Да се оплачем... 2025

• 1 825 805
  • 29 466
  •   1
Отговори
# 19 815
Честити да са всички празнуващи!

# 19 816
Рамацоти - стиснати палци и от мен, нали знаеш - и това ще мине. Щом не е свързано със здравето на някой в семейстовото ти, всичко друго е на втори план.
Славче, изобщо не се извинявай, в аналогична ситуация съм. Зверски ме изморява ежедневното недоспиване . А и излизането от моята си рутина ме товари допълнително. Излизането от режима ми - също. Както при малките деца . Сега са на море, лягам си в 8,30 вечерта, днес мога да кажа спокойно - събудих се наспана, бодра, направих две тренировки, трети ден съм на режим без храна, ако видя зор хапвам малко плод - е, почнах да се възстановявам и зареждам за неделя когато се прибират и купона започне да тече с нова сила. Така ми липсват, а толкова ме  изтощават. Мисля, че вината е в мен - просто трябва да намеря баланса.  Аз се хвърлям като огнеборец в пожар, после чакам да съм ок. А и на работа ходя, педали въртя... абе, сама си се докарвам до тоя хал.
Както и да е, ще си науча уроците .
Честити да са всички Марии в темата,  да са силни, здрави, смели и уверени  като  Porsche with no brake !

# 19 817
Честит празник! Бъдете здрави и благословени!

# 19 818
И моята майка е Мария. Честити да са!

Оплаквам се от следното:
Миналия ден правих ноктите на приятелка и лявата ми длан започна да се схваща от външната страна. Абе ужасно. И последните няколко дни ме боли доста при натиск. Току що разбрах от какво ме боли... Като паркирам на работа в подземния гараж и искам да взема асансьора, минавам през две ужасно тежки врати и явно натискам точно с тази част на дланта. Ще трябва да сменя маршрута и да излизам по рампата явно.

# 19 819
slawena не, че се хваля, но аз съм от старото поколение секретарки, първо съм и медицинска сестра и съм учила и социалното осигуряване Работих в сферата 25 г и с годините научих особеностите. С кризата за мед.персонал се назначиха момичета, които имат технически/компютърни умения.  Нямам нищо против тях. Когато при нас дойде такова момиче аз се родих, макар че лъсна моята компютърна инвалидност. Много добре се сработихме, защото аз знаех мед.терминология, а тя знаеше как да работи по-бързо в програмата и се допълвахме.

# 19 820
Боже мили, гледах видеото от катастрофата с автобуса...... ба.и нещастното ко.еленце.....

# 19 821
  • Бургас
Честит празник! Честити да са именниците !

# 19 822
Боже мили, гледах видеото от катастрофата с автобуса...... ба.и нещастното ко.еленце.....
Голям стрес е за пътуващите в автобуса.
И в същото време - измерване на средна скорост при извънградско шофиране, а в населените места къде е контрола!? Не, че и по пътищата из страната са спрели катастрофите.

# 19 823
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз видях клипа с катастрофата, направо ми се "обърна" стомаха, колата се заби в автобуса, и той подскочи...
Горките хора Sad

# 19 824
  • Deutschland/HE
Димис, тази година бях приятно изненадана, че на извънградско се бяха кротнали и нямаше големи безумия. Варна-Добрич и Варна-Кранево-Балчик-Каварна-Тюленово-Шабла пътувахме. Не е съвсем да са изчезнали, но 90% си караха в ограниченията и без подсвирквания.
Във Варна е нещо страшно Sad С всяка година става все по-зле. Карат агресивно, отнемат предимство, единствено спират повече на пешеходни пътеки. Около нас увеличиха сигурно с над 60-70 паркоместата и пак не им стигат, пак се паркира без грам мисъл. Заради колите сме със старите контейнери и е ужасна миризма и мръсотия. За да има паркоместа, не може да влиза голям камион за боклук.

# 19 825
И аз видях клипа с катастрофата, направо ми се "обърна" стомаха, колата се заби в автобуса, и той подскочи...
Горките хора Sad

Потресох се и аз, безумие е просто, страхувам се за близките си Sad
Да го покажат този хубавец кой е, чий е, аман.

# 19 826
collibri и аз се изненадах,че точно в участъците описани от теб видях спрени за проверка румънски коли. Имах чувството, че досега са ненаказани.  Но трябва още в населените места.
На село двора на  къщата е към главен път. По цял следобед пазят камерата за скорост на сянка. Даже патка или кокошка няма да излезе на платното. В същото време по главната улица на селото се кара с много над 50 км. Ето това е недомислието.

# 19 827
  • София
Горките хора Sad

От махалата е. Да покажат как е взел книжка и кой му е дал да кара мощна кола за 100 хиляди.
Някакъв ужас е по пътищата просто, свива ми се стомаха всеки път като тръгнем нанякъде.

# 19 828
Горките хора Sad

От махалата е. Да покажат как е взел книжка и кой му е дал да кара мощна кола за 100 хиляди.
Някакъв ужас е по пътищата просто, свива ми се стомаха всеки път като тръгнем нанякъде.

Ето го циганина:
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/21111746

# 19 829
Мм гледа дискавъри често  и аз реших, че е някакъв монтаж когато видях катастрофата сутринта по телевизора. Аз се стресирах, а на хората в автобуса не ми се мисли как ще се справят с шока. Мисля, че такива и подобни  ситуации трябва да се включат в училищната програма, за да се вклини още от рано съзнанието,  че за  всяко действие си има последици.
Честити да да всички празнуващи на този светъл празник. Здраве и късмет от мен💐
Ядосах се на незаслужено отношение от шефове😠 За пореден път ми се случва - започвам работа в нов колектив, стиковаме се, сработваме се, работата и отношенията са повече от добри, обаче.... за шефовете много хубаво не може да е...и почват да чоплят и да се чудят за какво и как да се заядат. Това е първа фаза, след това идва подмолвното злепоставяне и лицемерното създаване на интриги. Дано се усетят, че читав персонал трудно се намира, колектив от жени  трудно се сработва и ако не престанат, само те ще загубят.

Общи условия

Активация на акаунт