Да се оплачем... 2025

• 1 429 557
  • 23 950
  •   25
Отговори
# 23 940
Моята едната слушалка нещо не зарежда, не се свързва, угасва по никое време. Писах на продавача, нямали 2 години гаранция. Нямат ли?! Я какво съобщение им спретнах, след него се счупиха да се извиняват, че тяхна била грешката, имали, разбира се. Но не подлежали на ремонт, да ми върнели 30% от цената. Знаеш ли кога?! Дала съм им 3 дни срок да решат проблема или ескалирам спора нататък. Много мразя тегава комуникация и да ме мислят за проста.

Аз вчера се подразних за една тоалетна хартия. Отидох да купя и о, късмет! Тя на промоция и намалена от $10 на $4. Отивам на касата, младежа ми казва, че съм в грешка. Мъжът ми остана да плаща, аз се върнах, защото друг служител ме открехна за промоцията. Направих снимка, върнах се, доказах, че съм права, купих ги, обаче казах на момчето (явно ученик), че по правило трябва да ми даде отстъпка от $10, защото е маркирал грешна цена. Тук има приет такъв закон за защита на потребителя, поне в нашата провинция. В такива случаи не си оставям магарето в калта и ескалирам към меринджея, като една Керън (аз го изговарям Карен, но нейсе),  но реших, че ако се оплача, ще уволнят момчето и се спрях. Не ми е за десетте долара, но много се дразня, когато имам право, а се опитват да ме убедят, че греша….

За който не знае:

“Речникът на улицата
https://www.bgjargon.com › meaning
·
Translate this page
Oct 11, 2020 — Керън е унизителен термин за жена, която непрекъснато се счита за правомощна или изискваща права извън обхвата на подходящото” или ...

# 23 941
Благодаря, Джени!

Значи няма за какво да се тревожиш, вижте си договора и реагирайте бързо. Забелязала съм тук, че често като видят, че си имат работа с чужденец, се опитват да въртят номера, обаче при мен такива не минават. Опитват само по веднъж и после много внимават, че съм много бодлива като усетя, че някой се мъчи да ме прекара. Успех ти желая!

# 23 942
Оплаквам се, че при нас ужасно силно вали. 😟

# 23 943
Оплаквам се, че при нас ужасно силно вали. 😟
И при нас е така. Явно цял ден ще си откарам в къщи.

# 23 944
  • Варна
Сутринта в прогнозите казаха по тв, че щяло да вали 50 часа без да спира. Дано напълни поне язовирите..
Във Варна не вали супер силно, но е доста как да кажа ..напоително. Stuck Out Tongue
Само бедствия дано няма никъде...

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 10:05 от Vessi_to

# 23 945
Нашата улица вече е една педя пода (средата на джантите на някои коли).
Аз излязох се разходих 10 минути (не ме свърта в само в офиса), понамокрих си краката и сега се суша. Но пък е супер свежо навън.

А така хубаво спах сложих си вече олекотенна завивка и на отворен прозорец. Два дни подред се будя наспана преди алармата. Пу-пу-пу.

# 23 946
И аз така - спя като ударена с чук. Толкова добре ми идва това захлаждане, а у дома е все още топло и приятно. И ние държим единия прозорец на  ножица. Напоследък вдигнах с още 15 минути   часа на ставане, и засега успявам да се впиша спокойно с всичките си сутрешни  "ритуали" . В 6 сутринта парка е неземен - тъмен , мокър, и само тук таме се мяркат хора с чадъри разхождащи кучета. Харесвам това време - няма никой, коли не вървят почти. Все едно съм в някое село , ритъма на града не се усеща и е много спокойно и зареждащо.  Хубаво е, че вали. Дано се научим да управляваме водните ресурси така, че да не се стига до режим на водата. - недопустимо е да има места без вода в държава с немалък воден ресурс. Сякаш сме пустиня...
Момичета, някоя ползва ли продукти срещу пигментни петна, а ако да, от кои сте доволни. Гледам сега bioderma,  малко скъпи ми идват, макар че имам много добри отзиви за  резултатите от ползването им.  На нещо по бюджетно но пък  ефективно , дали не сте попадали ?

# 23 947
  • Варна
Дано да прихвана от вас малко сън, че няма такова нещо при мен. Ако се направи статистика на написаното от мен в темата повече от половината ще е, че не съм могла да спя.
И пак и отново си е същото.
Рави, стискам палци.
Ще следя за петната, че си имам и аз разни.

# 23 948
  • София
Деспина, отиди на лекар! Не е шега да спиш по 2-3 часа на нощ. Ако трябва да ти пуснат някакви изследвания, ако трябва да пиеш нещо.
Аз също спя по-дпбре напоследък. Да, будя се по 2-3 пъти на нощ, но не е 20-30 пъти. Даже тази сутрин спах до 08.00 (хоум офис съм с болно дете). И в 08.05 бях на работа. Simple Smile

# 23 949
Рави, дано е минала срещата и да си доволна! Flowers Four Leaf Clover

Оплаквам се от несериозни хора. Не може да си блееш в телефона и да чакаш заплата само. Вземи свърши нещо да я заслужиш. Всички искаме пари, ама и да си клатим краката. Еми не става!

# 23 950
За петна и за бръчки, ретинол. Има го в аптеката на токуда, има го и в дм в немско. Тук в БГ по аптеките или дро
гериите не съм го виждала. Като чист крем ретинол.
Има и на еусерин - с тиамидол, също е хубаво. Но зависи и от петната, трябва да се видят от дерматолог, защото в някои случаи само с лазер се оправят.
Със сигурност винаги и във всеки сезон, слънцезащита минимум 50ти фактор.

Общи условия

Активация на акаунт