Да се оплачем... 2025

• 1 423 909
  • 23 894
  •   31
Отговори
# 23 355
  • тук и там
Жаки,препоръчвам тази серия.Измиващото е много хубаво,хем е за акне,хем не изсушава кожата.Другото е спрей ,ако има акне по гърба.

Оплаквам се от голям екшън с котката.Излязла на покрива от капандурата,не можем да я свалим,та пожарникарите викахме.Освен че ще трябва да платим вероятно за това че сме се обадили на 112 и са дошли за котка ,и аз съм цялата надрана и имам спукана вена на ръката..

# 23 356
Това ми напомня за един стар случай с нашата котка (не е тази която ви показвах). Та котката отива в двора на съседите, качва се на асмата и от там на терасата на първият етаж. Същите съседи имат много лош питбул и често излиза на терасата . Бързата намеса на ММ и съседката спасиха котката...

# 23 357
Кайсия, защо да платите?
Не е в България, нали? Лятото звъняхме за котка покачила се на много високо дърво и отказаха, в България това, в Пловдив. Наложи се да наемем вишка под наем и да свалим животното. Пълен ужас.
Оплаквам се от зверско главоболие втори ден вече.

# 23 358
  • тук и там
Не,не е в Бг.Те и два пъти идваха иначе,първият път не успяха да я свалят с пожарникарската кола,щото се изплаши от платформата и отиде в другият край,където няма как да влязат с пожарната кола,та ходиха за стълба и друга кола.Свалиха я,но казали на ММ че може би ще плаща за свалянето,щото не им е в задълженията да свалят животни ,ще видим дали ще получим фактура ..

# 23 359
Мини, намери ли куфар? А стегна ли го?
Куфар имам, трябваше да го измеря. Без колелцата е в размерите, а те се махат. Питах Раян дали мога да си го ползвам. Казаха, да, ако без колелцата влиза в рамката, няма проблем. Трябвало да ги сваля преди да се кача на самолета.

ПС. Само мислено съм го стегнала. Grinning

# 23 360
  • Бургас
Охххх,много ми е чоглаво от снощи насам..... Едно ми е стегнато на душичката...отпуснато и унило....спи ми се...искам да спя! Чувствам се много изморена и отпаднала..... Каквото и да е да минава, че не се понасям!

# 23 361
Това нищо не е. В киното бутилка малка минерална вода "Бардаран" струва 4.29 лв. Бях в шок.
Тези са полудели.
Лятото в Гърция, в центъра на курортен град в Халкидики, малката вода беше 50 цента.

# 23 362
karzz какъв тип операция искаш да си правиш? Лазерна корекция ли? Астегматизъм имаш ли, коригиран ли е добре?
Аз съм с операция, но направо съм с вътреочно лещи. Диоптърът от -12 и -14 падна до -2,75 и -3. Заради замъглено виждане с лещи и очила се навих. Оказа се, че имам неправилен астегматизъм, трябва му лазерна корекция. Страх ме е и не съм се решила. Ще го обсъждаме с лекарката през ноември. Сега при определен ъгъл на светлината ми се замъглява погледа. Лятото ходя със слънчеви очила с диоптър, хелеоматичните не ми помагат. Операцията беше във Варна, в държавната очна клиника. Ако имаш въпроси и мога да помогна - насреща съм. Не отказвам, че знам какво е да се луташ из болници и лекари.

# 23 363
Това нищо не е. В киното бутилка малка минерална вода "Бардаран" струва 4.29 лв. Бях в шок.
Тези са полудели.
Лятото в Гърция, в центъра на курортен град в Халкидики, малката вода беше 50 цента.

В Гърция цената на водата е регулирана със закон - където и да де, цената не може да е по-висока от 50 цента. И после се чудят защо ходим на море там......

# 23 364
  • Пловдив
Тези са полудели.

В Гърция цената на водата е регулирана със закон - където и да де, цената не може да е по-висока от 50 цента. И после се чудят защо ходим на море там......
И заради храната. Да си отям.

# 23 365
  • София
А на много места като си вземеш кафе ти дават безплатна вода.... Въобще какво да говорим. Тука е верно ден година храни. Нали водих моите на аквапарк, е там цените са убийствени. И то храната иди-дойди, ама водата....

# 23 366
  • Пловдив
А, да. Знам, че е включено в цената - ама където и да отидем и да правим сметки, а моите хора ядат стабилно, в Гърция и Турция - все нещо ни почерпят, може да е нещо дребно като кафе или чай - ама друго си е. В България ми калкулират филийки хляб в сметката, а все ние си ядем и все стабилно. Един път не са ни почерпили.

# 23 367
  • София
В ресторантите в Гърция водата не е 50 цента, но винаги е по-евтина от цената в нашите - поне 3-4 лева. Ние не ядем хляб и във всеки ресторант го връщахме, но пък присъстваше в сметката Blush. В ресторант в Кавала на пристанището ни обясниха, че менюто отвън е старо и затова е с по-ниски цени. На бийч бар в Тасос отново опитаха да ни излъжат в сметката, но бяхме предупредени от други българи, че им е практика и да внимаваме. Не всичко е идеално и в Гърция.

# 23 368
На Тасос не помня, но на Амулиани на най-хубавия им плаж (Алики бийч) пак си беше 50 цента. Гирос в Ставрос - 3.30 евро - огромен и вкусен. За мен определено е по-евтино.

# 23 369
Янтра почерпиха ни едни парче торта с три вилици. Това като извинение, че поръчката на сина я сервираха след като аз и ММ приключихме с обяда. Цялото заведение ме чу, като ги попитах ако това беше работен обяд с партньори за инвестиции. А бяхме седнали на семеен обяд и бяхме избрали ресторант в квартален парк, защото по центъра все народ и все пак и такива заведения трябва да имат клиенти. Това се случи и в един родопски хотел. Там пък на ММ вечерята закъсня. За Созопол дето нямахме право да вечеряме на маса край морето няма коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт