Да се оплачем... 2025

• 1 622 576
  • 26 692
  •   31
Отговори
# 135
sigma, нали се разбрахме да се каним на форумна среща на пързалка...а ти без нас отиде Simple Smile

# 136
Лютиче, налагай с лед или замразен пакет зеленчуци и отока ще се разнесе.

# 137
Рави, аз съм на столчетата. Бих пила греяно вино..

# 138
  • София
Честит да е рожденика, Вита.Нека е много успешен и щастлив!

# 139
  • Ланкър, планините Овнерог
Жакиии, тамън тия дни мрънках зарад килограмите. Мъча се да не ям сладко и тесто (не е като хич да не ям, но се ограничавам), а си качвам. А преди не подбирах какво ям - все вредни, а все на едни кг стоях. Няма справедливост.
Днес цял ден лежа. Ама цял ден. Ставането е до кухнята и wc-то. Туй то. Кучето и то до мен цял ден спи, че и сънува нещо, щото ме подритва и прилайва.

# 140
Вите, здраво да ти е момчето.

# 141
Жакиии, тамън тия дни мрънках зарад килограмите. Мъча се да не ям сладко и тесто (не е като хич да не ям, но се ограничавам), а си качвам. А преди не подбирах какво ям - все вредни, а все на едни кг стоях. Няма справедливост.

Сигурно това е справедливостта Simple Smile
и аз бях от ящните без да им личи. В студентския стол ядях по две основни с много хляб и три десерта, 2л кока-кола на ден. Обаче след 40г нещата се промениха, гадна работа…

Верна е поговорката, че гости е до три дни. ММ продължава да се инати да  седим още, като навлеци. Ама сестра му , много я обичал, много ѝ било скучно. Ми не виждаш ли, че нейното дете и твойто само се дърпат, реват, пищят.

Нейното е малко, на 2г и половина и съвсем не разбира.Хапе, удря с дървени играчки. Мислех, че моят на 5г ще разбере и ще отстъпва, ама неее,  реве неутешимо, че другото му взело четката за зъби, любимото мече и некви други неща.  Писна ми да го увещавам, убеждавам и обяснявам, че е голям и разбира и да отстъпи. И в крайна сметка той се къса от неутешим рев за смотаната  четка за зъби и ме умолява да му я върна.  Е как да му я върна, не мога да дърпам от друго дете. Родителите виждат, че той се скъсва да реве, ама естествено предпочитат тяхното да е спокойно. А аз се чувствам гадно, хем съм гостенка и не искам да съм неуважителна, хем моето дете е по-голямо и би трябвало да не реве, хем ми е жал, че търси помощ от мен.

# 142
  • Пловдив
Нейното е малко, на 2г и половина и съвсем не разбира.Хапе, удря с дървени играчки. Мислех, че моят на 5г ще разбере и ще отстъпва, ама неее,  реве неутешимо, че другото му взело четката за зъби, любимото мече и некви други неща.  Писна ми да го увещавам, убеждавам и обяснявам, че е голям и разбира и да отстъпи. И в крайна сметка той се къса от неутешим рев за смотаната  четка за зъби и ме умолява да му я върна.  Е как да му я върна, не мога да дърпам от друго дете. Родителите виждат, че той се скъсва да реве, ама естествено предпочитат тяхното да е спокойно. А аз се чувствам гадно, хем съм гостенка и не искам да съм неуважителна, хем моето дете е по-голямо и би трябвало да не реве, хем ми е жал, че търси помощ от мен.
Като родител на няколко деца знаеш - четката си има собственик. Хващаш и безапелационно прибираш четката и я даваш на собственика. С право реве!

# 143
  • при него
Донау, мъжа ти като иска да седите, да вземе той да успокои децата!

Не знам иначе по колко дни е редно, може би си е до човек. Лятото зълвата и племенницата бяха при нас, 2 седмици, не исках да си тръгват!

# 144
  • sofia
О, това с роднински деца е кошмар... Племеницата и моя големия имат 9 месеца разлика. Имаха един период, дето не се понасяха...ми не ги събирахме.
Със сина на едни приятели беше същата работа...ми без децата или само с едно присъстващо се виждахме.
Като отминаха тези периоди вече нямаше проблем.

# 145
Нейното е малко, на 2г и половина и съвсем не разбира.Хапе, удря с дървени играчки. Мислех, че моят на 5г ще разбере и ще отстъпва, ама неее,  реве неутешимо, че другото му взело четката за зъби, любимото мече и некви други неща.  Писна ми да го увещавам, убеждавам и обяснявам, че е голям и разбира и да отстъпи. И в крайна сметка той се къса от неутешим рев за смотаната  четка за зъби и ме умолява да му я върна.  Е как да му я върна, не мога да дърпам от друго дете. Родителите виждат, че той се скъсва да реве, ама естествено предпочитат тяхното да е спокойно. А аз се чувствам гадно, хем съм гостенка и не искам да съм неуважителна, хем моето дете е по-голямо и би трябвало да не реве, хем ми е жал, че търси помощ от мен.
Като родител на няколко деца знаеш - четката си има собственик. Хващаш и безапелационно прибираш четката и я даваш на собственика. С право реве!

Не мога да сецам  четката из ръцете на чуждо дете. То не я пуска, държи си я в ръката цялото време. Щипе, родителите пасуват. ММ гледа с овче умиление.
Малките деца се превъзбуждат супер бързо, много хора, празнична глъч, не си е работа това гости с приспиване с малки деца. Вчера сам каза, че уж днес ще си тръгнем, днес каза утре, а сега вика, нека още ден-два, и аз излизам капризна и лоша, че искам да разваля купона.
Ми жал ми е за детето ми, не спира да реве.

# 146
Божееее... няма и да ми мигне окото да изтръгна четката за зъби от ръцете на чуждо дете. Става въпрос за хигиена. И отделно вече показваме на детето си, че хората нямат право да му пипат личните вещи. И после пък, че стоим зад гърба му.

# 147
Мъжът ти е глупак. Не ти, той трябва да реши проблема с четката, след като сте у неговите роднини.

# 148
  • Mediterraneo
На мен пък няма да ми мигне окото да запаля колата и да си се прибера с децата.

# 149
  • Пловдив
Нейното е малко, на 2г и половина и съвсем не разбира.Хапе, удря с дървени играчки. Мислех, че моят на 5г ще разбере и ще отстъпва, ама неее,  реве неутешимо, че другото му взело четката за зъби, любимото мече и некви други неща.  Писна ми да го увещавам, убеждавам и обяснявам, че е голям и разбира и да отстъпи. И в крайна сметка той се къса от неутешим рев за смотаната  четка за зъби и ме умолява да му я върна.  Е как да му я върна, не мога да дърпам от друго дете. Родителите виждат, че той се скъсва да реве, ама естествено предпочитат тяхното да е спокойно. А аз се чувствам гадно, хем съм гостенка и не искам да съм неуважителна, хем моето дете е по-голямо и би трябвало да не реве, хем ми е жал, че търси помощ от мен.

Не мога да сецам  четката из ръцете на чуждо дете. То не я пуска, държи си я в ръката цялото време. Щипе, родителите пасуват. ММ гледа с овче умиление.
Малките деца се превъзбуждат супер бързо, много хора, празнична глъч, не си е работа това гости с приспиване с малки деца. Вчера сам каза, че уж днес ще си тръгнем, днес каза утре, а сега вика, нека още ден-два, и аз излизам капризна и лоша, че искам да разваля купона.
Ми жал ми е за детето ми, не спира да реве.
А не можеш. Просто трябва да си бърза и решителна. Прас и взимаш. И на висок глас обясняваш "Пепи, четката е на Филипчо, върни му я". И внезапно гледай как родителите ще се поинтересуват.

Аз мога да прибера каквото и да е, какъвто и да е предмет. До към 7-8, когато захитряват.

Общи условия

Активация на акаунт