Да се оплачем... 2025

• 1 407 729
  • 23 629
  •   9
Отговори
# 23 610
Прочети за нърдове и гийкове, може да ти е полезно. Дъщеря ми се самоопределя като нърд и предполагам е често срещано явление, защото цялата й компания е от такива, не е самотен лебед.

# 23 611
  • Пловдив
Може би преживява нещо, в депресия е или друго.
По никой начин децата на брат ми не бих нарекла “непознати” след моите деца, те да ми най- мили, моя кръв. Ако племенницата ми има проблеми аз бих подала ръка. Ако брат ми чувства моите дъщери като чужди, много би ме заболяло.
Че то ако на него не мога да разчитам на кого..
Говори с брат си на 4 очи и честно.
Ами зависи в какви отношения са. Аз детето на брат ми съм виждала три пъти. За разлика от децата на някои приятели, които са отгледани заедно с моите и сме си гледали взаимно децата.

Да добавя - детето в момента е на година и половина, какво общо да има с моя син на 19, или с тоя на 14?

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 19:54 от Янтра

# 23 612
Аз осъзнах, че друг човек вкъщи, освен дете и партньор, ме напряга. Мога да понеса гост ден-два, но за повече, категорично, не.

# 23 613
Аз пък реагирах много остро спрямо един колега, който ми показва снимки на телефона си, забележете- аз с мъжа ми. Снимката я нямам, има я само в профила на мъжа ми, а те не се познават. Как е стигнал до него идея си нямам. Човекът е в пенсионна възраст, не е някой хлапак. Преди време ми показва снимка на сина ми, запаметена в неговия телефон. Сега пък тази. Така се вбесих, казах му да качи нещо свое, а не да воайорства по чуждите профили. Що за простотия?

# 23 614
Рибите и гостите си приличат по едно - след третия ден започват да се вмирисват.
След като прочетох тази истина, така се впечатлих, че не оставам никъде за повече от една нощувка. Страхувам се, че досаждам на домакините.

# 23 615
  • Пловдив
Аз пък реагирах много остро спрямо един колега, който ми показва снимки на телефона си, забележете- аз с мъжа ми. Снимката я нямам, има я само в профила на мъжа ми, а те не се познават. Как е стигнал до него идея си нямам. Човекът е в пенсионна възраст, не е някой хлапак. Преди време ми показва снимка на сина ми, запаметена в неговия телефон. Сега пък тази. Така се вбесих, казах му да качи нещо свое, а не да воайорства по чуждите профили. Що за простотия?
Кажи му, че това го правят хлапетата на възрастта на малкия ми син, когато бяха на 12-13 (сега са на 14 -15 и се спряха). Бяха ми разровили цееееелия ФБ за да извадят бебешки снимки на сина.

И вземи си скрий профила във ФБ, аз бих го направила още при първия случай. Непознати да могат да ти виждат само профилната снимка например. Разрови настройките.

# 23 616
А, той сега е сърдит, нищо няма да му казвам.😆
Относно племеницата, бих и дала седмица, две и после ребром поставям въпроса какво смята да прави.

# 23 617
Да си кажа честно, аз ако имам проблем ще гледам да си го реша в прякото семейство, демек аз мъжът мини децата, и да имам ситуация да искам да отделя дете от компания, ще си търся опция без да моля да я настанявам у брат ми. Той си има жена деца, живот. За 2-3-5 дни таван, после не е ок.
Но то мойте деца няма и да искат да идат де. Голямата и за 2 часа не ходи, ако е без мен. Пък да спи в чужда къща хич. 
Но ние не знаем как са им отношенията де.
Не обичам аз да се чувствам задължена и да моля за услуга. Ако можем да си се оправим сами чиста работа.
Ангажимент без срок за живеене с някой не бих поела, ако не е за живот или здраве.

# 23 618
Klodel, нормално е щом не се чуствате близки да се притесняваш от цялата ситуация. Разговор е решението.

PureLove, не е приятно детето ти да пуши цигари, но на фона на всички дроги и други боклуци това е бял кахър. Успокой се и си поговорете. Не е толкова голяма дъщеря ти и можеш да и повлияеш.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:43 от vita

# 23 619
Донау, на каката не са оцветени, просто от започването на лекарството за няколко месеца се появиха адски много кариеси. За момента и постоянните не са оцветени.
Петинимид пие, април ще пробваме да го спрем. Ще са минали 2 години прием. Да видим. Имам някаква надежда, преди първи клас да го спрем.

# 23 620
Премества се при лелята, която уж трябва да чувства близка, но поведението и и липсата на комуникация говорят друго. Просто иска да смени мястото с друго, където има безплатна квартира. На 25 е голяма жена, изобщо няма да ми е грижа с това поведение. Естествено, бих опитала да разбера причината, но когато човек не иска да говори, просто няма да стане.

# 23 621
Казваш, че и преди е живяла при теб.

За мен това не е непознат човек...

Според мен трябва да говориш с нея.
Не е живяла при мен никога. Говорих с брат ми, така била необщителна, от 2 седмици е при мен. За мен е неприемливо такова поведение.. Не искам нищо, но и ти не ме закачай! Плащат си ток и вода, да.
Благодаря Ви за отзивите!

Извинявай, не съм те разбрала правилно.

# 23 622
Оплаквам се, че покрай пандемията свикнах всичко да се случва безконтактно с настаняванията и сега жената, която държи апартамента ме изнервя. Като пристигахме голям зор да й кажа точно в колко. От сега ми пише да пита в събота кога ще си ходим. Човек... не е ли най-лесно да ти оставя ключовете на масата, да затворя вратата и да си ходя по живо по здраво без да гоня час?
И също се оплаквам, че искам вече вкъщи. Искам моето легло, моите възглавници, моите завивки.
А, и отделно - кумата пак ми обясняваше колко ми било лесно с момиченце - кротка, тиха, седи си мирно. Чак обидно ми става вече колко се подценява трудът ми като родител. Ще каже човек, че по цял ден краката си клатя и това дете само се гледа. Ще взема да й предложа да дойде да я погледа за един ден и да видим дали няма да предпочита нейното момченце накрая... Аман вече!

# 23 623
Премества се при лелята, която уж трябва да чувства близка, но поведението и и липсата на комуникация говорят друго. Просто иска да смени мястото с друго, където има безплатна квартира. На 25 е голяма жена, изобщо няма да ми е грижа с това поведение. Естествено, бих опитала да разбера причината, но когато човек не иска да говори, просто няма да стане.
Това мнение, отговаря на усещането ми за ситуацията на 100%.Благодаря

# 23 624
  • Сф
Вита, след няколко месеца прави 18. Аз зная,че пуши чат пат. Големи са вече.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 01:46 от PureLove

Общи условия

Активация на акаунт