Да се оплачем... 2025

• 1 431 462
  • 23 968
  •   28
Отговори
# 23 310
❤ Синът разправя, че една негова колежка постоянно имала някакви очаквания към него, и то без да са гаджета. Очаквания и голеееми претенции. За ресторанти, покупки и прочие. Той обаче не си поплюва и я сложил на място. На една обща снимка викам-Коя е? И той ми я показа. Не разбрах на какво отгоре е това самочувствие. Не, че нещо, ама....Абе, да е жива и здрава!😁

# 23 311
Frozen, пробвало се е момичето, но твоя син не е "клъвнал", добре че е показал характер.

# 23 312
Абе, и той не е лесен, ама това си е чиста наглост.
Не мога да повярвам, че с ММ се карахме за тоалетната на котката. Соевата била скъпа. Аз съм омъжена за чичо Скрудж.
А ние за уроците на малката. Намери учителка без да пита за цената. Тези частни учители са просто алчни. Не ми се влиза в подробности, но като не и върви математиката ще плащаме като попове.

# 23 313
Малкият осезаемо  намали кашлицата. Кортикостероидите…. Кога ще се отървем от тях, не знам…
В пубертета.
А дано излезнеш права. Ще те черпя.

Оплаквам се, че не видях хубавеца на Фроузън!
Аз ако знаех, че има толкова левенти в темата, нямаше да се оплаквам от щерката Grin
Оня ден прави торта и салата Simple Smile

# 23 314
Джени, съчувствам ти, със стиснат мъж да се живее е кошмар, то верно икономии ма чак пък за такива неща…
Цените ма уроците, както и на всичко са нагоре. Всеки ден се пуля на нещо в магазина и викам аз ли съм луда или има неща, които буквално всяка седмица са с нова цена.

Днес с голямото ми момиче обикаляхме по работа пеша, пред нас вървеше една баба, сгърбена на две, много нисичка… в двете и ръце по една торба, видимо тежки, прави 5 крачки спре. Настигнахме я и взехме торбите да ги носим до където ни е заедно пътя. Като вдигнах едната тя гром тежка… погледнахме с дъщеря ми, тя вика бабо къде живееш, нека викнем такси да те закара, ние ще го платим. Тя, не, не, баба, аз на Т маркет бях да купя на намаление, как ще давам пари за такси, то за хляб няма. Дъщеря ми и даде 20 лв, вика много ми напомни на моята баба, която почина. Така се трогна жената, пита как се казва баба ти, Мария беше, а аз ще и пусна една службичка в църквата да я почетат, да знаеш вика, баба, ако тя те гледа от горе много ще е горда какво внуче има.
Не спирам да я мисля тая баба, аз съм дребна, а тя поне 2 глави под мен беше, всяка чанта беше поне по 10 кила, а тя самата дали имаше 45… много жална беше. Самичка дадото и починал, един син имали и той починал, тя цялата в черно беше.
От нищо не се оплаквам, моля се да не си отивам преди децата си… Ей такова ми е никакво, мисля си много неща …

# 23 315
  • София
Ковида си върлува. Гледам, че са пуснали ваксинации, обаче само в РЗи,
Събота и неделя дали работят?

# 23 316
Заклела съм се, че ако трябва сама ще си остана докато умра, но никога никога не бих била повече със стиснат мъж. В позиция от годините това ми е наравно с алкохолизъм, хазарт .

# 23 317
  • Варна
Жакии, разчувства ме това, дано всеки е по реда си и да имаме близки покрай нас..
За стиснати мъже не мога да коментирам,  моя 5 да има 10 ще похарчи ...Това също не е за хвалене Joy,  че и аз съм с широки пръсти..Всичко наместваме...
Детето се прибра от баскетбола и го пратих до бокс нао имах пратка.Отиде с кучето е сега и я взе, прекрасни китайски покривки на слънчогледи..Yellow Heart Ми много са готини, щастлива съм Heart Eyes

# 23 318
Стиснатостта си е зависимост, но психична.
Цяла поредица са изфабрикували ТЛС...толкова невероятни истории има, че чак се чудя как е възможно и дали не е сценарий.

# 23 319
Моят е стиснат, но като го натисна и поддава.
Откакто приятелка му разказа, че всеки месец затваря 6-700 евро в дрехи и цялата й заплата заминава без цент спестяване, е спокоен и не съм му чула гласа.

Паганне, честито да е момчето ти! Времето лети...

Оплаквам се, че нещо не се справих с багажа и ще трябва утре да се боря.
В главата ми е див хаос - милион новости и неизвестни, с които не знам как да се справя без да си загубя акъла. Май просто ще ходв да си лягам и се пускам по течението.

# 23 320
  • Варна
Стиснат мъж с пари е по-кофти даже, от такъв без .Аз не съм имала такива и гаджета на времето даже, не вирея покрай такива, не търпя.Както и покрай ревниви.Нито те са ме търпели, нито аз.

# 23 321
  • София
Пуу, изтървах набора, да не вземе да готви човек. 😃 И аз имам свободна девойка 2003. Работлива, кротка, душица златна. 😂😂😂

# 23 322
   Не съм много съгласна за стиснатите мъже. По-добре стиснат, отколкото широкопръст. В умерени граници всичко Simple Smile. У нас май аз съм малко по-стиснатата... Надявам се, няма да ме зареже любимия за това!

За историята на Жаки - наблюдавах веднъж една ситуация и все ми се иска да я изплагиатствам, но не ми идва повод. В кварталния плод зеленчук, тесничко е там, чакаме на опашка. На касата - една красива млада жена с малко дете. Теглят ѝ покупките и вече ще плаща. Зад мен - една възрастна жена: "Еех, ягоди! Дали ще поевтинеят, да ги опитаме и ние?". Хубавата жена се пресегна, подаде едни ягоди на бабата - "Почерпете се, за здраве." "Ама как така, момиче? Защо?" "Днес съм рожденичка - каза жената. За мое здраве се почерпете." Благодари възрастната, честити празника, тръгна си. После продавачката и тя честити рождения ден да клиентката. А детето ѝ каза: "Мама няма рожден ден. Да не се почувства неудобно жената, затова така казва."

# 23 323
  • Варна

А детето ѝ каза: "Мама няма рожден ден. Да не се почувства неудобно жената, затова така казва."
Е, можеше да не го казва.Ама на това не сме ги научили, да премълчават.Няма да им е лесно на тях...
Има си моменти да не се коментира.

# 23 324
Малките деца са директни, затова. Колко срам съм брала с моя като задаваше на хората неудобни въпроси. Сега си се чуди на акъла, по-мълчалив е и никога не би се държал така злепоставящо.

Общи условия

Активация на акаунт