Да се оплачем... 2025

• 1 418 276
  • 23 814
  •   4
Отговори
# 23 790
Демис, честита да си! Дано те оценят на старото ти ново място! Наблюдавала съм, че понякога, често, не става така. Късмет ти желая!

# 23 791
Началникът се разочарова като разбра, че поемам допълнителни смени на друго място. Даде си сметка, че няма да запълвам изненадващо изскочили дупки. Да се благодари, че все пак не отидох изцяло на другото място. Днес изкарах първата си смяна там и ми хареса атмосферата и работата. Дано и колежката е оценила помощта ми. Ако не да доволни, поне опитах. Аз не държа, че съм идеална и всичко знам. Дано и не се разболявам, че там си има сезонни вируси.
Дидка спокойна да е нощта ви и бързо възстановяване на детето!

# 23 792
  • Варна

Аз нямам цикъл от 25.06 Sad, ако не броим два дни зацапване през август...... Ендото каза - мижав прогедтерон, мижав цикъл, хич и не чакай... Изписа ми вечерна иглика и фемарел.
Диди, на колко години си? И защо трябват хормони?
Всички сме по тоя път едни по-рано, други след тях..Аз няма да взимам хормони.
Имаш ли някакви оплаквания, вълни?

# 23 793
  • София
Току-що навърших 41. Хормони се изписват, защото ранната менопауза (преди 45) е сериозна предпоставка за остеопороза, сърдечносъдови заболявания, диабет и други "красоти". Претеглят се плюсовете и минусите и се избира по-малкото зло. А и не на последно място, качеството на живот също се гледа. Аз не съм спала като човек от 10 години....

# 23 794
  • Варна
Разбирам, много си млада.

# 23 795
  • Бургас
Охх,и моя цикъл нещо се бави, след като ми дойде една седмица по рано от предвиденото последния път.
Вече се дразня с тоз глупав цикъл...

# 23 796
  • София
Препоръчайте колаген без вкус, който се разтваря в кафето. Не питам конкретно Babri, че от нейния вероятно няма да намеря по нашия край Hug

# 23 797
  • Варна
Моя последната година е нерегулиран, но аз навърших 45.Пак имам 13 цикъла последната година, но на различни интервали от 23 до 35 дни ...( беше ми по часовник до 44 почти )Може и години да продължи.Нищо не мисля да пия, каквото, токова...
Освен че качих последните 2 г. едни 5-6 кг вс друго за сега ми е ок.Но аз си хапвам добре ..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23 798
  • София
На 44-45 е нормално да започнат промени, скъсявания на цикъла и тн. При мен започнаха на 33-34.... Може да продължи до 10 години.

# 23 799
Препоръчайте колаген без вкус, който се разтваря в кафето. Не питам конкретно Babri, че от нейния вероятно няма да намеря по нашия край Hug

Ти не ме питаш, ама аз ще си кажа, защото този го взимам от айхърб, а знам, че доставят до БГ. Laughing
Без вкус, без мирис и се разтваря идеално. Освен това е морски хидролизиран, който уж се усвоявал най-добре. И цената е добра, аз съм се абонирала и е още по-ниска.

https://ca.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-collagenup-hyd … -2-lb-1-kg/109491

# 23 800
  • Варна
Менопаузата уж казват е наследствена.Знам ли...то много неща имат значение.
Аз съм гинекологично оперирана, на 35, миома.Не беше баш за операция, но ми внушиха, че Трябва.Трябваше лапороскпска, но не беше.В Плевен, платих си . Не ми се връща дори в мисли назад...за всичко, което се случи там.
Как да е, пак имам, следя я.Няма да се подложа пак.Нямам кръвоизливи.Не зная дали има отношение с менопаузата даже.Майка ми и сестра ми не са имали ранна такава ( след 50 ) .Но всеки със съдбата си...

# 23 801
  • Ланкър, планините Овнерог
Не бях ходила на кино от сигурно 2г, днес се навих. В момента е филмът, а аз излезнах от салона, щото безценната ми тръба не търпи да седя дълго време в една поза без да се обади. Тъпня.

# 23 802
Току-що навърших 41. Хормони се изписват, защото ранната менопауза (преди 45) е сериозна предпоставка за остеопороза, сърдечносъдови заболявания, диабет и други "красоти". Претеглят се плюсовете и минусите и се избира по-малкото зло. А и не на последно място, качеството на живот също се гледа. Аз не съм спала като човек от 10 години....
Бих препоръчала
С много добър ефект.

# 23 803
Аз жена след определена възраст без миома не познавам. И между другото ако имате миома, не е добре да пиете колаген, защото нараства.
Аз си вървя към менопауза със всички симптоми (без горещите вълни) и вече не го отлагам с разни добавки, приемам го като част от живота и нещо което неминуемо ще се случи. Дано да изкарам още няколко години преди това.

# 23 804
  • Варна
Абе, точно така е, но понякога доктори има които внушават чувства на страх и неотложност.За съжаление.Има много пари в операционните..Не всеки лекар, разбира се, но попаднах на такива тогава.
Искам да го забравя изобщо, но пък го казвам за да се знае и хората да не вярват на всеки доктор..Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт