Да се оплачем... 2025

• 1 620 674
  • 26 655
  •   24
Отговори
# 15 885
Бетелгез, как мина прегледа? Очила ще слагаш ли?
Аз нося очила.
Ходих да ми правят скенер, защото имам повишено налягане на лявото око. Най-вероятно от щитовидната.
В Токуда нищо не ми предписаха, ходих в Зора за второ мнение. Писал е в амбулаторният лист "суспектна глаукома". Не е най-лошият вариант. Предписа ми капки.
Странични ефекти от капките - промяна цвета на ириса. Казах че няма да се разсърдя ако стана със сини ириси... нямало да мине номера, ако се променят ще е в тъмният диапазон; Порастване на миглите Joy и падане на кръвното.
Кат стана една черноока, с пърхащи мигли Joy

# 15 886
В Бг сме свикнали да извръщаме глава от нелицеприятните гледки. Такъв е бил нашият свят тогава, болните деца натикани в институции, за да не ги виждаме. А домовете като от филм на ужасите, за справка Могилино…

В една тукашна група за майки и деца, една майка, чието дете е родено без ръка от лакътя надолу, призова, ако някой от групата ги срещне в парка, да не извръща глава и да не дърпа детето си настрани. Писа, че няма против, ако някой я попита какво се е случило и с радост ще обясни.
Признавам си, до тоя момент не бих си и помисляла, че родител би отговорил с готовност на подобен въпрос. Не бих събрала смелост да попитам какво се е случило, за мен това е нездраво любопитство, но за майката е проява на заинтересованост. Различно мислене просто.

Още в началото тук ми направи впечатление, че ако в метрото има клошар, австрийците си седят невъзмутимо и не помръдват. А то смърди, чак ти люти на очите, чужденците правим физиономии, в първия удобен момент бягаме към друг вагон. Обаче австриецът стоически седи до клошара.

# 15 887
Е, аз не бих могла да стоя невъзмутимо до клошар. Признавам си, че по най- бързия начин изчезвам. От миризми ми се повдига. Особено сега, като се стопли, стана нетърпимо. Масово народът не се къпе и пере. Каква е тази нашата култура и няма ли най- накрая да започнат не само в неделя да се къпят?

# 15 888
Те си изпускат газовете, духат си шумно носа. И това е прието, вие за някакви миризми.

# 15 889
Е, аз не бих могла да стоя невъзмутимо до клошар. Признавам си, че по най- бързия начин изчезвам. От миризми ми се повдига. Особено сега, като се стопли, стана нетърпимо. Масово народът не се къпе и пере.

Аз се научих да си секна носа по австрийски Simple Smile Но това ниво на толерантност да седя невъзмутимо до клошар, още не съм достигнала Simple Smile

# 15 890
Кои са “те”. Едва ли всички изпускат газове и се секнат шумно. Ей така като започнете да коментирате негативно цели нации, а после се сърдите защо нас ни възприемат като недодялани балкански народ.
Защото както сред българите, така и сред австрийците, англичаните, немците и тн има всякакви хора.
Аз познавам изключително фини и интелигентни австрийци, англичани, и българи. Не мога да категоризирам цели нации като такива или онакива.
Много се дразня на такива обобщения!
Определено има характеристики, които са типични за определени нации, но изпускането на газове не е сред тях.

# 15 891
Искам да гръмна мъжът ми, черен ми е! Заради неговата тъпотоя се разболях посред лято, настинах . Решил да стане посред нощ и да отвори южната и северната тераса, така мощно да стане течение, кво му дреме че ние с Жаки спим по гащи, отвоти.
Сега ме почна още от обяд нос тебе, гърлото ме боли. Много смотан. Чак ми вика кво ти е? И ще правиш ли вечеря, само го погледнах и изчезна, нямаше нужда да си моря гърлото. Отпаднало ми е много. Чисто здрава жена ще разболее бе! Баба най- беше страх от течение и да съм потна:) Ето права е била! Нурофен взех никаква файдс

# 15 892
  • Fairbanks, Alaska
аз се научих да си секна носа по австрийски Simple Smile Но това ниво на толерантност да седя невъзмутимо до клошар, още не съм достигнала Simple Smile
Какво е това секнене по австрийски?

JACKLIN*, а как е бил облечен мъжът ти?

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 19:09 от Natael-1485

# 15 893
  • Пловдив
Искам да гръмна мъжът ми, черен ми е! Заради неговата тъпотоя се разболях посред лято, настинах . Решил да стане посред нощ и да отвори южната и северната тераса, така мощно да стане течение, кво му дреме че ние с Жаки спим по гащи, отвоти.
Сега ме почна още от обяд нос тебе, гърлото ме боли. Много смотан. Чак ми вика кво ти е? И ще правиш ли вечеря, само го погледнах и изчезна, нямаше нужда да си моря гърлото. Отпаднало ми е много. Чисто здрава жена ще разболее бе! Баба най- беше страх от течение и да съм потна:) Ето права е била! Нурофен взех никаква файдс
Ама не е виновен мъжа бе, пусни му амнистия. Това е вирус.

# 15 894
  • София
Вирус е, Жаки, вдигай санкциите. Щерката е болна, вече пети ден се влачи, гърло, сополи, глава, задна хрема....

# 15 895
Де да го знам, сабалям го намерих кат сарма увит в чаршафа.
Бе вирус от де аз живи хора не виждам, той е виновен!
Ся ми предлага да ме разтривал с ракия?!?
Или греяна за гърлото😂😂🫣 Всичко се лекува с ракия… за друго не посмя да предложи , само вика- обаче да знаеш много помага да се изпотиш.
И главата ме почна ма не мигрена:(

Дано Жаки да не цъфне че жална му майка.
Той ще е здрав кат пън, ако е вирус

# 15 896
abadjieva, това е културна особеност и е прието да се прави, не е етикет и генерализация.
Жаки, почвай с изопринозин или биозин.

# 15 897
аз се научих да си секна носа по австрийски Simple Smile Но това ниво на толерантност да седя невъзмутимо до клошар, още не съм достигнала Simple Smile
Какво е това секнене по австрийски?

Шумно Simple Smile

Абаджиева, и аз не мога да си представя, дамите или господата в операта примерно да пърд@т, или пък финия лекар, при който ходя. Не съм виждала и млад човек да го прави. Обаче сред старците не е табу, гледаш го дядото с шапката с перце и в следващия момент звучно пуска “гълъбче”, супер смешно ми става.
Това не ги поставя непременно в негативна светлина, просто за нас е неприемливо такова откровение Simple Smile и със сигурност не го практикуват всички, но явно е доволно често, за да стане нарицателно.

Оплаквам се, че днес малкият само реве. За всичко. От жегата ли, и аз не знам, но ми скъса нервите. Губя търпение вече. Чакам да захлади и да ги подкарам групово да ядем сладолед.

# 15 898
Ооо, и българите си пърдят, възрастните нямат задръжки, а може и да не се усещат.
До клошар не бих седяла грам, не вагончето, слизам и чакам друго превозно средство. Не мога да търпя смърдолаци и ми се гади. Така процедирах като ползвах ГТ.

# 15 899
  • някъде другаде
Жаки , прав е ТМ. Което не може да се излекува с ракия е нелечимо.

Общи условия

Активация на акаунт