Да се оплачем... 2025

• 1 426 402
  • 23 916
  •   23
Отговори
# 23 190
Вчера излизам с приятелка и от вратата ме лъхна мирис на зима и студ. Беше 11°. Добре че накупих зимните якета, че....

# 23 191
  • Варна
Честит да си, Натаел!
Неда, прекрасни са и дъщерята и внучката!
Тук днес духа режещ вятър. Не искам да става студено.
Оплаквам се от служебни неприятности. Питах, казаха какво да направя, направих го, сега аз съм виновна, че не било трябвало така да се прави. Не били ме разбрали какво съм питала, защото били много ангажирани.

# 23 192
   Честит рожден ден, Натаел! Пожелавам ти здраве, любов, спокойствие и леко да ти върви пътя. И в буквален и в преносен смисъл.

# 23 193
Честит рожден ден, Натаел! Да си здрав и да се сбъднат мечтите ти!

Оплаквам се, че вися пред една институция да ме обслужат и се притеснявам да не закъснея за часа при лекаря днес. Стиснете ми палци, моля!

# 23 194
Сънят е много важен, момичета. Аз понеже също не спя, будя се и тн. гледам винаги да лягам рано. Поне да е сигурно, че ще ми се съберат повече часове сън.
Да си жив и здрав, Натаел! Много здраве и любоов.
Донау, Декатлон нямате ли? Моите само от Декатлон ги обувам. И най-евтините им маратонки са мега издръжливи, перат се всяка седмица и са железни, а малкият ианче съсипва обувки за отрицателно време. Имат обувко-маратонки, туристически се водят, но моите си ги ползват в ежедневието и за училище - гарантирано не пропускат.
Каква е драмата с парацетамола, че не разбрах, гледам че и фейсбука е полудял с мемета?
Според Тръмп, и РФК, приемането на парацетамол по време на бременност е причината за аутизъм.

# 23 195
  • постоянно
Честити да са празнуващите днес , бъдете здрави.
И мама днес има РД - желая и здраве и спокойствие. Мъчно ми е , че не можем да сме заедно днес . Disappointed RelievedFlowers Hibiscus

# 23 196
Бях на интервю за работа,но работно време от 6 сутринта...
Никакъв късмет нямам.

# 23 197
Да е жива и здрава,майка ти her!И много радост да споделяте,и в делник и в празник!

# 23 198
Какъв вирус върлува в момента...мъжът ми го изкара на крак, аз обаче тази сутрин се тръшнах като на умирачка с 39 градуса, пулс 120 и зверско главоболие и не минава от нищо. Преди това обаче успях да се нараня силно физически, вече съм синьо-червена и не мога да ходя нормално. Следобед имах важна работа в банката, а утре трябваше да пътувам. Така дълго чаканата отпуска обаче явно ще премине в леглото.

# 23 199
Лисиче, ако те вземат на работа не може ли баща ти да води детето на градина?

Хер, здрава да е майка ти! И много срещи и поводи за празник да имате занапред

Тетка, ти успя ли за прегледа?

Ева, как те разбирам. Дясната ми ръка е подута и боли, а лявата ми е много лява и нищо не мога с нея

# 23 200
Оплаквам се, че нямам глас. Колкото повече се опитвам да говоря, по-зле става.

# 23 201
  • Deutschland/HE
Какъв вирус върлува в момента...мъжът ми го изкара на крак, аз обаче тази сутрин се тръшнах като на умирачка с 39 градуса, пулс 120 и зверско главоболие и не минава от нищо. Преди това обаче успях да се нараня силно физически, вече съм синьо-червена и не мога да ходя нормално. Следобед имах важна работа в банката, а утре трябваше да пътувам. Така дълго чаканата отпуска обаче явно ще премине в леглото.

Тествай се за RSV и Ковид.

# 23 202
Аз уж съм на почивка, а се наспах в 5 ч. Това никога не се е случило. А снощи заспах късно. Явно планинския въздух ми действа добре.
Всички болни да оздравяват!
Аз от другия месец трябва да се върна в болницата. Проблемът е в същото отделение или в друго.  В другото ще ми трябва време за адаптация. Старият шеф го е страх да не му пратят пенсионерка от закриващо се отделение. И днес ми звъня да пита за решението. Може и на борсата да бъда, но финансово ще е трудно. До утре съм обещала отговор.

# 23 203
Оплаквам се, че изведнъж стана студено. Замръзнаха ми краката.

Димис,
Ти реши да се върнеш?
Явно там си те влече... Разбирам те.
Напусна ли другата работа?

# 23 204
  • София
Да, Ковида си върлува. Гледам, че са пуснали ваксинации, обаче само в РЗи, трябва да засиля майка ми да ходи.
И на мен ми стана студено, облякох потник под ризата да си огащя кръста. Simple Smile
Уф, довечера съм на Чамкория, но не съобразих че е до 22.00 часа. Май ще хващам такси на връщане.

Общи условия

Активация на акаунт