Да се оплачем... 2025

• 1 406 092
  • 23 605
  •   34
Отговори
# 23 490
Сигма, и на мен ми се виждат нормални килограмите.
Съдейки по тийна... слабички изглеждат. Моят не може да мине 50 кг.

Слизах до павилиона пред блока да пия кафе. По едно време се изсипаха учениците от близкото у-ще, голямото междучасие. 7мокласници. Ушите ми се уплашиха какви приказки чух. Цигарите и хеловете - едно на ръка.
Едното лапе казва как родителите му направили тест за наркотици. "Посрах се. Тъкмо не бях дъвкал две седмици. Излезе една бледа черта, ама добре че нашите са тъпи и не разбират".

# 23 491
  • София
А бе гльоджава е, ама по добре отколкото да е пълна. Важно, че е здрава.
Аз на ръст 167 години наред бях 46-47 кила (ех, щастливи, но отминали времена) без да се ограничавам.
В пубертета растат много странно, на ходила, после крайници, някой пък стават по-пълни. Щом все пак яде, не се тормози. Пробутвай каквото харесва.

# 23 492
  • София
Моята е невероятен щиглец, но и аз се кефя. Цял живот съм бил пухкавка, така че се радвам за нея. Тя мие грацилна и фина. Аз се притеснявам за яденето обаче, защото избягва меса, протеини. Залита по тесто и сладко и не е ОК.
Малкият, той си хапва, но и той си е слабушко. Абе да са здрави само.

# 23 493
Е и аз до 38 бях висока и слаба. Сега съм само висока Joy
Но пък с шугъра всяка вечер рупаме салати и ходим като коне из квартала. И двамата имаме да сваляме едни 10-15 кила.

# 23 494
  • София
Не ми напомняй, меното яко ме съсипа. И моят ММ е на границата да стане шугър и се дебнем колко сладко ще успее да вкара контрабандно.

# 23 495
Ма твоя като малко дете. Поне да си купува диабетични шоколади. Не е шега работата.

# 23 496
  • София
Сигма, ако ти кажа, че крие шоколади в колата си и в офиса. В спалнята в нощното щкафче намерих обелки от поне 100 бонбона и барчета.
Голяма мъка ми е, но води до ужасно напрежение. Поне гледам да готвя относително здравословно, но трудно се компенсира. Аз, понеже не обичам сладко, може би не разбирам адикцията на чисто ментално ниво.
Поне го следя, за сега поддържа относително добри показатели.

# 23 497
Татко беше диабетик, терапията с таблетки и диета. Майка като намереше опаковка от вафла или суха паста все коментираше "на нашия диабетик пак му е паднала захарта рязко". Татко пък беше стигнал до извода, че със смокините и грозде най не го хваща, че е нарушил диетата. Ех, спомени

# 23 498
  • Варна
Моя е слаб и висок, днес сутринта ходи на годишен преглед 183 см/ 76 кг почти без 200 гр. Вярно, че сега расте, но според мен може да е 4-5 кг повече.Абе все пак е на 17 ще поотрасне още малко . Обаче той и не яде много , честно казано спрямо други момчета тийнейджъри  които съм виждала, направо оскъдно му е храненето..Grinning А уж по 3 пъти поне седмично е във фитнеса. Пие протеинови шейкове много, креатин и т н.
Нещо нямам  настроение днес, едно ми е смотано.Сигурно от студеното есенно време.

# 23 499
Не ги сравнявайте децата. Толкова са различни и много се променят. Близко дете тежеше шест килограма на една година и не можеше да седи стабилно на дупето си. За ходене изобщо и дума не ставаше, доста късно проходи и като една скаридка беше. Вярно, осиновено е и беше живяло в институция, не в приемно семейство. От много ниска база беше тръгнало, милото. На годинката беше с развитие на шестмесечно, тогава го осиновиха. Да го видите сега, в ранен пубертет, какво високо, едро и здраво хлапе е! Навакса си всичко.

# 23 500
Мазах, пих обезболяващи, почти ми мина ръката. Мерси, Димис. До утре съм топ. Но пък съм на зъболекар....още от сега ме боли от машинката....
Имам да пиша и още нещо, но айде, няма да е днес...

# 23 501
Махнахме гипса. Алилуя! Дано задържи Simple Smile Докторът каза, че на снимките не се вижда нещо обезпокоително за костната плътност, ако сме искали да сме пуснели вит Д и калции. То за в.Д всички тук имаме дефицит, имам вкъщи, но забравям.

Щерката като я тресна пубертета към 13г, започна да яде като луда. Не спираше да тъпче, казвали сме ѝ да спре. Сега пак е във фаза, в която не яде. По-скоро яде, ама боклуци. Обаче за плодове е като прахосмукачка, не съм виждала друг да яде толкова плодове, май надмина и баща си.
Средният пък и плодове със зор и рев.

# 23 502
  • ВАРНА
Започвам 5-ти месец на диета-без "смъртоносното" бяло брашно,захар,бързи въглехидрати и прочие вредности.Дали има и 3 кг да съм свалила,ама и те не ми личат.Менюто ми е,като на зайка стръвница-много моркови и зарзават и малко месо.
Жалвам се на една приятелка,че ефект йок,а тя:
-Абсурд,мило!Аз спрях да ям хляб на закуска и за седмица съм 3 кила надолу-и забоде пържено картофче,понеже бяхме на заведение,а аз сръбнах жалостиво от таратора за 9 лева.
То вярно,че съм с болна щитовидна и менопаузата ме тресна,ама толкова малко!Че аз с летен вирус свалям повече.

# 23 503
Таратор за девет лв. Може да не си слаба, но със сигурност си богата Joy

# 23 504
  • София
Иланг, меното много влияе на повечето ни. Има надежда, че като се свикне с хормоните пакюще се нормализират килограмите, но...
Аз след година на Оземпик свалих 2 кила 🤣. По принцип ям салати, месо, готвено без много ориз и картофи. Не пия газирано и алкохол, сладко не обичам. Прегрешавам с хляб, но рядко. Сладкото за последните месеци ми беше едно малко парче торта и два малки профитерола, които ММ прави и да не го обидя.
Липсва ми движение, но там трудно мога да направя нещо.

Общи условия

Активация на акаунт