Да се оплачем... 2025

• 1 621 588
  • 26 675
  •   16
Отговори
# 15 900
ММ купил някаква Еко вода, газирана, лешник. Ми тя има вкус на обикновени вафли. Не съм сигурна, че я харесвам. А Фафли обичам.

# 15 901
Мен направо ме втриса, когато се наложи да пътувам с градския транспорт. Клошари не съм виждала вътре, но само като се кача и ме лъхва миризма на обор. Не знам как става така.

Оплаквам се, че трябва да забъркам лепило за един квадрат тапет. Един! Чакането покрай това лепило ще отнеме повече време от самото лепене.

# 15 902
  • Варна
Момичета, притеснена съм тия дни. Няма да изпадам в подробности,  с тинейджъра са проблемите

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 09:41 от Vessi_to

# 15 903
Говорене му е майката. Пращай го за да го стяга баща му.

# 15 904
  • Варна
Говорене му е майката. Пращай го за да го стяга баща му.
Работата е там че той е "доброто ченге" и малко повече го глези.Доста се стресна уж и той като говорихме по телефона вчера.Дано има възможност и го вземе.Аз съм за с 2 ръце, малко да се откъсне от компанийката..

# 15 905
Няма добро ченге като става въпрос за треволяци.

# 15 906
  • Варна
Няма добро ченге като става въпрос за треволяци.
аз съм абсолютно съгласна , но ето това ми попадна днес например
https://www.kvorum-silistra.info/news/53903

Общите интереси на Дара и мъжа и, доктор човека , към канабиса ме застрелват ,например..
Това го виждат и деца в медиите и го четат, и всичко ок...нали.
Това, че канабиса се ползва като някакъв вид морфин при някои заболявания и такива неща.. или нещо подобно не бива да се отразява с подкрепа в медиите и профилите на известни личности, че няма нищо и едва ли не е полезно даже . И " кво толкоз". Те така го разбират да ви кажа.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 22:08 от Vessi_to

# 15 907
Карз, психично болен човек не осъзнава действията си. Мисля точно в Бургас беше случаят с наръганата жена, учителка от синът й. Човекът после не осъзнаваше нищо. Той мисля бях чела интервю, че разказвал с подробности  как е забивал ножа и с никаква емоция, разследващите бяха потресени, само че на болен човек каква отговорност търсиш? И както и да бъде наречен и определен това е той, душата му е болна, мозъкът му е болен, това е.
Наистина ли не разбираш, че те не различават добро от лошо, не разбират идеята да правят добро и не разбират реалността, че правят лошо.
Едно е човек да е наред, да е беден, но да е честен и добър, а не крадец, друго е да има психичен проблем, там вече няма значение богат ли е, беден ли е, той е непредсказуем.

Сирос, пращането в интернат, ще изкара един изпечен престъпник, защото там няма какво друго да научи. Те просто ще го скрият от обществото, но той все ще стане пълнолетен, ще излезе и пак ще е на улицата, само че по-силен. В интерната се борят за ежедневно оцеляване, там няма урок по добро.

Веси, дали най-доброто в случая е да го изпратиш при баща му? То е добре, за да го откъснеш от компанията, но дали баща му ще го респектира достатъчно предвид, че не живее с него и сигурно ще е по-ларж. Съжалявам, че ти се случва всичко това с момчето ти.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 23:31 от blackcat6

# 15 908
  • София
Според мен наистина трябва да го пратят в интернат, защото очевидно не е безопасен. Не може да се рискува безопасността на други деца, за да е сравнително добре той. Но там трябва да се работи с него.

# 15 909
Има и друго. Детето, което е нападнато, едва ли някога ще се доближи до психично болен човек. Няма да допусне и децата си някой ден да са близо до други хора с проблеми. И се влиза в един омагьосан кръг...

Оплаквам се, че утре ще ме снимат на работа за снимка на сайта. Отново! От сега ми става лошо. Предната беше почти катастрофална.

# 15 910
Намерих в шкафа книжката на стария абсорбатор, мъжът ми в активния си период беше много прибран човек, всичко подреждаше, записваше, въобще като се появи проблем да отвориш и да видиш. Та там виждам схемата, естествено вече не се произвежда този модел и се разминаваме с 1 мм. Според сина ми, математикът 1 мм не било важно, това било в рамките на допустимата грешка. Аз като инженер смятам, че 1 мм е 1 мм и има вероятност да не може да се изтегля. Сега седя и умувам да поема ли риска и да го поръчам или какво да правя и аз не знам. Искам да е точно, ама няма, изчетох сума ти размери и варианти, този ни е най-най-близък.

# 15 911
  • Somewhere beyond the moon and stars
Blackcat6,
Гледа ли и в лексгруп? Там имаше всевъзможни варианти за абсорбатори и са доста компетентни.
Преди да поръчаш избрания модел, вероятно можеш да звъннеш на магазина/вносителя/производителя и да те консултират дали ще е проблем този 1 мм? Или може да се компенсира някак?

# 15 912
Оплаквам се, че счупих един парфюм, любим парфюм. Чистих стъкла до преди малко. В гардеробната и в спалнята не се диша.

# 15 913
Обявиха съкращения на работа днес. Аз съм в държавния сектор в момента. На осем души направо са им дали предизвестията, за останалите ще има преструктуриране и може да съкратят още позиции. Аз съм с временен договор, но е дълъг и имам още много време, докато изтече и се надявах през този период да мина на постоянен. В светлината на новите събития обаче може да го прекратят пресрочно.
Писна ми от тревоги и напрежение. Спокойна минута нямам в този живот, все нещо има да се притеснявам.

Мини, поне ще ти мирише на хубаво спалнята, докато живееш в тази къща Smile

# 15 914
  • на Мелмак
Оплаквам се, че втори ден се събуждам към 4ч. Не знам как ще изкарам днес Confused
Бабри, пожелавам ти договора да премине в постоянен Hug
Веси, също съм два тийна в къщи. От това много ме е страх. Дано няма сериозни последствия.

Общи условия

Активация на акаунт