Да се оплачем... 2025

• 1 425 869
  • 23 915
  •   18
Отговори
# 23 910
Благодаря, признавам си ,че преди малко за пръв път имах работа с чат джи пи ти! Разбирам защо децата вече не мислят...имат готови решения.
Мда, а за мен е необяснимо колко родители поощряват това… 😏

Това е тяхното сега и бъдеще и трябва да се научат да го ползват. Училищната програма много преди появата му е неадекватна и не учи на мислене.

Съгласна.
Ако по “наше” време имаше такива възможности, със сигурност щяхме да ги ползваме и ние.

Не беше много отдавна, когато за първи път говорих с майка и баба с видео, някъде преди около десетина години да е било. Баба (родена 1919) си спомни как неин учител казвал на децата, че ще дойде ден, когато ще можем да говорим и да се виждаме от разстояние, а децата не могли да си представят такава небивалица. Учели се да пишат буквите на някакви плочици, едва в горните класове на тетрадки. А сега децата научават буквите от таблета.
Първите заплати като стажантка си ги получавах на ръка. Като останах постоянно, вече трябваше да си отворя банкова сметка и да получавам парите там и ми беше много криво Simple Smile 20г по-късно предпочитам плащане с карта Simple Smile
Бързо се свиква с удобствата Simple Smile

# 23 911
  • ту тук, ту там
О, моля ви се, ще ни прокопсат децата като им пише чатът домашните, да. Голямо удобство, голям напредък.
После пиза-миза, нво, дзи и ревем. Направо да им дават по едно устройство с инсталиран ИИ и да се свършва тая мъка.

# 23 912
  • София
О, моля ви се, ще ни прокопсат децата като им пише чатът домашните, да. Голямо удобство, голям напредък.
После пиза-миза, нво, дзи и ревем. Направо да им дават по едно устройство с инсталиран ИИ и да се свършва тая мъка.

Ще прокопсат децата, които са в крак със съвремието. Като гледам и ти не си си спряла технологиите.

# 23 913
  • ту тук, ту там
О, Даун, моля ти се,…
Със сигурност не ми е писал някой друг домашните - ни чужд естествен, ни изкуствен интелект.
Ай сполай ти и не се занимавай с мен.

# 23 914
О, Даун, моля ти се,…
Със сигурност не ми е писал някой друг домашните - ни чужд естествен, ни изкуствен интелект.
Ай сполай ти и не се занимавай с мен.
Ммм,как така Даун? Тя нали е с бан.

# 23 915
За добро или зло, ИИ вече е част от живота ни и ще навлиза във все повече сфери.
Възмущението кой за какво го ползва не носи особени ползи. Далеч по-полезно би било да се научим как да го използваме разумно, а след това да научим и децата, като им обясним предимствата и недостатъците.
Няма как да ги спрем да го използват, телефоните са в ръцете им по цял ден, имат и компютри. Но можем да им обясним за какво може да е полезен и за какво да внимават.

Още преди 20 години, когато бях студентка, беше модерно да търсим теми и есета в интернет. Преподавателите ни, особено чужденстранните, използваха програми за проверка на текста и хващаха буквално изплагиатствани есета и проекти. Имахме един чужденец, който ни беше дал да правим анализ на някакво нечувано литературно произведение. После се оказа, че той го бил писал и целта му беше да няма откъде да препишем и изплагиатстваме Grinning Спомянм си, че друга преподавателка ни беше дала насоки за работа - влязла е в ролята на ИИ Simple Smile Не е някаква новост писането на домашни и проекти с чужда помощ, просто помощниците се променят.

Общи условия

Активация на акаунт