Да се оплачем... 2025

• 1 432 812
  • 23 983
  •   11
Отговори
# 23 295
karzz, колко диоптъра и + или - ? Ти си в Бургас, нали? Не знам какви болници имате. Ако нямате там, двете частни варненски са много добри, никак не ти е далеч. От много години се правят такива операции, съвсем рутинни и успешни. Знам, че при - е по-лесно и са винаги успешни. При + било малко по-сложно. Но се правят, във Варна идват много чужденци да се оперират. Актуални цени не знам. Сестра ми се оперира преди ... май 15 - 20 години..., беше 700 лв. на око. Мисля, че и сега не е скъпо.

# 23 296
Хваля се, че слушам любимата ми песен на Вълдобрев на живо! Вита, ти днес си публикувала цитат от Деня на бащата. Тази песен е саундтрак точно на този сериал. Размазвам се от кеф

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 22:58 от Г-жа Рамацоти

# 23 297
Кло, и при него е така, винаги съм се радвала какво сладко чене има, казвах му господин Лисан, а то пък никакво място няма, един върху друг са. При щерката не бяха чак толкова зле.

May-sea, отивай, после цял живот ще се кефиш на хубави зъби. Моя приятелка в Канада, на 40г. сложи брекети. Каза, че я било срам в началото, но в последствие всички колеги и познати “признали”че и те са носили и холивудските усмивки не са им вродени Simple Smile

Малкият осезаемо  намали кашлицата. Кортикостероидите…. Кога ще се отървем от тях, не знам…

# 23 298
Рамацоти, само сина не съм ти показвала. 🙂

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:22 от #Frozen#

# 23 299
  • Пловдив
Малкият осезаемо  намали кашлицата. Кортикостероидите…. Кога ще се отървем от тях, не знам…
В пубертета.

# 23 300
Колко е годишен този красавец? И защо го кри до сега?

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 22:56 от Г-жа Рамацоти

# 23 301
Кло, Павел играе баскетбол в хуманитарната сега, даже вече трета вечер все там ...Stuck Out Tongue Winking Eye
Бременната ми колежка е родила в понеделник вечер момченце, много съм щастлива Heart
Не е било много леко раждане, но днес са ги изписали, ще се възстановява...

А, Веси, моята е първа смяна. Десетокласничка е. Как е станала сутринта за училище, не знам. Снощи до малките часове бяхме на купон в една вила на приятели, можеше и да не идва, ама как ще изтърве нещо! Може даже да не се е гримирала, ужас! Иначе, пак се прибра в късния следобед, не след училище, разбира се. Това, социалният живот, е голяма притегателна сила. Сега реанимира. Обаче, помни ми думата, тези нашите все някъде ще се сблъскат сами. Ние не е нужно нищо да правим Simple Smile.

Честито на колежката ти.

# 23 302
🤣🤣🤣 На 22. Той е 177, не е много висок. 🤗
Излязоха със сестра си на концерт. Кога пораснаха тези деца???😒

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:24 от #Frozen#

# 23 303
  • Швейцария
Пагане, да ти е живо и здраво момчето!

Фроузън, сладур е твоят, пу пу.

Аз пуснах парното, 6 градуса е тук. Събота и неделя ще работя, ама нали съм си вкъщи, не ми пречи. Не мога да повярвам, че с ММ се карахме за тоалетната на котката. Соевата била скъпа. Аз съм омъжена за чичо Скрудж.

# 23 304
  • Пловдив
Колко е годишен този красавец? И защо го кри до сега? Имам дъщеря, висока т.е. над 180см търся Kissing Heart
Аз разполагам с двама. 185 и 187. Млади, високи и интелигентни.

Третия е още твърде млад за да го предлагам на пазара.

# 23 305
Frozen, какъв красавец! Да ти е жив и здрав.
   Г-жа Рамацоти, не знаех, че манекенка имаш Heart. Недей сега да издребняваш за някакви три сантиметра. Не са важни тези неща в наши дни Simple Smile.

Скрит текст:
Божее, ако някой влиза сега за пръв път в тази тема, какво ли ще си помисли Simple Smile. Изпосватосахме ги хлапетата. Направо на пазар за булки го обърнахме. Търся/предлагам Simple Smile. Добре, че не ни четат поне потърпевшите! Може и да не схванат хумора на любящите майки.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 21:19 от Clotilde

# 23 306
Паганне, честити две на твоя юнак. Да е здрав, весел и да има страхотно и незабравимо детство.

Тръгнах днес да си резервирам паркинг и се замислих дали да е на летището. По-удобно ще ми е. Ама паркинга е неохраняем и се разколебах. Ще го помисля още малко.

ПС.
Скрит текст:
Имам код за букинг, валиден до утре. Ако някой го иска, да ми пише

# 23 307
Frozen, много ти е хубаво момчето. Да ти е жив и здрав и успех в учението!

п.п. И моят син е на 22г 🙂

# 23 308
  • някъде другаде
Фроузън , много е хубав синът ти.

# 23 309
Кло, точно ти ли ще ме лъжеш че 3 см не са от значение?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 22:57 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт