Да се оплачем... 2025

• 1 394 626
  • 23 471
  •   4
Отговори
# 23 445
Уау,сладури!

# 23 446
  • Варна
Оо, много са яки Матейката и котаранката Heart
Oплаквам се от студ и дъжд. Не, не може да е истина , че вече ще берем студ , още е септември по *ягодите...
Тийнейджъра пак се опитва да ме ядосва.
Имах хубав уикенд, излизахме в събота с приятна компания, вчера гледахме на кино One Battle After Another с Ди Каприо, хареса ми , отдавна го чакам да го пуснат.
Нямам търпение да минават 12 дни и да отиваме на почивка , силно се надявам да е топличко там..

# 23 447
Аз пък много се радвам, че и тук заваля. Е кефът беше 1 час ама ...

# 23 448
  • Варна
За твое успокоение и мой ужас, ще кажа, че ще вали 3 дни в края на седмицата , гледах днес прогнозата.
Мразя дъжд, студ, кал и т н... всички подобни. Аз съм фен на  слънце и 25 + градуса, за мен това е кеф .

# 23 449
  • София
Страшно бързо и рязко застудя. То няма време човек да си носи преходните дрехи и обувки. В петък минималните ще бъдат около 1 градус. Направо си е за боти. ПОсле го дават затопляне. Надяваме се на "сиганско лято" през октомври. Simple Smile

# 23 450
  • Варна
В петък минималните ще бъдат около 1 градус

Е, не ! Това къде ? Отказвам да вярвам в тази прогноза.
Още не съм прибрала роклите си с презрамки,  стана за палта и ботуши.

# 23 451
  • София
В Мордор (Софето). Но навън в момента е доста приятно, аз се разходих в обедната. Понеже няма вятър, вчера беше брутално гадно.

# 23 452
Най-вероятно трябва да търся нова работа Sad
Нещата не вървят на добре.
А аз ще се върна на старата. Другите опции не ми харесаха. Така поне няма да свиквам наново. С мен ще започне и нов колега. Днес даже и работно облекло ми дадоха. Учудих се. Мисля си дали е поръчано преди да напусна. Този размер няма на кого да се даде.
От главоболие се оплаквам. Кръвното няма да меря.

# 23 453
За мен ще е стрес - тук съм четвърт век.
Нищо, каквото - такова.

# 23 454
Ravi,ужас.
Дано все пак нещата се развият в положителна насока.

Това дете - слуша там,ама с това не искане да яде,ще се побъркам.Аз така не функционирам правилно като знам,че стои гладен.

# 23 455
Никое дете не е умряло от глад при наличие на храна. Ако плачи по цял ден по- спокойна ли ще си. Няма пълно щастие. И това ще мине
Рави, стискам палци да ти се наредят нещата по най- добрия за теб начин

# 23 456
Влизам да се похваля, че изследванията които правих са добри и е отхвърлено съмнението за онова с трите букви 🙂

ravi, лисичка, стискам палци да намерите скоро своето ново работно място 🤞

Димис, всеки камък си тежи на мястото. Мисля че това е твоето място и се надявам да бъдеш оценена.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 18:00 от vita

# 23 457
И нашият отказва тези дни да се храни в яслата, просто инат, познавам си детето. Ако е гладно детето ще яде, все пак твоят и още свиква. Нова обстановка, хора, просто период, няма място за драма, някои деца така "протестират".
Пак ме боли глава, не е нормално това, ще ида на лекар.

# 23 458
Ако е гладен, ще яде.
От моя кратък опит с ДГ ще кажа, че и аз там не ядях. А и по принцип не бях от ящните, нашите все се притесняваха. Просто не изпитвах чувство на глад и не обичах да дъвча. 😀
И защото лелките все ме караха насила да ям, няма да казвам, колко неща намразих покрай този ми детско- градински период.

Рави, неприятно.

Димис, колко издържа? Май няма година?

# 23 459
До ден днешен не ям супи, ненавиждам ги.
Спомням си смътно, че много мразех да ходя на детска градина. Майка разказва, че с рев ме оставяли , с рев ме взимали, но там с децата да съм.

Общи условия

Активация на акаунт