Да се оплачем... 2025

• 1 412 601
  • 23 718
  •   23
Отговори
# 23 625
Оплаквам се, че се надцених. Имам се за много корава, но вече издишам от доста места.
Имах здравословен проблем, слава богу, малкото зло. Не споделихме с никой. ММ иска да кажем на детето. Ако разберял, щял да се обиди. Прав ли е според вас. Млад човек, има си свой живот.  Аз гледам да спестя тревогите на близките си.

# 23 626
Оплаквам се, че се надцених. Имам се за много корава, но вече издишам от доста места.
Имах здравословен проблем, слава богу, малкото зло. Не споделихме с никой. ММ иска да кажем на детето. Ако разберял, щял да се обиди. Прав ли е според вас. Млад човек, има си свой живот.  Аз гледам да спестя тревогите на близките си.
Аз имах потенциално сериозен проблем. Казах на детето след като разбрах, че всъщност няма проблем. Мисля, че са достатъчно големи, особено ако всичко е завършило добре.

# 23 627
Така е. Ще му кажа.  Просто, знам, че ще се разтревожи.
С малкото мозък, който ми е останал, хукнах днес на работа. Днес ми правиха една уж лека манипулация, но нямаше да се свърши света, ако си бях останала в къщи.

# 23 628
Мама преди време, за да не ме тревожи, не ми беше казала, че има проблеми с кръвното. Една вечер и беше лошо и я карах на лекар. Щях да припадна, когато лекаря ми каза, че кръвното и е 200 на не помня колко. И ме пита човека, знаете ли че майка ви има проблеми. Ми не знам. Тя мълчи като комунист. Моето мнение е, че такива неща не трябва да се крият от децата.

# 23 629
Кажете му, точно, защото е голям.

# 23 630
  • Ланкър, планините Овнерог
Моите деца още от самото начало след диагнозата знаят. Но майка ми не знае. Знае за операция, за урологичните неща след това, но не знае изначалната диагноза.

# 23 631
  • някъде другаде
zavs , кажи му. А за работа не е трябвало да ходиш. Работа ще има и след нас , щади се.

# 23 632
Nature SnowflakeNature Snowflake

Вали сняг Neutral Face Как да се зарадва човек на петъка...

# 23 633
  • Варна
Дъжд вали при нас. Почна снощи и не възнамерява да спира.
Клодел, моите деца са малко по- малки от твоята племенница, но като поведение е същото. Всеки си е в негов свят. Много се дразня, но не успявам да им пробия броните.
Zavs, кажете му. Мама така мълчеше. Как си, добре съм, нищо ми няма. ....

# 23 634
Честит първи сняг за София!

# 23 635
Всички Снежанки да почерпят за именния ден Mr. Green

# 23 636
  • София
Ужас, толкова да мразя сняг. Frowning1
Притеснявам се за детето, на практика е в Бургас и там е зле от дъждовете, а днес ще се прибира.

# 23 637
Я, сняг се сипе на парцали! Еей, къде е сиромашкото лято? В стаята е 19 градуса, а при рибките - 16! Ето от това се оплаквам, а и, че някакъв нерв ми се е възпалил на гърба, едва кретам.

Клодел, а какво яде тази племенница? Тя де факто не излиза да си пазарува, щом 5 дена не е мърдала навън. Би било логично сама да си се грижи за прехраната.

zavs, аз като имах диагноза, казах само на мъжа ми и децата - те са големи и извън къщи. Да, тревожеха се, но и помогнаха много, всъщност те ми намериха лечение. Така че кажи на момчето си. Той знае, че родителите боледуват, няма да е чак толкова зле за него, колкото си мислиш сега.

# 23 638
И аз съм за да се казват такива неща на децата. Аз се ядосвам като ми казват като мине всичко.

# 23 639
  • София
Е защо се ядосвате? Ако е нещо сериозно, няма как да не се каже, но не виждам смисъл да бия тъпан за всеки преглед.
Правиха ми 5 биопсии наскоро със съмнение за рак. Не съм казвала. Всичко за сега е наред. Ако се беше потвърдило, щах да кажа разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт