Да се оплачем... 2025

• 1 423 949
  • 23 895
  •   24
Отговори
# 23 175
Честит бъди Натаел!Както е богата трапезата,така да е щедра съдбата към теб,да те дари със здраве,щастие и любов!Красив и весел празник,пожелавам!

# 23 176
ЧРД Натаниел, бъди здрав и с тази щедра, красива почерпка дано съдбата те среща само с усмивки и късмета да е с теб във всичко💐
Честито да ни е новото бебче и всички останали рожденици- от здраве и късмет да не се отърват💐
Оплаквам се, че вчера реших да прогоня една оса, кръжаща около детска количка и тя ме ухапа 😞

# 23 177
Честит рожден ден Натаниел. Пожелавам ти меки зими в Бургас. И една девойка за цял живот.

# 23 178
Нат, честит рожден ден!

# 23 179
Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 11:15 от неда2

# 23 180
Честити празници на всички!
Неда, прекрасни сте!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 10:28 от Sause baus!

# 23 181
Неда2 чаровни момичета си имаш! Здрави и благословени да са!

# 23 182
Честит празник, Натаел! Здрав, щастлив и обичан бъди!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 10:00 от whitethree

# 23 183
Натаел, честит рожден ден!

Оплаквам се, че пак се събудих в 6:30. Какво е това чудо не знам....

# 23 184
Е аз легнах в 1, а преди 5 се бях наспала, за сметка на това в 7 вече ми се спеше. Яд ме е на мене си, дори когато има възможкост не спя.щ, направо като възрастните хора съм, нали те спят по-малко.

# 23 185
... възрастните хора , нали те спят по-малко.
Мхм, така е, потвърждавам. Малко време ни остава, та затова... гледаме да го оползотворим по пълноценно. Simple Smile
Майтап, четвъртък е, аз започвам да дишам с по пълни гърди, и ме избива на тъпи смешки от сутринта.
Неда - много красиви майка и дъщеря. Богата си!

# 23 186
  • София
Сънят е много важен, момичета. Аз понеже също не спя, будя се и тн. гледам винаги да лягам рано. Поне да е сигурно, че ще ми се съберат повече часове сън.
Да си жив и здрав, Натаел! Много здраве и любоов.
Донау, Декатлон нямате ли? Моите само от Декатлон ги обувам. И най-евтините им маратонки са мега издръжливи, перат се всяка седмица и са железни, а малкият ианче съсипва обувки за отрицателно време. Имат обувко-маратонки, туристически се водят, но моите си ги ползват в ежедневието и за училище - гарантирано не пропускат.
Каква е драмата с парацетамола, че не разбрах, гледам че и фейсбука е полудял с мемета?

# 23 187
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако легна рано, примерно в 21.30 - 22.00, съм се събудила в 5 сутринта...

# 23 188
  • София
Честит рожден ден, Натаел! Бъди жив и здрав!
Неда, много красиви дами.
Хора, имам чувството, че работя в детска градина. Ще уволняват най-главния шеф и сега вървят някакви подписки, за да го оставят. Едни скандали кой се подписал, кой не. Все едно някой ще се впечатли. Само караници по цял ден. Аз не съм се подписвала, защото ми е все тая дали Драган или Петкан ще ми бъде шеф.

# 23 189
Честити да са рождениците. Да са здрави, успешни, щастливи и красиви.

Честито бебе на Пъмпкин. Да е благословена госпожицата и да има прекрасно детство.

Оплаквам се, че тук вече започва да се заражда като за есен. Изобщо не ми се иска.

Общи условия

Активация на акаунт