Да се оплачем... 2025

• 1 398 939
  • 23 522
  •   16
Отговори
# 23 475
Рави, защо не си вземеш малко отпуска, докаато или отминат нещата, или на теб ти се изясни какво да правиш?
Рави,
Пожелавам ти да вземеш правилното решение.
Димис,
Дано връщането назад ти донесе удовлетворение. Ще работиш това, което ти е на сърце.

Аз не можах да спя. Мисля по едно предложение за смяна на работа...

# 23 476
  • някъде другаде
Димис , отиваш на твоето място. Дано те оценят по-добре.
Рави , спокойствието е много важно , ако не се чувстваш добре и имаш възможност смени работата.

# 23 477
И аз в отбора на злоядите. 165 см магарица, 43 килограма. Като не и харесва готвеното, а такова има всеки ден яде филия с краставица. Преди се ядосвах, вече не.

# 23 478
  • Пловдив
Аз... такова.... като няма кой да ви яде готвеното - аз мога да ви изпращам изядители. Два са всеядни, другия е основно месояден, тоест яде и ориз със спанак, ама трябва да има мръвка отстрани. Иначче и той яде всичко като се запъва малко на грах и броколи.

# 23 479
Янтра усмихна ме сутринта. Много се радвам на това как ти че чува думата сред мъжете ти. Винаги си положително настроена в предложенията и решенията.
sigma аз съм двуметрова жена и много се радвам на мънички и финни дами.
Поспах доста, а трябва да ходя документи да оправям. Глезенът обаче пак ще се подуе от ходене. И времето е мрачно и не ми действа добре на настроението.

# 23 480
Янтре, аз се ядосвам на мойто, ама твойте не  мога да ги изхраня. Това значи да не излизам от кухнята. И заплатата ми да отива за хладилника.

# 23 481
Имам поставена задача със срок. Ако си взема отпуска, ще се сметне за саботаж, че нещо откачиха всички, най-вече новото ръководство.
Някой да има да ми изпрати бланка за  CV?

# 23 482
  • София
А моята злоядка? 7 клас, 153 см 33 кг. По цял ден може да кара на една ябълка, обаче в детската всичко си изяждаше. Simple Smile
Рави, кураж! Ще се справиш. И аз така бях - 16 г. на едно място, мислех си че никога няма да свикна на другоп място, как ще се справя, ами справих се. И ми е много по-спокойно.

# 23 483
  • на Мелмак
Има много бланки онлайн. Има и готови шаблони в платформите за работа.
Успех и на теб и на Димис.
И аз не можех да преборя фрикасето на лелята от детската Joy
Сега ядат определени неща, като не им хареса - яйца. Та моите са полуящни Grinning

# 23 484
Рави и аз мисля като Дидка- новото ще е по-добро, не си струва нервите щом настоящата е отровна. Спокойствието цена няма.
Димис и на теб късмет и дано отношението е по- добро.
Почивка съм, а едва станах от болкав кръста.
По-късно през деня ме отпуска, но приемам препоръки за добавка за утрешна скованост.
Някой с отзиви за "F14+"? Похвали ми го моя братовчедка( не го е пила, а неин близък е имал ефект), но тя е малко от типа който първосигнано на всичко се връзва, та съм малко скептична.

# 23 485
Боли ме лявата ръка. Докато си миех ръцете, рязко обърнах лявата с дланта нагоре и изглежда разтегнат жила. Сега ме боли от лакътя до върха на кутрето и безименния пръст.  Трябва ли да го вържа с бинт, или да го намажа с нещо? Щом си мръдна ръката и боли. Не мога да пиша на клавиатурата. Днес няма да работя, но не знам дали ще мине до утре?... не

# 23 486
Аз съм готова с документите. Шефът е много доволен, графика ми хареса. Имам и три допълнителни смени  в друго отделение и пак си имам по два дни почивка. На още един шеф угодих, но не можах да откажа това предложение.Щом не искат да ни плащат за допълнителни часове в основата работа така ще е. Сега дори, момчето ми да не успее да съчетае университета с работата/одобрен е по един проект/ ще сме по-спокойни.
Ън раздразнени са мускула и нервът според мен. Покой и унгвент, който не загрява, както и обезболяващи таблетки.

# 23 487
Моите пък в градината ядяха всичко, по няколко пъти допълнително си искали, вкъщи започваха капризите.
Особено тези на дъщерята. От Госпожата в градината разбрах колко много обичала спанак. Grinning
Но това беше отдавна. Вече ядат всичко (почти), склонни са да опитват нови неща и вкусове, както и такива, които до скоро твърдо отказваха да погледнат дори.
Към момента даже синът сякаш е идея по- капризен, но не е болка за умиране. Стига да не е повече от два дена на безмесно хранене- всичко е шесТ. Grinning
Това, което много ме радва е, че и двамата предпочитат домашно приготвена храна и при възможност винаги избират нея.

# 23 488
  • София
Сигма, нормални ми се струват килата на детето.
По принцип физическите натоварвания увеличават апетита, ама надали ще накарат някой да прояде нещо, което мрази.

# 23 489
А бе гльоджава е, ама по добре отколкото да е пълна. Важно, че е здрава.

Общи условия

Активация на акаунт