Да се оплачем... 2025

• 1 392 389
  • 23 451
  •   16
Отговори
# 23 250
Донау, дано всичко с детето е нормално и имате спокойна нощ. Побърка се от тревоги  ти.
Ааа това нищо не е, дано няма по-големи премреждия.

Фроузън, по-малко пари за зъболекар си е много мило отвсякъде Simple Smile обикновено нямат жал Sunglasses

Юли месец нали ми вадиха мъдрец, и си го поисках от доктора, да му се радват децата Stuck Out Tongue Winking Eye да, ама и микроскопът няма батерия и зарязах зъба в очакване на шкафа. Оня ден сложих 7 евро в плик, нещо пак за училище, на малкият му хрумнала идеята да набута и зъба в плика Imp Добре че ми каза, представям си госпожата да беше отворила плика и да изпадне тоя грозник Imp

# 23 251
Мале, горките деца:( дано не ги боли много и дано си струва мъките и се постигне желаният резултат . Поне това ме подмина с мойте, че голямата е пъзла, а Жаки мрънкало щяха да ореват орталъка. Само едно две неща взеха от мен, за късмет зъбите участват и при двете.
Но Жаки а кожата ще има серозно проблеми. На 6 сме на лекар пак да видим какво ще каже. Тя влошва след всяка следваща козметика, която и изписват. Цяло лято не и давах да слага нищо на лицето освен предписаните, няма коректори няма пудри. Само сапирала и гланц, спазва всичко и с харана и с пиене на  вода и пак не е добре….

# 23 252
Жаки, акне ли има? Най-добре ми се е отразявало отвара от коприва сутрин на гладно за поне месец. Спрях по препоръка на личната, щото се бях надумкала с желязо като Попай:)
 Дано намерите правилното лечение. Аз цял живот не успях и страдам с тая гадна кожа. Щерката засега има хубава кожа, но пък са наследили глиганските зъби на баща си, както и дюстабана Sad На поне 8 ортопеда съм я водила, стелки всякакви, дори в Бг дадох 250 лева за стелки и то преди няколко години, никаква файда. Тук ни препоръчаха операция, но се извършвала само до 12г, не можахме да се решим с ММ, по-точно той прехвърли топката към мен, аз да решавам и не посмях.

# 23 253
Хора, благодаря ви за палците, мисля че всичко мина много добре!

# 23 254
Това с акнето от хормоните зависи. Добре е да се направи консулация с ендокринолог. Изследвания трябват, на полови хормони  - тестостерон, дхеас, андростендин, 17 ОХ прогестерон. Също и прогестерон, естрадиол, FSH, LH, пролактин.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 00:20 от Tina*

# 23 255
  • София
Застрахователите ми изплатиха 356 лв. Joy
За ремонт на колата ми обявиха 1500 лв.
Акнето ми е болна тема. Трета година борба, вече даже забравям какво сме опитали.
Гледах клиповете за тормоз над момиченце в София. Мисля, че момичетата са под 15 годишни…деца, не деца - мръсни изроди.
Психолог ще работи с тях Cry. Живеем в ужасно време, крием чудовищата в ръкава си и се опитваме да ги оправдаем заради уж “тежкото” им детство.
Моля се моите деца да не са участници в такъв клип, няма значение от коя страна.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 00:16 от buni

# 23 256
При нас си е топличко , карах по потник на прибиране . Дъждобрана си остана в чантата .  Е, позатворих малко у дома , но е уютно и свежо . Ше се спи добре .
Стигме, боли , да. Моя син и обезболяващи е взимал понякога , така го цепеше глава . Особено с нова дъга .
И дъщеря ми сигурно седмица караше на шейкове, не можеше да се храни.
На големият му сложиха отгоре само, след 20 дни и отдолу ще сложат и предупредиха да се нахрани обилно преди това.
При него се притеснявам, че ми дадоха да подписвам документи, че ако не проработи това с брекетите, ще се наложи да му извадят два горни зъба, за да се освободило място. Доста зловещо ми звучи и се моля да не се налага. Не помня дали за дъщеря ми имаше такава клауза.

Алвелина, и тука дават восък. На щерката се е налагало в БГ да търсим зъболекар, който да отреже част от телта, защото се забива в бузата и става болезнена рана.

Оплаквам се, че пак няма да спя. Наблюдавам дишането на малкия, педиатърката каза, ако не ми харесва, да тичаме в спешното. Оксиметърът няма батерия, та не мога да видя сатурацията каква е и май започвам да се филмирам.

Мъжа ми е с извадени зъби като дете. Нищо му няма! Изобщо не личи.
Отиди в темата за муните. Там има няколко смешни истории за погрешно изпратени зъби.

Снощи бяхме на концерт в една църква, преустроена на концертна зала. Чудесна акустика. Много приятно изживяване…

Този уикенд ще отидем на пътешествие. Фирмата се казва guess where trips, с други думи, отгадай къде ще отидеш?
Целодневно е пътешествието. Дават ни пликове, които за запечатани. Отваряме първия. Там има упътване къде да отидем и какво да разгледаме. Когато приключим, отваряме втория плик и така докато свършат. Ако ни хареса, ще повторим, но с приятелско семейство, че ще е по-весело.
Идея за бизнес! Хихихи.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 00:46 от abadjieva80

# 23 257
Благодаря за палците. Heart Може да се наложи биопсия при мен. Уж за всеки случай, ама...
Както и очаквах, МъжОт полудя. А утре имам още един преглед,  който си е рутинен уж, но сега и за него се спекох

# 23 258
zavs, стискам палци резултатите да са добри!

Оплаквам се, че от 5 часа съм будна. Без глас съм и чакам да стане по-нормално време, за да ида на ЛЛ.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 07:09 от vita

# 23 259
  • някъде другаде
zavs , ще стискам палци за добри резултати.
Вите , оправяй се бързо.

# 23 260
Моята се пооправи след дерматолог и 2 крема.

# 23 261
Пиеше ми се кола и се сетих, че имам едно кенче, което вчера беше топло и оставих във фризера "за малко".....😒

# 23 262
Момичета, да продължа серията с рожденици.
Днес моето момче става на 2. Благодаря на всички за стисканите палци и за подкрепата, която преди 2 години и 9 месеца ми бяха жизнено необходими.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:48 от Паганне

# 23 263
  • някъде другаде
Паганне , здрав и щастлив да е! Голям сладур е.

# 23 264
Паганне, жив и здрав да е!

Общи условия

Активация на акаунт