Да се оплачем... 2025

• 1 414 699
  • 23 755
  •   19
Отговори
# 23 730
  • София
Това с морето е малко... Познавам много варненци, които го виждат колкото и софиянци. 5 дена в година.
Иначе и аз обожавам да се разхождам и да плувам. На плаж от години не ходя. Само плувам сутрин и или вечер.
Разбирам Естела, но Емма е права. Трябва да сме по-мобилни, а и София не е Нова Зеландия или Тимбукту.
Дими, да си жива и здрава.

# 23 731
В тази държава всичко е след дъжд качулка. Сега тепърва ще проверяват как са издавани разрешителните за строеж. Голяма част от хотелите в Елените били на небезизвестните Арабаджиеви, хора със съмнително образование и липсващо възпитание. Жалко за загиналите хора.

# 23 732
Дими, бъди много здрава и удовлетворена от всичко, което ти се случва! Честит рожден ден!

# 23 733
  • на Мелмак
Естела, аз преди около 20г също "трябваше" да се преместя в София.
Не беше моето. Нов живот, нови хора... Но реших, че след като семейството ще ми е тук, трябва да намеря нещо хубаво. Сега вече си е "моят" град, мъчно ми е за него, като сме на почивка, както и за родния Пловдив, в който ходя на гробища, и среща с приятели.
Аз съм от типа хора, които без планина не могат, затова и имаме жилище в планински град.

# 23 734
  • София
Честита да си, Димис!
Ние се разписахме с училищните болести - малкият се събуди с 38.2. Сега спи.
И аз обичам морето, но живея далеч от него. На старини бих живяла извън София, но по-скоро май на планина.

# 23 735
Димис, честита да си.

Дидка, бързо да минава.

Марти, моята беше на 1,1г когато я мазаха, еднократно. И зъбите ѝ станаха черни.

Тук е 3г след интервенцията.

Направете панорамна снимка. Виж дали може. На Дияна не сме правили снимка, а на Алекс му правиха на 2г.

# 23 736
  • Ланкър, планините Овнерог
Събудих се преди час и половина, но не ми се ставаше от студ. Бях омотана с одеалото до ушите, още не сме пускали климатика.

Обичам морето, но лятото. Депресира ме, когато е бурно и сиво. Майка ми е от едно село до Каварна, летата ме пращаха при баба. На края на ваканцията вече откачах, исках си лудницата на Софията.

# 23 737
Димис, честито! Жива и здрава да си. Дано на новата стара работа да са те оценили, докато те нямаше и да е различно отношението.

Естелка, София е много хубав град. През последните години централната част е прекрасна. Рядко ходя, но ми харесва. По кварталите не знам как е, от доста години не съм стъпвала, помня, че имаше някои много каубойски, но сигурно и там има развитие. И аз си обичам Варна, но със София не може да се мери. И, за съжаление, все повече ни запада града...

# 23 738
  • Пловдив
Оплаквам се, че дете номер 3 отново изяде лакомството на котката... Проблем си е на котката, но бяха последните, а косматото си ги търси като наследство.
Да не се е мотала тая котка! И у нас е "ядеш или гориш"!

Бетелгейз-An  - Помня дъщеря ти на тази възраст, даже мисля, че точно тази снимка (или много подобна).

Искам да се оплача. Някой, подозирам, ама много силно ПОДОЗИРАМ, че е Благоверния, е надушил къде си крия резервния шоколад. В гардероба, в чекмеджето с моето бельо (демек гащи и сутиени). Тази сутрин се събудих със силно желание за шоколад, отивам при скривалището и шоколад НЯМА. Представете си шока! И депресията! И мъката!

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 10:37 от Янтра

# 23 739
  • Варна
Благодаря на всички за подкрепата, свършиха ми палците.

Марти, Мид, ще пиша като се върна задължително.

# 23 740
  • София
Естела, за да посвикнеш, бих ти препоръчала Историческите маршрути на София. Имат фб група и правят безплатни турове. Много са интересни.

# 23 741
  • Варна
Ще проверя, благодаря ти.

# 23 742
Димис,честита да си, здрава и щастлива и да ти е комфортно на новата стара работа.

# 23 743

Поздравявам ви с една снимка от терасата на вилата ни. На почивка сме. И се оплаквам, че се изпоразболяхме още на старта на почивката. Главоболие, хрема, болки в мускулите. Имаме лекарства, пием. От тримата аз съм най-зле, днес май ще си остана в стаята, нямам сили да вляза да се изкъпя... А така я чаках тази почивка, много имах нужда.

# 23 744
София, въпреки че не ми е родна ми е любима. След време мисля, че ще се върна към корените си. Не вярвах докато майка ми преди да почине поиска да се върне към родното си място.

Общи условия

Активация на акаунт