Да се оплачем... 2025

• 1 415 683
  • 23 773
  •   16
Отговори
# 23 205
Рамацоти,може да,но е възрастен вече и ...

# 23 206
Оплаквам се, че нямам глас. Колкото повече се опитвам да говоря, по-зле става.
Прочетох, че нямаш пулс. Joy

Her, честит рожден ден на майка ти. Да е здрава, щастлива и заобиколена от верни приятели.

# 23 207
Пъмпкин, честита дъщеричка! Да е здрава и много да ви радва!
Неда, честито пораснало момиче.

# 23 208
Хер, всичко най-хубаво пожелавам на майка ти!

Благодаря за палчетата, свърших 90 % от работата, което си е голям успех! Чакам пред кабинета на доктора.

# 23 209
Димис, пак ли ще е същото или...? Масово държат ниски заплати и човек няма избор.
Ковид ваксина не бих си причинила, още повече се видя, че не предпазват.
Нат, Честит Рожден Ден! Да си много здрав, щастлив и обичан!🎂🎉🍰

# 23 210
Натаел, честит рожден ден!
Стиснете едни палци, да ми се наредят нещата, както ще е най-добре. Пак казвам сила сте! Heart

# 23 211
Натаел, честит рожден ден! Желая ти здраве, спокойствие и истинска любов!

Оплаквам се, че от сутринта съм в лудницата. Щерката я водих на лекар, защото е с болки в ухото. На обедната почивка пак ходих до ЛЛ да разчита едни изследвания на синът. И междувременно съм в организацията на важно фирмено събитие тази вечер. В същото време от сутринта съм зле, явно домашните са ме заразили. Поне нямам температура. Стискайте палци да съм в кондиция за супер-дупер важното събитие и утре да си боледувам спокойно.

# 23 212
Стиснете палци, моля, нещата май са обречени на провал, ама все пак.....😒
Цяло чудо ще е....

# 23 213
Ох, и аз незнам как да действам. Сега съм отпуска и съм извън града. В сегашната фирма работа има през лятото и пролетта. Като цяло няма много варианти за работа в града ни Няма да има голяма промяна като се върна откъм заплащане поне до нова година. Идва ми да сменя града. Ама това трябваше да стане преди 25 г. ММ тогава не ме послуша. Сега признава тази си грешка.
Фроз стискам палци!

# 23 214
Честито на всички празнуващи. Да са живи и здрави.
Следобед съм на лекар, имам някои притеснения. Дано не е нещо много сериозно.
Ще помоля за палци. Heart
На ММ казах, че е стандартен рутинен преглед. Каква полза да гледам притеснен мъж.
Обаче, ако е нещо сериозно, ще трябва да му кажа, това най-много ме тревожи.

# 23 215
Димис, това си говорим и ние с мъжа ми. Едно време е имал големи възможности да е заместник управител във фирма на близък човек, занимаващ се със сериозен бизнес. Ако кажа фирмата, всеки ще я знае. Естествено, върнал се е в нашия град, а човека си намерил служител с петцифрена заплата в момента. Като му вдигнат нервите на работата, започва да съжалява, иначе си иска малкия град.

# 23 216
Матейката не иска да яде изобщо в яслата,вече се притеснявам.
Да му купувам ли нещо за апетит?
То не може 7 часа гладен ... Sad

# 23 217
От стреса е. Дай му време, ще почне да яде.

# 23 218
Frozen ММ навремето е започнал работа във фирма, която е била от първите частни фирми в града ни  и сега е много добре. Свекърът обаче го е принудил да започне работа в държавно предприятие, защото нали там е сигурно, то в частната какво плащат, пък на какво осигуряват. С времето и държавната фирма е станала АД и отрасъла е западнал. Иначе града - малък, спокоен, но работа и развитие няма.
zavs дано опасенията ти са напразни и резултатите са добри.

# 23 219
Честита дъщеричка, Пъмпкин! Здрава и благословена да е!!!
Донау, на Джак Уолфскин сме вземали обувки, които издържат на дъжд. Помня, че с тях никога краката  на сина ми не бяха мокри, също така и не се деформираха, много устойчиви обувки. Търси с мембрани за дъжд.
Аз също съм фен на Джак Уолфскин, до 10-11 годишни им взимах ботушки, нямат грешка, топли и сухи. Обаче на 12г вече се мисли за голям и не иска тоя тип ботушки, не искал да изглежда като зубър, само Найк се носело…. Не очаквах, че и с него ще се разправям за дрехи, но все пак е брат на сестра си…

Дидка, има Декатлон, ама не съм им фен.

Оплаквам се, че цял ден утепа̀х по доктори. Кардиологът ме привиква на 3м, а нямам диагноза.
После при УНГ, малкият пак има течност в средното ухо. И третият тур беше при педиатърката, според, която е с ларингит. Оставих 50 еврака в аптеката, а още сме септември….

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 16:43 от donau_janine2

Общи условия

Активация на акаунт