, които не могат да правят манипулации на близките си. Аз не съм от тях. На моето дете само аз съм правила инжекции и слагала абокати.
Ън да се възстанови сестра ти и да се решат проблемите.
Янтра бързо да зарастне раната.

# 19 982
Ън,
Дано не е късно за всички...
Пиши. Ще ти олекне.
Не знаеш кой прочетен ред ще ти помогне...

# 19 983
Ън , дано всичко бъде наред със сестра ти.
Hug

# 19 984
  • Бургас
Оплаквам се от едни болежки, които ми зачестиха...
Преумората вече е в повече и си казва думата...
Искам почивка, искам релакс!
Искам време за мързелуване!
Искам време за мен си!

# 19 985
Карз, нареждам се зад твоя лозунг . Имам чувството , че само аз в цялата вселена не съм почивала все още това лято .
А до така дългоочакваната почивка има още три седмици , които …. колкото и да е странно ,не искам да свършват , защото  момчетата пак ще си заминат . Абе, няма угодия и тва е. Отивам да се приспивам с Р . Шарма , утре е близо , а седмицата няма да е лека . Дано времето другия уикенд е Ок , надявам се да няма изненади и слънцето щедро да грее над Стара Планина . Янтре , какво мислиш,  какво  време се очаква ?

# 19 986
Ън, дано спешно намерите добър психиатър.
Кло, много сте му треперили на това пишлигарче. Естествено , че като не знае какво иска ще е вечно криво и недоволни! Но е факт, че днешните деца не умеят да общуват. Разговор е трудно да се проведе. Дъщеря ми казва, че се измаря да задава въпроси за да тръгне някаква тема с познатите и, а после всички се оплакват, че нямат приятели. Ами, ако темите са 2 - грим и дрехи как да стане? Зомбирани са от телефони и нормално общуване липсва

Последна редакция: пн, 18 авг 2025, 11:07 от Г-жа Рамацоти

# 19 987
Ън,  има ли наистина конкретна причина сестра ти да не иска да живее?

# 19 988
  • ново
Имам чувството , че само аз в цялата вселена не съм почивала все още това лято .
Не си сама Г!
При мен даже изобщо не е сигурно дали ще има почивка. Следващата седмица сме на сватба, по-другата на юбилей, а третата на роднинско събиране. После живот и здраве ще освежаваме жилище, и ей я есента дошла. Нищо, да сме здрави, ще почиваме догодина.
Днес имах критичен ден, за малко да се наложи да пропътувам цяла България. По закона за всеобщата гадост, ММ ще е на работа точно когато не трябва. Добре, че все още има добри хора!
Ън, не се обвинявай, ти си имаш достатъчно грижи за себе си! Дано има късмет сестра ти да се измъкне от това състояние!

# 19 989
Ън, много тъжно ми стана от проблемите, които са ти се струпали. Сила, кураж и късмет ви желая, да намерите подходящия път към нея и тя към вас. За "твоите" хора ще си замълча.

Много ме е страх децата ми да не станат неблагодарни глезльовци. Още повече ме е страх, че сякаш голямата е склонна към това. :/

# 19 990
   Ън, не знам какво да кажа. Нямам идеи и съвети. Не съм и религиозна, бих се помолила. Просто ще се надявам за добро развитие при сестра ти. От все сърце!

# 19 991
  • Швейцария
Ън, след като я закрепят, трябва спешно да влезе в психиатрия и да е под наблюдение. Ще й дадат антидепресант и успокоителни, може и антипсихотик, но сама вкъщи няма да стане. На сестра ти й трябва сериозно лечение. Не й се връзвайте ако отказва, тя друг шанс няма. Пожелавам успех и бързо да се обърнат нещата.

# 19 992
Ън, подкрепям горното мнение и не оставяйте решението за лечение да е само нейно и на мъжа ѝ. Още миналия път, когато писа, че е отказала да се видите ми мина това през ума. Явно мъжът ѝ няма сили и капацитет да се справи. А твоите хора ги подкрепям, че са отишли на море. Ти защо не си с тях? За твоето здраве мислиш ли?

Последна редакция: нд, 17 авг 2025, 23:02 от tetka_the_best

# 19 993
Ън, дано се съвземе сестра ти. А на теб толкова много ти се е събрало…

На наши близки снахичката, съвсем млада, бременна с първа рожба, майка ѝ е с рак, баща ѝ го оперираха от простата, сега откриха рак и на сестра ѝ, също млада. Как има сили да се усмихва това момиче, не знам.

Видях се с приятелка след 25г!!! Разпознала ме в гръб по косата Stuck Out Tongue Winking Eye Днес дойде до нас и 5 часа не ни стигнаха. Добър човек, но толкова изстрадала, а продължава с хъс. Ех, какви ни бяха ядовете като бяхме на 18, какви са сега Grin

Някой има ли идея защо термометърът показва 36.8, а като го пипна е горещ? Носът е яко запушен. Целият ден скача и игра, вечерта пак отпадна като снощи и тялото му гори.

# 19 994
   Без да съм медицинско лице, поставям инжекции на всички от родата. Без децата... Преди доста години помолих приятелка медицинска сестра да ме обучи.
И аз се научих по неволя. Мислех, че е абсурдно да го направя някога. Винаги гледам настрани, когато ми правят на мен. Но след операция на сина ми се налагаше всеки ден. ЛЛ ми показа как. Каза, много е лесно, няма нищо сложно, просто трябва да правиш това и това. Първата инжекция беше голяма мъка, детето накрая викна: Хайде бе, мамо, моля те,  бий ми  тая инжекция 😁
След това станах много бърза и спец!

Общи условия

Активация на акаунт