Да се оплачем... 2025

• 1 718 090
  • 28 081
  •   21
Отговори
# 27 870
  • ВАРНА
Babriза мен чугуненият тиган,за да е добър е нужно да е емайлиран отвътре.Имам и обикновен без емайл и подръжката не е приятна.

# 27 871
Честито, Джени! Много здраве и щастие!
И мен ме няма с тези модерни джаджи. У нас е замляно с грилове, скари, тостери, гофретници по няколко от вид и да искам да купя такова, няма място.
Във фейса ми излизат едни клипове на кетъринг Миленови. Мъж и жена, живеят в Германия и осигуряват кетъринг предимно в Германия, Белгия, Холандия. Понякога се включват и децата им. Тези хора готвят за 200, 300 и 400 души-салати, ордьоври, основни, десерти.....😳 Лелее, мен понякога една тенджера манджа ми е зор да сготвя.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 10:32 от #Frozen#

# 27 872
Честит рожден ден, Джени. Бъди здрава, щастлива, обичана и ценена. А в банковата сметка винаги да имаш много парички. Весел празник.

Да е здрава и щастлива и майката на Миленака.

Рамацоти, стискам ти палци.

Бабри, знам че не питаш това, но аз да си кажа Grinning и ние искахме един тиган и взехме един от Икеа. Много сме доволни. Чугунен не съм имала, така че не мога да сравня.

Имам много работа да свърша, а така ме мързи, съответно съм се опънала на дивана и чета форума. Grinning

# 27 873
Виждала съм и в Лидъл чугунени тигани и тенджери, едни червени, много красиви и страшно тежат. Изглеждат качествени.

# 27 874
  • София
Джени, честит рожден ден! Бъди много здрава и обичана!
Аз съм се наканила тези дни да правя торта за сина ми, че скоро ще има рожден ден. Отдавна не съм правила, все купувах, но сега нещо ме е хванала кулинарната вълна.

Рамацоти, успех!

# 27 875
  • Варна
Джени, честита да си! Много здраве  и щастие!
Честит рожден на майката на миленака. Да е жива и здрава!
Рамацоти, стискам палци!
Честит празник на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!

# 27 876
Джени, честит юбилей! Раклет обожавам, особено запечен. Сега ми припомни, че и аз имам такова нещенце… За тортата - аз ще ти направя. Ще я подаря за коледния базар. Исках да направя шишарки, но нямаме една от съставките в Канада и затова ще украся с елхички.

За чугунения тиган, ако имаш предвид cast iron, ние имаме даже два. Мъжът ми си ги ползва, аз - не. Иначе имаме няколко le creuset, тежки са, но май не са чугунени? Емайлирани са отвътре.

# 27 877
  • Deutschland/HE
Джени, честит юбилей! Раклет обожавам, особено запечен. Сега ми припомни, че и аз имам такова нещенце… За тортата - аз ще ти направя. Ще я подаря за коледния базар. Исках да направя шишарки, но нямаме една от съставките в Канада и затова ще украся с елхички.

За чугунения тиган, ако имаш предвид cast iron, ние имаме даже два. Мъжът ми си ги ползва, аз - не. Иначе имаме няколко le creuset, тежки са, но май не са чугунени? Емайлирани са отвътре.

Емайлиран чугун са Le Creuset и препоръчвам, както и Staub.

# 27 878
  • sofia
Янтра, с този съм 7,6 л Имай предвид, че тенджерата се пълни макс на 3/4 от тия 7,6 литра .
Лелелелелелеле. Че то голям зян тогава. 5 литра само нищо не е. Я да си купя аз за тия пари парцалки и обувки, и фурната да работи както и досега, м?
Децата се обучиха чудесно да си готвят с него. Много бързо става всичко.
Фраера може да го пропуснеш.

# 27 879
Около 12.30ч ще е каквото ще е. Ще ми се пукне душата вече! Да минава и каквото сабя покаже. Не мога да издържам на напрежение.

Чугунени имам и тиган, и тенджера. Рядко ги ползвам, защото са много тежки. ММ от чужбина ги взе. Този човек вечно мъкне тигани, ножове и т.н кухненска посуда. Все едно в Бг няма.

# 27 880
Поне мъкне посуда. Майка ми мъкне сапуни и щипки за пране... Не били същите щипките в България...

# 27 881
Янтра, инвестирай в инстант пот, но само тенджерата, без запичащ капак.
Можеш да си купиш и резервна тенджера. Виж дали има за бейсик моделите. Супер удобно е. Пълниш, пускаш, чакаш. Сменяш тенджерата и пак отново. Два казана с храна ще имаш, за нула време, без изобщо да му баеш. Зарязваш го, то си знае. Има и опция бавно готвене.
И не си давай парите за еърфрайър, печката събира повече.
ЧРД Джени, бъди здрава и щастлива!
Рамацоти, стискам палци.

# 27 882
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Коя от тези е амо тенджерата, без запичащ капак ? Simple Smile

# 27 883
Само първата май е без печене. Другите може да имат функция печене, но да нямат отделен капак. Което ги ограничава от функция - миене, защото капака не се сваля. При обикновения капак всичко слагаш в миялната.
Аз имам модела дуо крисп, той е с два отделни капака и този запичащ капак съм го ползвала броени пъти. Но пък другия вижда много зор.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 13:17 от Tina*

# 27 884
Момичета, много ви благодаря! Златни сте!!!!
Господ здраве да ви дава!

Общи условия

Активация на акаунт