Да се оплачем... 2025

• 1 403 982
  • 23 573
  •   20
Отговори
# 23 550
  • Швейцария
Аз съм много ядосана на майка ми. Назначиха й едно лекарство за пикочна киселина. Тя не иска да го пие, защото щяло да й стане нещо. Ми за какво ходи изобщо на лекар...
Но пък съм супер доволна, че референдумът за премахване на данъците за собственици на жилища, които живеят в тях, беше успешен. Не мога да повярвам, че си купихме апартамент и няма да плащаме данъци.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 23:17 от JennyBG

# 23 551
  • Варна
Трета нощ не спя. Променя се целия ми живот, дано си струва. Треса се от страх . Това, на дърти години не се прави.

# 23 552
  • София
Животът ти се е променил още когато си се омъжила и си родила дете.
За да имаме семейство, всички правим компромиси. Всеки преценява какви за него са допустими.
Освен това, няма необратими неща, освен смъртта, така че дишай. Ще се наредят нещата.

# 23 553
И аз не спя. Нещо ми е неудобно леглото. Освен това съм жадна, а водата е в колата (не пия от чешмата като пътувам).

# 23 554
Спах почти 6 часа, но пак се събудих в тъмно, че ми е тежко, сякаш съм преяла, а не съм. Проблемите с храната пак започват. Ям малко, за да не ми е тежко, огладнявам зверски, а пак ми тежи. До преглед при гастрото има още месец. Не че може да направи нещо, но да ме успокои.
Направихме 40 дни на сестра ми. Мъжът й се е съвзел вече, даже се засмя по едно време. Както викаше майка ми: другите ще се оправят, жалко за този, който си е отишъл.

# 23 555
   Лютиче, тези, които се подиграват, обикновено не блестят с особени познания и интелект. Веднъж ми се беше подиграла една рецепционистка, в един френски хотел. Пита ме нещо на английски, така отговорих. Не ми е най-силния език. После с колежката нещо ме изкоментираха присмехулно, а аз техния език го говоря добре. Сигурно трябваше да ги сдъвча, ама нищо, нека се почувстват малко важни и те Simple Smile.

Специално влизам да ви кажа добро утро, че по това време обикновено спя най-сладкия сън. Един път и аз в 7 ч. да пиша! Обаче, не съм станала рано, а не съм си лягала. Вчера си тръгнаха гостите ни сутринта. Каква лудница беше у нас, трудно е за описване... Дойде домашната помощница, като се хванахме трите с нея и голямата дъщеря, до обяд всичко беше лъснато, изпрано, измито, изчистено. После заседнах пред Лени (новото ми компютърче така се казва) и, ако щете вярвайте, от 12 вчера до сега, 7 ч., само до тоалетна съм ставала и до хладилника. Обаче, с лявата ръка ям, с дясната пиша. Писарска работа, дето я върша за една работна седмица, сега за 19 часа. Стегнато, с помощта на много кофеин и никотин. Не търпеше отлагане, доволна съм. Сега ще подремна до обяд, следобед стягане на багаж и от утре - на море! Заслужавам.

# 23 556
Да ви подразня малко... спах от 8 вечерта до 8 сутринта. И още можех. Онази вечер не спах изобщо.

Снощи бях като парцал. Тийна ме помоли да пусна пералня. Изобщо не погледнах какво е сложил, но сложих кърпичка за улавяне на цветове. И им казах (на тийна и ММ) да се оправят със сушилнята. Успели са Joy

Вчера ходиха до Декатлона за яке, но нищо не са харесали и са отишли в Спортдепо. И двамата нямат никакъв вкус за облекло, но този път ме изненадаха. Якето обаче е преходно. Трябва и зимно да купуваме.

Старото му яке, което забрави в училище не се намери.

# 23 557
Аз някъде към 5:30 заспах пак. Днес ще ми е трудно.

# 23 558
Бетелгейз, и аз винаги мога и още да спя... Чак ми е неудобно, хората от безсъние се оплакват, а аз от трудно събуждане. В следващия живот искам котка да се родя. Не задължително породиста, но домашна!

Малката ме изненада вчера. Прибра се с две много хубави якета, като за този сезон, преходни, имаше нужда. Нямаше нито едно. Питам колко пари да ѝ дам (дреболиите си ги финансира сама, от джобните, но за обувки и връхни дрехи давам отделно). "Предположи - каза - за колко ги взех?"  Не можах. "12 лв. общо. Две якета и една ризка. От втората употреба на ъгъла на улицата. Какво да ми даваш!"
   Всъщност, това с вторите употреби е много подходящо за хлапета. Нейни приятелки я запалиха по такъв евтин шопинг, у нас не сме пазарували така, но не от предразсъдъци, а просто не сме се замисляли. Чудесна е идеята, хем възпитателна, хем бюджетна, като за тийнейджъри, хем можеш собствен вкус да покажеш, да не си като овца от стадо. Хареса ми. Може и аз да отида с нея.

# 23 559
  • Washington,USA
На мен ми е мъчно за майка ми. Не знам какво ще прави тя когато почина. Чувствам се все по слаба и слаба всеки изминал ден.

# 23 560
Тази година у нас минаваме направо на зимни якета и обувки, есента нещо ни пропусна. От вчера пускам отоплението - вярно по малко, но все пак не помня на 1 октомври да ми е било толкова студено.

# 23 561
  • София
Точно си мислех, че за утре трябва да вадя зимно яке. Но после май температурите се вдигат.

# 23 562
И аз съм от много спящите. Само в къщи обаче, на нощна смяна съм сова.
Кло аз редовно обикалям ВУ. Отначало търсих блузи за работа на ММ. Сега излизам и всичко по мен без бельо и обувки ми е ВУ.

# 23 563
На мен ми е мъчно за майка ми. Не знам какво ще прави тя когато почина. Чувствам се все по слаба и слаба всеки изминал ден.

Потърси помощ за себе си!

# 23 564
Излязох по балеринки. Голяма грешка. Ще ходя да си купя някакви по сериозни обувки.

Общи условия

Активация на акаунт