Да се оплачем... 2025

• 1 402 677
  • 23 553
  •   4
Отговори
# 23 535
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ами не искам да ви отчайвам, но имам колега, на почти 50 е, даже и семейство има, миии, грам отговорност няма в този човек. Закъснява редовно за работа, все нещо не е случил, не е разбрал, объркал...
 Но пък самочувствие и спокойствие при него има в изобилие.

# 23 536

И моята щерка е спокойна, едва-едва. То нервите идват с годините и със задълженията Simple Smile не помня да съм била нервна на 15 Simple Smile))

Аз не искам да е "нервна", но малко отговорност и организираност очаквам от човек, който става пълнолетен след 5 месеца и при всяко ограничение заявява "Аз съм почти на 18...".

Продължение: Преди малко ме пита: "Ще успея ли преди училище?" (Полиция, карта за ГТ) Ами не знам дали ще успее... като няма признаци кога ще тръгне. (Тръгна в 10:15, изяла 1 банан и с чантата за училище)
Поне разбрахме, че не е теглено от картата.
Много интересно след всичкото това плюене по собственото ти дете, дали изобщо има някакво самочувствие и след като е толкова зле, интересно как ходи на работа и получава заплата...
Замисли се, защото щетите, които ще окажеш върху психиката на дъщеря ти, никой психотерапевт няма да може да заличи.
Сигурна съм, че премълчаваш много подробности, които са в нейна полза.
Дете, което е под 18,  ходи на работа и получава заплата, е ако не е поне малко отговорно, никой няма да го държи на работа.

# 23 537
От време на време трябва някой да им каже в какво не са прави? Или трябва само да ги галим по главиците? (Даже не виждам плюене в моя коментар, а само излагане на факти).

Аз съм спестила много от лошото.
Иначе бях пуснала тема за работата, там я похвалих за това постижение. И нея поощрих с бонус след като изкара 1 месец. Но темата не е за това. Оплаках се от нещо конкретно и текущо.

Най-вече от непукизма и безотговорното отношение, когато някой се е ангажирал да и оправи грешката, а тя си гледа спокойствието. Не понасям хора, които не уважават чуждото време и труд, а при нея това е редовно.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 12:37 от aaa73

# 23 538
rumka833, това са резултати като по учебник. Браво!
Явно диетологът си разбира от работата. За съжаление и обратно на логиката, такива са все по- малко.

# 23 539
  • София
От време на време трябва някой да им каже в какво не са прави?
Скрит текст:
Или трябва само да ги галим по главиците? (Даже не виждам плюене в моя коментар, а само излагане на факти).

Аз съм спестила много от лошото.
Иначе бях пуснала тема за работата, там я похвалих за това постижение. И нея поощрих с бонус след като изкара 1 месец. Но темата не е за това. Оплаках се от нещо конкретно и текущо.

Най-вече от непукизма и безотговорното отношение, когато някой се е ангажирал да и оправи грешката, а тя си гледа спокойствието. Не понасям хора, които не уважават чуждото време и труд, а при нея това е редовно.
Направо е задължително. Стига този "някой" да приеме, че и на него може да му се каже същото.

# 23 540
Румка, забележителен резултат, би ли разказала малко повече? В какво се изразява диетата ти? Различна ли е от на колежката? И най- важното- кой е този доктор? Искам и аз

# 23 541
За момичето с цистита, вземи си Д маноза, много е ефикасно.
За случая в детската градина … изгледах цялото видео в ю тюб. Избива ме на дива агресия, хора! В кожата си не се събирам, ако тази мизерница ми направи на това на детето , ще си лишите от моята компания за дълго, освен ако не ми вкарате телефон в Сливенския. Има документ от комисия гинеколози, не си измисля детето. В нормална държава, тоя урод щеше вече да е където трябва…

# 23 542
  • София
Медицинското не доказва извършителя.

# 23 543
Но потвърждава всичко разказано от детето.

# 23 544
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добре, това е станало преди 10 месеца, и се разбира сега, или разследват 10 месеца?

# 23 545
  • София
Но потвърждава всичко разказано от детето.
Не потвърждава за насилника, а за насилието.
Обсъждаме случая в тази тема https://bg-mam.ma/t/1819224

# 23 546
Не искам да знам за какво пише Жаки. Аз не се имам за агресивен човек, но когато става въпрос за дете....ме избива на първична агресия! Много първична.

Сигма, детето свикна ли с брекети? Моята убосТница от 3 месеца не е ходила да и затегнат шините. Много е ангажирана. Triumph

# 23 547
Горе долу свикна. Днес сме на ортодонт, май ще слагат ластиците.

Днес бяхме на изложба на Насимо. Много горещо препоръчвам. Много хубава емоция ми достави.

# 23 548
Оплак ам се, че се ядосах за голяма глупост тая вечер. Чак се чудя защо още го мисля...
Бяхме седнали на ресторант и случаен човек ни заговори на италиански. Питах го дали говори английски или немски. Пита ме пак на немски. Отговорих му но вместо "седя" казах "стоя" (което и на български бих го объркала) и той ми се подигра супер тъпо на грешката. Чак ме хвана яд, че му отделих време и внимание да му помогна.

# 23 549
  • Бургас
Лютиче! Я си го премести в другия крачол и хич да не ти пука!
Да си гледа работата ,, господина,,!

Общи условия

Активация на акаунт