Да се оплачем... 2025

• 1 429 394
  • 23 950
  •   33
Отговори
# 23 325
  • София
За стиснат мъж съм на мнението на Сигма. Ужасно натоварващо е да живееш с такъв човек.

Жаклино, вие и трите сте такива добри души, а ти за същото на малката Жаки се сърдиш.

# 23 326
  • Варна
И аз съм на това мнение.
Говорим за мъж , който ще ме пита къде ми е заплатата ако съм решила да я прахосам за 5 дни някой месец.Не редовно разбира се...
Хич не търпя отчет да давам аз.

# 23 327

А детето ѝ каза: "Мама няма рожден ден. Да не се почувства неудобно жената, затова така казва."
Е, можеше да не го казва.Ама на това не сме ги научили, да премълчават.Няма да им е лесно на тях...
Има си моменти да не се коментира.

То беше малко, хлапето, на 5-6 някъде. Първосигнално си каза.
   Моята е на 16 и още не можем да се уточним какво е да си честен и прям, какво е да си груб. Любезен го бърка с "мазник", говорим си ги тези неща всеки ден, но прогресът е постепенен, не става за година-две. Даже и за 16 години не става.

Гостите ни се прибраха. Удивително рано. Ключ сме им дали. Излязох да пусна СОТ-а. После приятелката ми каза, че щяла да излиза утре в 8 ч. Излязох и изключих СОТ-а. Събота е! Кой нормален човек излиза в 8? Аз в почивни дни спя до обяд, но все някакво междинно положение трябва да има, към 10 ч., примерно...

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 01:04 от Clotilde

# 23 328
Оплаквам се от агресивен съсед. Всички са вдигнали ръце от него. Днес ми държи тон и ми обяснява какво съм била длъжна да правя в собствения си имот. При следващ подобен случай се чудя как мога да подам жалба, при положение, че обикновено няма свидетели, а и малко се притеснявам от отмъщение. На едни съседи надрал колата, но нямат снимано. Абе, лоша работа.

# 23 329
Кло, с времето дано се научат. То и за нас възрастните не е лесно и понякога границите са много тънки.

Марена, не знам какво е решението с агресивния съсед.

ММ се прибра, главата му пулсирала, кръвното 150/100 пи едно хапче… Дано като заспи, спадне малко. Не може така с това кръвно, лекаря свива рамене и казва да пие още едни хапче освен сутрешното, ако е високо. Май ще търся друг лекар. Отзивите за сегашния варират, пациенти във възторг и пациенти, които се чувстват неглижирани.

# 23 330
  • Пловдив
За стиснати мъже не мога да коментирам,  моя 5 да има 10 ще похарчи ...Това също не е за хвалене Joy,  че и аз съм с широки пръсти..Всичко наместваме...
Виж какво - докато сметките са платени, децата нахранени и на топло - за какво пък да ги събираме тези пари!?!?! И ние наместваме всичко.

Стиснатостта си е зависимост, но психична.
Цяла поредица са изфабрикували ТЛС...толкова невероятни истории има, че чак се чудя как е възможно и дали не е сценарий.
Загледах се веднъж и няма да повторя. Тия са психично не-добре. Няма да си пусна водата в тоалетната за да пестя?!?! Ще ям храна изровена от боклука?!?! И една се хвалеше, че има спестен милион - за какво ми е милион като живея по-зле от куче?!

# 23 331
Тези не бяха просто стиснати, те си бяха чисто луди. Някаква патология е това, не пестеливост. Някои пестят, защото нямат, а тези имаха.

# 23 332
Вместо със захар ,тази сутрин кафето със сол 🤣

# 23 333
Добро утро! Спах до късно, а сега ме чакат пералнята, печката и шевната машина, ама зор няма да си давам.
Дните са почивка ми бяха малко, искам още. Изтървах момчето на Фроз. Вярвам, че е чаровник и дано срещне мило и скромно момиче! Форумските щерки и аз ги наблюдавам за моето момче.
ММ е стиснат за дрехи за себе си. В смисъл купува си рядко, но дава много пари. Аз гледам бройки да имам пък може и от ВУ. Иначе за храна, колата електроуреди не се стиска. За акваристиката няма пиша, че вече се отказа.
Сега, като пътувахме и разглеждахме малките селца се спирахме покрай баби и дядовци. Такива мили и разговорливи бяха. Радваха се, че сме ги заприказвали, разказваха, питаха и те откъде сме, с какво се занимаваме и ни изпращаха с един благ поглед и благодарност, че сме си говорили с тях.
Стискам палци на волейболистите! Трябва да излизам, но първо мача на волейболистите ще гледам.

# 23 334
  • София
Скрит текст:
Добро утро! Спах до късно, а сега ме чакат пералнята, печката и шевната машина, ама зор няма да си давам.
Дните са почивка ми бяха малко, искам още. Изтървах момчето на Фроз. Вярвам, че е чаровник и дано срещне мило и скромно момиче! Форумските щерки и аз ги наблюдавам за моето момче.
ММ е стиснат за дрехи за себе си. В смисъл купува си рядко, но дава много пари. Аз гледам бройки да имам
Скрит текст:
пък може и от ВУ. Иначе за храна, колата електроуреди не се стиска. За акваристиката няма пиша, че вече се отказа.
Сега, като пътувахме и разглеждахме малките селца се спирахме покрай баби и дядовци. Такива мили и разговорливи бяха. Радваха се, че сме ги заприказвали, разказваха, питаха и те откъде сме, с какво се занимаваме и ни изпращаха с един благ поглед и благодарност, че сме си говорили с тях.
Стискам палци на волейболистите! Трябва да излизам, но първо мача на волейболистите ще гледам.
При нас е абсолтно същото и с мъжа ми спорим непрекъснато. Не може да разбере, че дрехите ми омръзват бързо и затова не искам да купувам скъпи.

# 23 335
За някои неща се скръндзя, за други се стискам. Щедра съм за децата. За мен купувам много от ВУ, или от намаления, не държа да съм последен писък на модата. Нося ги с години, имам и дрехи и обувки на по десетина години.
Иначе наскоро свека не пропусна да си пусне отровата и да ме изкоментира пред ММ, че аз съм виновна и съм “научила децата на дрехи”. Какво значи да научиш децата на дрехи? Другите ѝ внуци да не би да ходят голи?Доста по-богати са от нас. Иначе очите ѝ все в нас, вижда какво имат децата ми, но не вижда какво нямат.
 Казах на ММ, че вече спирам да давам на тях дрешките от децата, щом ме коментират със злоба. Едва ли не, аз съм прахосница и мъжът ми не смогва на харчовете ми. А дгрехите на децата са също от намаления, от ВУ, и най-голямата част от моите племенници и приятелки, не е като да съм похарчила състояние, просто са хубави и запазени. Много се засегнах.
Нищо че не си говорим от близо 3г, бях на косъм да поръчам едни шаренки платове за торбички, щото тя обича. Тъпа съм да искам да радвам отровен човек, който не пропуска случай да ме захапе. Добре че я чух и желанието ми да я зарадвам, рязко се изпари.

Така ме е яд, оня ден си харесах риза на калинки, обаче S отдавна не е моят размер. Преди години помня, че бяха популярни и с калинки, бръмбари и всякакви други буби, а сега не намирам Sad

Бъндироуз, не знам какво да ти кажа, не искам да те нападам, но вече дори аз усещам, че нещо не е в ред.Наистина в темата, а и във форума има хора с доста по-сериозни здравословни проблеми, но никой не пише отчаяни призиви “ помощ, умирам”.
Да, хората съчувстват, съпричастни са, казват добри думи на подкрепа, стискат палци, но ти искаш нещо, не мога и аз да определя какво.
Ако наистина умираш какво точно очакваш от нас?
Със всеки твой следващ пост, все по-малко хора ти обръщат внимание. А в началото като пишеше, много хора ти съчувстваха и съветваха.

# 23 336
Оплаквам се, че от сутринта съм с адско главоболие... Не знам дали карам КВ, но от две седмици всички домашни минаха през него с еднакви симптоми като по учебник. Най-странното е, че грам температура не вдигнах - нито аз, нито ММ.
Днес си изпаращам синът към София, дано е здрав, за да не го мисля....

# 23 337
Здравейте! Отдавна не съм се включвала
Напоследък се чувствам много потисната, мисля, че съм изпаднала в следродилна депресия

# 23 338
Дъщерята има участие на един празник, а баща и пие от 9!!!! часА кафе отпред на кафето!!!! Кълбо от нерви съм!
Синът и той ми нервничи и се дразни-Не тръгнахте ли вече???!!! Най-накрая му викам-Тръгнахме, това е духът ми! 😡

# 23 339
Здравейте,
Търся УНГ във Виена.
Имам студент там,  в ужас се виждам с техните лекари и повърхностно отношение или другата крайност - оперирай.

Общи условия

Активация на акаунт