Да се оплачем... 2025

• 1 425 226
  • 23 910
  •   33
Отговори
# 23 340
Здравейте,
Търся УНГ във Виена.
Имам студент там,  в ужас се виждам с техните лекари и повърхностно отношение или другата крайност - оперирай.
От години ходим при д-р Юрек, препоръчан ми е от австрйци, случи се, че няколко познати ми го препоръчаха независимо един от друг.
Ако той не е в кабинета, го замества друг лекар, който е също много компетентен.
Като се обади по телефона, нека да помоли за бърз термин, че има оплаквания Simple Smile

https://www.ordination.halsweh.at/

# 23 341
Ех, браво на момчетата! Каква радост в съботната сутрин Heart Eyes

# 23 342
  • Ланкър, планините Овнерог
Върнаха ме 31г назад откъм емоции.

# 23 343
Златни български момчета!  Толкова радост ни доставиха, дано и утре победят, заслужават го! Heart

Вместо със захар ,тази сутрин кафето със сол 🤣

Аматьорка Laughing Преди два дни направих баница, която вместо със спрей-олио отгоре напръсках с... обезмаслител Sunglasses Close После отделях горния пласт....

# 23 344
Здравейте! Отдавна не съм се включвала
Напоследък се чувствам много потисната, мисля, че съм изпаднала в следродилна депресия
Хормоните тепърва се наместват и това е причината за това състояние. Гледай повече да се разхождаш, излез с мъжът ти, чети книга, иди на фризьор...въобще карай ден за ден и всичко ще си дойде на мястото.

И аз много се радвам за нашите момчета, дано се преборят за първото място.

# 23 345
Ако се задълбочи не се колебай да потърсиш помощ. Аз бях изпаднала в дупка след 4-тото раждане, причина нямаше, но се чувствах ужасно. Повече излизания, откраднато време само за теб и един час на ден е добре. Ще се нормализира, не унивай, започни отдавна отлаган сериал или книга, пробвай с малките неща първо. Подкрепата е много важна в такъв период, ще се пребориш. Аз дори и не предполагах, че може да ми се случи.

# 23 346
Имам ваучер за магазин за обувки. Харесах си боти и 40 номер ми бяха малки, а 41 не правят. Ще изчакам още и дано заредят нещо да ми допадне.
За следродилната депресия и моят съвет е за разходки и срещи с приятелки. Помоли за помощ и се отдай за процедури за себе си  - масаж, маникюр, фризьор.

# 23 347
С подута буза осъмвнах-ще се ходи на зъбилекар.

# 23 348
Всички болни да оздравяват!
Вчера бях горе-долу добре, днес пак с температура.
Браво на волейболистите ни! Върнах се толкова години назад Grinning

# 23 349
Оплаквам се от безумните цени. Отивам да си купя лимони - 6лв. килограма 🙄. Развалени и мухлясали, но търговеца не сваля цената.

Това нищо не е. В киното бутилка малка минерална вода "Бардаран" струва 4.29 лв. Бях в шок.

# 23 350
Цените на кафе и  вода покрай забележителности, плажове, фестивали и кина не искам да ги коментирам. Там важи ден година храни. Вече стека с вода е в багажника и чашата ми е пълна с кафе. От където мога пестя. Който иска да ми се смее.

# 23 351
  • Бургас
Кло, да в БУргас съм. Имаме две мисля, че са очни болници, нямам наблюдения как са.
За Варна съм чувала,че са добри.
С -4 диоптъра съм. Свикнала съм с лещи да ходя. Но и с тях и с очилата ( които са ми с  новият диоптър) виждам размазано.
Ще потърся информация за Варна.
Тук в Бургас имаме много болници, но лекарите не са ок.

Синът на Фроузън не го видях! Ще ви повярвам,че е хубав!

Жаки,много хубаво сте постъпили! Много самотни възрастни хора има, които няма кой да им помогне!

Скоро бяхме с малкия в магазина да пазарим. Приближи се плахо и притеснено една възрастна жена към нас и тихо ме попита, дали мога да й услужа с 2 лв, че иска да си вземе малко сирене, а не й стигат парите. Дадох й повече,предложих й аз да й го купя, но тя отказа. Стигали й 2 лв за да си вземе. Много криво ми стана....до къде ни докараха....

Много добре играят нашите момчета! Голямо БРАВО ! Пожелавам им успех и да се представят силно на финала и да спечелят! Имаме нужда от такива победи и емоцията, която ни носят!
Успех Български Лъвове!

# 23 352
Водата поскъпна. Не знам каква зима ни чака с тези галопиращи цени.
Една тетрадка на детето, която не се издава и я няма никъде с корична цена 8.40лв сега я принтирах за 31лв. Толкова за безплатните учебници Imp

# 23 353
  • София
Вода винаги си нося, налята от вкъщи от пречистваща кана. Децата също са научени. Вода навън купуваме изключително рядко. Не само заради пестенето, а и заради пластмасата. Избягвам я доколкото мога, особено еднократна.
Оф от сутринта съм на педал и вече съм уморенаааа. С детето висяхме час и половина на лаборатория, после учене, писане. Супа, манджа, бисквитена торта. Междувременно седмичен пазар и две перални, изпрани и простряни. Сега щерката пише преразказ, а аз лягам с книга пък ако ще да се разчуе. Незнам как ще я преборя, 800 стр. е. По принцип чета бързо, но тая няма да я разнасям по метрото до работа.

# 23 354
Малко да пропусна темата и няма изчитане.

Весел празник на празнуващите.
Болните да оздравяват.

Жаки, браво на вас с дъщеря ти.
Винаги помагам. Някои възрастни хора се притесняват, защото торните били тежки.

Мини, намери ли куфар? А стегна ли го?

Общи условия

Активация на акаунт