Да се оплачем... 2025

• 1 432 361
  • 23 980
  •   4
Отговори
# 23 280
  • София
Жив и здрав да е малкия рожденик!

# 23 281
Момичета, благодаря ви. Чудесни пожелания!
Снимката е от един юбилей за 30 година на една приятелка, хареса ми и затова постнах нея.
От сърце се смях на историята с пъпа. Какви ли не щуротии им раждат главите.

# 23 282
Паганне, здрав да е! Голям сладур си имаш.

Точно тези дни ( след срещата с Бориса на Естела) се замислих колко са хубави децата от тази тема. Толкова много деца, е някои пораснали, но за нас са си деца. Виждала съм повечето на снимки, но и тези, които не съм, пак знам по нещичко за тях и ги чувствам близки. Наши деца, както казваше баща ми.
Да са здрави всички и да имат късмет!

Вита, в Лидл лимоните са 4 лв

# 23 283
Оплаквам се от безумните цени. Отивам да си купя лимони - 6лв. килограма 🙄. Развалени и мухлясали, но търговеца не сваля цената.
Аз исках да правя салата капрезе онзи ден,  в магазина едно мини бурканче песто беше 8 лв. Не го взех. Все си викам, здраве да е, само за лекарства да не се дават парите, но цените наистина полудяха.
Рамацоти, аз чувствам децата от тази тема по абсолютно същия начин. За твоето дете например много се радвах миналата година, когато сподели, че е изкарало отлични точки на НВО.

# 23 284
  • Варна
Лимоните са хубави в Лидл, онзи ден взех 4 бр. И песто имат в Лидл бюджетно  около 3 - 3 и нещо лв  по спомен , марката е Бареса, често има и едно друго Каниа с кашу и то на подобна цена- до 4 лв да е било . В момента имам от първото , много е хубаво.
Намерих снимка

Имаше години в които правех 2-3 бурканчета поне със зехтин лимони и орехи, но от 1-2 години не съм, изпускам босилека нещо..Иначе във фризер се съхранява добре, без стерилизация, заради мазнината не замръзва много и лесно се взима от бурканчето.

# 23 285
ЧРД на сина на Паганне! Живо и здраво да расте! Много са сладки в тая възраст, хем бебе, хем момченце.

Абаджиева, мерси, че ме успокои за зъбите. Вуйчото на ММ е зъболекар, само че не ортодонт, но и според него това е утвърдена практика, в случай че се налага. А дано не не наложи, че какъвто ми е ревльо, не ми се мисли…

Веси, и моят босилек замина. Имаме приятел италианец и от него си пазя рецептата. Купеното песто дори не ми се доближава като вкусът на домашното.

Оплаквам се, че нещо напоследък нищо не върви, ама нейсе, и това ще мине /евентуално/. Обаче тия нерви, безвъзвратно погубени.
Нямам планове за уикенда, както винаги, сама с децата, времето дъждовно и начумерено. Големите не искат вече настолни игри, музеи, разходки из природата или друг род семейни забавления. …Тегава зима се очертава.

# 23 286
  • Бургас
Паганне, здрав и весел да расте този юнак! Много е хубав!

# 23 287
Веси, прочетох ти мислите явно. Ходих до Лидъл и точно това си взех.
Благодаря за хубавите пожелания, момичета. Благодаря от сърце!

# 23 288
Паганне, чудно ти е детенцето, пу, пу! Да ви е жив и здрав.
   Съгласна съм с г-жа/кака Рамацоти за "нашите" деца. Което си е така, така си е - най-хубавите са Simple Smile.

Жанин, също съм с два извадени зъба, в шести клас бях. Много тясна челюст, кучешките растяха върху другите. Помня го, мина много леко, после бързо се наместиха с шини. За съжаление не бях последователна и не доведох нещата докрай, не съм с прави зъби, но това си е по моя вина. Умря ми докторът. Наистина, почина човекът и аз не отидох после при друг. По-дълго трябваше да ги нося. ( Брекети по мое време нямаше.) И пак е съвсем прилично положението, иначе бях като акула.

Нашите гости тази вечер са на гости. Божее, каква тишина! Невероятно шумни са тези "италианци"! Всъщност, единственият оригинален италианец от четиримата (много наш човек), е най-тих, вероятно заради езиковата бариера. Иначе, много бързо усвоява български думи и изрази, простотии най-вече Simple Smile, но не е виновен той, те така го учат. Сякаш е родено това момче за български зет.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 19:39 от Clotilde

# 23 289
Аз преди четири години се реших уж, че ще слагам брекети. Казаха ми че трябва да извадя три ретинирани мъдреца. Извадих два и нещо ме хвана страх ли какво не знам. Аз която никога абсолютно никога не съм имала проблем с лекари, зъболекати и тн. Сега съм решила, че отново трябва да отида на ортодонт за консултация.

# 23 290
   May_sea, ти беше младичка, мисля. Отивай. На всякаква възраст може. Аз не се реших и малко съжалявам... Мислех го като бях на 30, после пак на 40, не го направих... Ей тъй, от чиста нерешителност. Като станах на петдесет, си казах, че досега с тези съм си живяла, мога и следващите петдесет така да си изкарам Simple Smile. Силно казано да ми е било комплекс, в никакъв случай, даже много обичам да се усмихвам и не се притеснявам. Няма нещо много фрапантно, да остава там погледа на отсрещния. Но, все пак, по-добре щеше да е с прави зъбки Simple Smile.

# 23 291
Усеща се вече есента! Ужасно ми е студено. Завила съм се през глава. Май се опитва и да ми идва.

# 23 292
Паганне, много е сладко твоето човече! Да го нацелуваш и нагушкаш с най-сърдечни благопожелания от една баболеля! 🍀

# 23 293
  • Бургас
 А аз имам проблем с очите и май пак съм вдигнала диоптрите....
Ако знам,че операцията ще е успешна и не ме е страх...
Обаче, кой знае колко пари е...
Преди години беше много скъпа, сега мисля,че паднаха цвните!

Имали някоя, която е правила такава операция за сваляне на диоптрите?

# 23 294
  • Варна
Кло, Павел играе баскетбол в хуманитарната сега, даже вече трета вечер все там ...Stuck Out Tongue Winking Eye
Бременната ми колежка е родила в понеделник вечер момченце, много съм щастлива Heart
Не е било много леко раждане, но днес са ги изписали, ще се възстановява...

Общи условия

Активация на акаунт