Да се оплачем... 2025

• 1 430 544
  • 23 963
  •   13
Отговори
# 23 925
  • Mediterraneo
Моята едната слушалка нещо не зарежда, не се свързва, угасва по никое време. Писах на продавача, нямали 2 години гаранция. Нямат ли?! Я какво съобщение им спретнах, след него се счупиха да се извиняват, че тяхна била грешката, имали, разбира се. Но не подлежали на ремонт, да ми върнели 30% от цената. Знаеш ли кога?! Дала съм им 3 дни срок да решат проблема или ескалирам спора нататък. Много мразя тегава комуникация и да ме мислят за проста.

# 23 926
Донау, отивай на тов грил и да не ти дреме. И аз съм същата голяма бяла птица и все не ми се ходи по събития с непознати, ама не е лошо. Зат'ва си останах неинтегрирана.

# 23 927
Стискам,Рави- успех.
Бях на контролен преглед-сто часа път с камили,но поне резултатите си ги бива.

# 23 928
  • Варна
Рави, стискам палци, силно ! Hug
За ИИ, мисля че е удобство,  умни са децата, много знаят, но тези удобства ги правят от части мързеливи...На готово свикнаха, аз от пръстите си изсмуквах с едни литературни анализи разработки и теми да пиша .Яд ме хващаше чак, а обичах литература.
Пак вали, засилва се..Мисля за хората на юг, пак дадоха прогноза за опасно време.Моля се да няма проблеми..Hands Pray

# 23 929
# 23 930
  • Бургас
Рави, стискам от сега палците!
Донау, отиди и се забавлявайте с децата!
Тарти, кофти е да те размотават за такива неща! Хич не обичам!
Sause baus!, още по-хубави резултати да имаш!
Въй,Веси,недей! За сега вали тихо и кротко! Дано и така да си остане! Не искам да се събуждам от силния дъжд, като предния път!

# 23 931
  • Бургас
Стискам палци за Рави!

Веси,дъждът сякаш не е силен,поне в Бс!
 Дано е по вода и на късмет и да няма повече жертви и щети!

# 23 932
  • някъде другаде
Рави , стискам палци!
Дано не се сбъднат прогнозите за проливен дъжд.

# 23 933
Стискам,Рави- успех.
Бях на контролен преглед-сто часа път с камили,но поне резултатите си ги бива.
Това да се чува!

Рави, палци за теб!

Донау, отивай на тов грил и да не ти дреме. И аз съм същата голяма бяла птица и все не ми се ходи по събития с непознати, ама не е лошо. Зат'ва си останах неинтегрирана.
Смотана съм. Понякога ми се иска да не съм, ама не знам как Stuck Out Tongue Winking Eye
Може би, ако бяхме на село, щях да се интегрирам повече. Обаче тук чужденците сме повече и всеки си дружи по некакви културни, етнически, религиозни признаци, само аз наникъде Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето човекът, австриец, хубава идея има, да се опознаят и деца и родители, ама чужденците се дърпат Simple Smile

# 23 934

Ето човекът, австриец, хубава идея има, да се опознаят и деца и родители, ама чужденците се дърпат Simple Smile
Еми не бъди като стадото, поканата е мила. Идете, имате нужда от това!

# 23 935
Отиваме, ама ме е яд на времето, ще има да дзиндзиникаме Simple Smile

# 23 936
На село още по-малко щеше да се интегрираш.
И аз съм смотана и не мога да ти дам съвет.

Оплаквам се, че сега чак дойде време на моята Милка с бисквитки Тук. До сега се занимавах с домакински неща.

# 23 937
  • Швейцария
Оплаквам се, че от новата агенция ни пратиха сметка за 2500 CHF за бюджет за ремонти. Сега не е ясно дали е за 3 месеца или за цялата година. На мен ми казаха по телефона, че е за 1 година, на съседката й пратили писмо, че е за 3 месеца. Ако е така, то излиза да плащаме по 800 франка на месец. Това е безумно, ние плащаме и ипотека. Всички съседи наскачаха срещу мен, понеже аз намерих агенцията. Утре ще се обаждам да изяснявам въпроса и просто главата ми бучи.

# 23 938
Уейв, съболезнования за котето. Моята почина преди 3 години и още се сещам за нея ежедневно и ми е мъчно. Бяхме много привързани, направо като залепени като съм си вкъщи. Не мога да я прежаля.

Жени, не съм запозната как работи системата в Швейцария, но аз се преместих в блок в Канада. Има си агенция, която се занимава с поддръжка, ремонти и всякакви спешни работи. Но има и борд съставен от собственици, в който съм и аз. Агенцията не може да реши нищо без одобрението на борда. Събират се месечни вноски, от които се покриват текущите разходи (сметки, почистване на общи части и т.н), но всичко извън това, което е над $500 се решава от борда.
Няма как агенцията ви да реши самосиндикално да ви събира пари и да прави ремонти на своя глава. Прочети си контракта, нещо не е наред.

Оплаквам се, че сме болни и двамата със сина ми. Хрема, отпадналост, само ни се спи, аз буквално да си вдигна ръката ми е трудно. Следващите 3 седмици са ми доста напрегнати на работа, хич не беше време да се разболявам.

# 23 939
  • Швейцария
Babri, точно така е и тук. Затова нямаме представа каква е тази сметка. Ние нищо не сме гласували и никой не би бил съгласен на такава сума. Бързо оздравяване.

Общи условия

Активация на акаунт