Да се оплачем... 2025

• 1 825 773
  • 29 466
  •   2
Отговори
# 19 845
  • Deutschland/HE
Честит празник на всички! Богородица да пази децата ни!

Те ги вадят, госпожата вика- ма на пилткото са.. с пояс??! На 4-5?! Ще го грабне за секунди тая стихия

Ей от тук тръгва чувството, че ти си над правилата и законите. Родителите сме тези, които сме отговорни.

П.С. Много ме беше яд, че платихме почти 3000евро за шоф. курс, но така ги бяха подковали за спазване на ограничения, какво следва при нарушение първите две години. Как като събереш 7точки и получаваш велосипед Simple Smile Имаха каране през нощта, по магистрала. Вече не съжалявам. Дъщеря ми категорично отказва да кара във Варна.
Може да вземеш книжка и на 17г, но до навършване на 18г караш с родител/близък, който няма точки (тук не отнемат, а ти дават). Това са двама човека,  заявяват се при подаване на документите за книжка. За мен това много помага.

# 19 846
Подбирам, ама дистанционно, колко да подбера. Уж са кротки деца всичките, ама, детски акъл още, не мислят много как за секунди става белята. Довечера пак ще му звъня и ще му дудна, пък нека съм досадна. Жаки, на Царево са, освен да те пратя 😀

# 19 847
Неспазването на правилата е липса на възпитание и мантлитет. Племеника живее в Дания над 10г. и обяснява как на червен светофар за пресичащи пешеходци и липса на каквито и да е коли (за продължително време) датчанина стои и чака...няма нарушаване на правила за сигурност.

# 19 848
Имам и червен, цЕл банЦки, ко нещо! Ще тичам кат една Памела и ще викам младежа😂😂😂 Предтави си го само! И казвам- я веднага излизай! Майка ти каза! И мокър! На тва течение! Намазан ли си?! Леле раменете са рак червени! И го завивам с кърпата🤪🤪😅😅 Ще е безценен погледът му😂😂😂

# 19 849
Че те са неитегриращи се. Това са маргинали. Не се вписват никъде. За тях е важно да откраднеш ток, да преровиш кофата и да прецакаш социалните.
Така е.
Преди години в някое сутрешно студио един господин насочи вниманието към  организациите работещи за интеграцията на ромите.  Според него с много средства се финансирани, а броя на интегрираните не оправдава средствата. Много силно впечатление ми направи.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 21:45 от Димис

# 19 850
Имам и червен, цЕл банЦки, ко нещо! Ще тичам кат една Памела и ще викам младежа😂😂😂 Предтави си го само! И казвам- я веднага излизай! Майка ти каза! И мокър! На тва течение! Намазан ли си?! Леле раменете са рак червени! И го завивам с кърпата🤪🤪😅😅 Ще е безценен погледът му😂😂😂

И повече няма да нарушава правилата, за да не го засрамва майка му повече Joy Доста дълго ще му държи влага.

# 19 851
Живеем на главен път, хвърчат линейки, пожарна... пак някой си е повярвал

# 19 852
😂 Представих си цялата сцена.

# 19 853
И аз🤣🤣🤣🤣🤣

# 19 854
Уж не е МС.
Изписа 3 вида лекарства, да видим.
Hug
И аз така усещам, че не е МС! Много ти се насъбра.
Оплаквам се, че се обадих в 4 ресторанта и никъде няма места Flushed
От днес до другия понеделник има нон стоп фестивали в Бургас.

# 19 855
Жаки сценарий за скеч си написала. Може да го предложиш срещу заплащане . Ако изиграеш и ролята ти хонорара отделно да ти платят.

# 19 856
Аз искам да се снима и да се качи тук клипче Joy Жакито като Памела с червен бански да гълчи младежа Joy

# 19 857
Може да организираме тайна мрежа от бг майки, следящи попорасналите отрочета, да не вършат щуротии. Вие мойто, аз ваш'те 😂

# 19 858
Мъ мола ви, не забравяйте и бабите Wink

# 19 859
Оооххх, не стига, че морето е ужасно, ами се прибрахме да почнем и тъкмо съм задрямала и под прозорците - свирки и подвиквания "искаме си кмета". Странно ми е защо е тук протесът. Вече 40 минути не стихват.
Тази нощ имам 2 часа сън, предната 3. 😞

Общи условия

Активация на акаунт