Да се оплачем... 2025

• 1 411 674
  • 23 707
  •   51
Отговори
# 23 220
  • София
Хора, има нещо в метрото. Линия 2 Надежда Лозенец не бачка. Или авария или човек под влака.

# 23 221
  • София
Хора, има нещо в метрото. Линия 2 Надежда Лозенец не бачка. Или авария или човек под влака.
Сердика била затворена. Блъснат човек.

# 23 222
Матейката не иска да яде изобщо в яслата,вече се притеснявам.
Да му купувам ли нещо за апетит?
То не може 7 часа гладен ... Sad
Да,стресиран е мъника,със сигурност.
Децата обикновено хапват мляко,плод,хляб..и глада се притъпява .Рядко стоят гладни цял ден.Питай ,подробно..ще си изясниш.
Ще се адаптира детенцето,може нещо за имунитет да даваш ..че то и сезона,и новите контакти .
Моите внуци приемат това,от първата годинка(вече желирани форми)

# 23 223
Всичко друго прави - играе , от днес беше цял ден - спал е , кротък е,но не яде нищичко.
И вкъщи ми спря детската кухня и готвено не иска,трудна работа.А ме е жал да е така.
Дано гледайки останалите с времето да прояде.

# 23 224
Дай му време да се адаптира. Щом играе и спи значи е жизнен. Предлагай му различни неща, но бъди търпелива
Какво му стана на това време? Вчера беше мръсна жега, днес - есенна депресия
Цял ден ми е криво, защото не се наспах. Никой не ми е виновен. Няма на кого да си го изкарам Joy

# 23 225
Сердика била затворена. Блъснат човек.
В потрес съм.
Ужас!

# 23 226
  • София
Със счупен крак е, нищо повече. Машинистите са реагирали бързо, намалили са скоростта и това го е спасило.

# 23 227
Беше ми странно как в метрото във Виена на много станции пускат решетките като тръгне влака и ги вдигат като спре... Има защо да е така.

# 23 228
  • sf
Някой го е бутнал ли?

# 23 229
И тук на много станции има решетки, но не на всички.
Натаниел, честит да си! С пожелание за много здраве, щастие и любов!

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:56 от Tina*

# 23 230
  • София
Едвам се прибрах от работа. Първо попаднах на протест пред сградата на една политическа партия (дори не знаех, че е там). После бяха спряли метрото, заради инцидента. Навсякъде гъмжеше от полицаи. Накрая си анулирах тренировката, че нямах сили.

# 23 231
  • Бургас
Честит рожден ден,Натаел!
Бъди здрав и да срещнеш сродната душа скоро!

Връщам се да дочета!

Хер, честита и здрава да е майчето ти!

# 23 232
  • София
Натаел, честит рожден ден! Бъди здрав, щастлив и обичан!

# 23 233
Беше ми странно как в метрото във Виена на много станции пускат решетките като тръгне влака и ги вдигат като спре... Има защо да е така.
Всъщност се сещам само за една спирка, на която се спускат предпазни стъкла. Може да са и няколко.
Иначе ежедневно има новини за хора, паднали на релсите. Младежите редовно зяпат по телефоните и вървят, много ме е страх и за моите.
Миналата седмица имаше в новините за момиче, успяло да се скрие в нишата до перона.

Не помня дали честитих на рождениците… Живи и здрави да са и Нат и майката на Хер, дано не пропускам някой.

Абе чудя се, педиатърката каза, че е ларингит, а гласът му не е дрезгав.

Поне ми се размина родителската среща на голямата, нямаше как да отида с кашлящо магаре, а и не мога да го оставя на “грижите” на големите.
Утре още от 8:30 стартираме на контрола в рехабилитацията, поне два часа ще висим.

# 23 234
  • Mediterraneo
Честито бебче на Пъмпкин! На всички рожденици- здраве и късмет!
При нас рязко захладня, от 30 градуса, тази сутрин беше 15. Ще вадя одеялата и пижамите.

Общи условия

Активация на акаунт