Да се оплачем... 2025

• 1 687 188
  • 27 602
  •   26
Отговори
# 20 010
Ън, не знам какво да ти кажа... Сили ви желая!

Аз пак съм недоспала. Едвам гледам. Второ кафе пия.
Само час по час колегата трака зверски с лъжицата в чашата си, за да смеси пяната с кафето. Направо ме изправя на нокти.

# 20 011
Ън,дано нещата се наредят добре.
Минала съм през това изпитание, мисълта за близките и разбира се лечението ми помогнаха да стана на крака.
Смених местообитаване,работа,просто нещата наоколо ми ,които ме подтискаха.

# 20 012
  • София
И аз съм недоспала, цяла нощ се въртях. Сега едвам гледам, а съм след двуседмичен отпуск. Имам да изривам един тон имейли и работа, хем работих по малко през отпуската.........
Поне времето е хладно и поносимо, много ми е кеф!
Едни колежки ми вкараха мухата да ходим по женски на море за 3 дни през септември в Гърция. Много съм навита, ама ми е тъпо, децата искаха и те второ море.... Народът уж беден, нямал пари, а всичко живо ходи на по 2, че и 3 морета. Хотели, ресторанти, кафета - всичко е пълно.

# 20 013
Ън, разбирам мъката ти и ти съчувствам. Чувство за вина не трябва да имаш. Рядко може да се помогне на психичноболните и на зависимите за съжаление. Ти си направила каквото можеш през годините. Мисли за себе си!
Аз си спя добре, но гледам днес едни сенки под очите имам, нещо, което никога съм нямала.

# 20 014
Оплаквам се, че си поръчах чанта подарък за годишнината ни. От мъжа ми за мен. Grinning Обаче чантата е като нарязана с макетно ножче и сега ще я връщам. А много я харесах. Пфууу.

Ън, съчувствам ти. Пожелавам да ви се наредят нещата по възможно най-добрия начин за всички засегнати.

# 20 015
Мислех си скоро за Нелиса, дано са добре. Оплаквам се, че имам нужда от почивка в планината Simple Smile

# 20 016
Изпих едно кафе и проклетото главоболие утихна. От вчера ме мъчеше, тююююю....

# 20 017
След съня си имам стресница. Още го мисля.
Стискам палци на всички.

# 20 018
  • Варна
На Ън желая благоприятно развитие на ситуацията и обстоятелствата, време трябва...Само да сте на прав път и жената да покаже воля за лечение .Дано !
Бачкам аз, имам мускулна треска след къмпинга , че и едни стъпала изкачвахме от плажа , като на Шипка Grinning . Беше интересно все пак, a и се събрахме със стари приятели Heart .
Вчера следобед се прибрах разсипана , че и готвих мусака  по гръцки , толкова ми е акъла.

# 20 019
Vessi, аз вече не се оплаквам от приготвяне на мусака по гръцки.
Приготвих я миналата година и за тази петилетка прецених, че е било достатъчно.

# 20 020
Ти си като мен с пърженето на тиквички... Само на високосна година, обаче не задължително всяка високосна Joy Обичам и ако друг се прежали бих хапнала понякога, макар че избягвам слънчогледово олио а масово в такова си пържат. Но аз да се хвана - е, не ми се ядат чак толкова Grinning

# 20 021
  • Варна
хах, на мен сякаш ми е по лесна от традиционната, защото всичко се реже на филийки не на онези ситни кубчета. Имах патладжан от няколко дни в хладилника , както и кайма и от това бях провокирана. LaughingНе запържвам нищо освен малко да задуша кайматас подправки и домат . Еднствното след като я наредя е  заливката от бешамел, да кажем това е малко по-сложното . Абе пак има врътня, въпреки че аз правих в малка тавичка, като за 4, макс 5 порции.
Мъжа ми и е голям майстор, но той беше с лек махмурлук и не го закачах Grinning
Тиквички поне 3-4 пъти съм пържила това лято. Но аз пържа 2 бр. да кажем, И във фрайър правя, и в грил тиган  но не са така блажни ...Simple Smile

# 20 022
Благодаря за палеца, определено помогна положителната енергия която носи.
На всеки в нужда, успех.

# 20 023
Ън, дано се съвземе сестра ти!

Днес научих за смъртта на моя позната и цял ден не съм на себе си...

# 20 024
Оплаквам се от новините последната седмица, от гадни, по-гадни Sad
После, как да не съм тревожна.

Общи условия

Активация на акаунт