Да се оплачем... 2025

• 1 402 304
  • 23 550
  •   12
Отговори
# 23 235
  • Бургас
Оххх, и тук вчера беше лято, днес е студено и духа ужасен вятър!

# 23 236
Честито бебче на Пъмпкин! На всички рожденици- здраве и късмет!
При нас рязко захладня, от 30 градуса, тази сутрин беше 15. Ще вадя одеялата и пижамите.
Тарти,
Ти не беше ли във Валенсия?

# 23 237
Честито да е бебече на Пъмпкин! Да е здраво, да е кротичко  и поспаливо🌸💝🌸
Натаниел, да си здрав и ти!

Нервно ми е, случват се някви непредвидени събития,  които че ми нарушат плановете, но да сме живи и здрави.

# 23 238
При нас сутрин е 12 градуса, тези дни ще е 9. 🥶
Пускайте палците, не стана, вселената каза-не!

# 23 239
Оххх, и тук вчера беше лято, днес е студено и духа ужасен вятър!
Към 14 се прибирах и беше що-годе прилично. В 17 вече беше студ. Обаче мрачното и студено време изобщо не ми действа депресиращо. Мечтая си да скрия сама вкъщи на топло, а навън да е мрачно и дъждовно... Сигурно още на втория ден ще мърморя против дъжда, обаче след жегите това лято вече ми се иска малко хлад.

# 23 240
  • Fairbanks, Alaska
Благодаря на всички за пожеланията.
G..D.., за мен квадратните торти винаги са били по-красиви от стандартните кръгли. Отделно аз имам и малко по-нестандартно виждане за красота.

# 23 241
  • Варна
 Голям студ и вятър  и във Варна, а преди няколко дни бях на плажа ...Егати...Sad
 Имам някаква пломба, която е паднала частично, да се оплача. Като чистя с конец днес теква кръв и ме боли..Очертава ми се зъболекар скоро..Аз като ходих на почистване на зъбен камък миналия месец тя ми каза, че е за смяна една пломба, вероятно е тази...Sad Аман значи..
Иначе родителската среща мина, преди малко се прибрах. Добрата новина е,  че училището е одобрено по програма Еразъм и лятото ще пътуват за Испания няколко деца от класа с класната / нали съм я хвалила колко е дейна Heart/ Павел е сигурен че заминава, тя му е казала още като взимал учебниците, че и е в топ 3 Grinning / много го обичат бе, да се чуди човек Grinning  / Oбучението ще е лятото , 3 седмици в Сарагоса  в реални фирми с програмиране . Точно кога не се знае,  но май или юни вероятно. Чудесно е това, че децата имат тази възможност..ех, какви времена са..Едно време изобщо нямахме никакъв шанс ние..Сега каквито и трудни времена да са, децата имат хиляди възможности.
Натаел, честит да си ! Здраве, късмет и любов !

# 23 242
То това му е хубавото, всеки да има свое виждане за красота. Както се казва в една моя любима книга на Елиф Шафак перефразирано-Който критикува различното, той критикува божият замисъл за разнообразие в света.
Каква скука щеше да е всичко да беше еднакво.

# 23 243
Сложихме брекетите. Утре май ще боли.

# 23 244
При нас си е топличко , карах по потник на прибиране . Дъждобрана си остана в чантата .  Е, позатворих малко у дома , но е уютно и свежо . Ше се спи добре .
Стигме, боли , да. Моя син и обезболяващи е взимал понякога , така го цепеше глава . Особено с нова дъга .

# 23 245
  • Deutschland/HE
Не се оплаквайте от студено време. Днес в 13ч

# 23 246
Сложихме брекетите. Утре май ще боли.
Слагайте восък ма местата на които ги усеща, защото ние така на моя син му го сложихме един късен следобед, прибрахме се, той вечеря и заспа. Сутринта замина на училище и докато се прибере, цялата уста беше в рани от надирането и от това, че цял ден  брекерите са разранявали устата.

# 23 247
При нас си е топличко , карах по потник на прибиране . Дъждобрана си остана в чантата .  Е, позатворих малко у дома , но е уютно и свежо . Ше се спи добре .
Стигме, боли , да. Моя син и обезболяващи е взимал понякога , така го цепеше глава . Особено с нова дъга .
И дъщеря ми сигурно седмица караше на шейкове, не можеше да се храни.
На големият му сложиха отгоре само, след 20 дни и отдолу ще сложат и предупредиха да се нахрани обилно преди това.
При него се притеснявам, че ми дадоха да подписвам документи, че ако не проработи това с брекетите, ще се наложи да му извадят два горни зъба, за да се освободило място. Доста зловещо ми звучи и се моля да не се налага. Не помня дали за дъщеря ми имаше такава клауза.

Алвелина, и тука дават восък. На щерката се е налагало в БГ да търсим зъболекар, който да отреже част от телта, защото се забива в бузата и става болезнена рана.

Оплаквам се, че пак няма да спя. Наблюдавам дишането на малкия, педиатърката каза, ако не ми харесва, да тичаме в спешното. Оксиметърът няма батерия, та не мога да видя сатурацията каква е и май започвам да се филмирам.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 22:31 от donau_janine2

# 23 248
Донау, дано всичко с детето е нормално и имате спокойна нощ. Побърка се от тревоги  ти.

# 23 249
Ох, Донау, мила....Дано всичко е наред!🙏
И моята сага със зъба приключи. Каза, че ще е последно, мислех, че само слага пломбата и готово... Какво ти....Започна да ми върти някаква арматура около зъба, телове. Викам-Какво е това китайско мъчение??? Накрая, понеже ми е познат ми взе доста по-малко. Сума труд хвърли човека.

Общи условия

Активация на акаунт