Да се оплачем... 2025

• 1 424 756
  • 23 906
  •   23
Отговори
# 23 805
Дидка,, дано му мине бързо на юначето и да е еднократна тая Т.

Иначе аз не съм спала от 15г, ама съвсем сериозно. Ревливи, кърмене до припадък. А малкият се напикава, ама по 2-3 пъти на вечер. Не иска памперс, ако спи и сложа, усеща и пищи. Та се будя по няколко пъти да го изпишкам. Ако съм заспала дълбоко, събуждам се в локва Sad
И средният се напикваше и то до 10г, но не всяка нощ.
Не само заради това не спя, като потъна в мисли и то сънят бяга.

Последно време цикълът ми стана редовен, затова закъснението не ми харесва. Иначе имам пролапс, подарък от ражданията. АГ каза да съм се пазела, да не се стигало до операция. Е какво да се пазя? Нося тежко като камила, вечно съм с торбите.

# 23 806
Ан, а панорамната за какво? Да се видят зародишите на постоянните ли?
Да, да видят зародишите на постоянните.
Алекс му правиха на 2. Всичко беше наред със зародиша на постоянният. Само дето го чакахме 7г да излезе. Ходеше с дупка в устата.
На голямата ѝ правиха панорамна преди 2-3г. Та тогава разбрахме, че няма 3 зародиша. Предложиха да ѝ сложат имплант, но тя се уплаши и отказа.

Бетелгейз-An  - Помня дъщеря ти на тази възраст, даже мисля, че точно тази снимка (или много подобна).
По-голяма трябва да е била като сте се "запознали" Simple Smile
Затрихме няколко диска (HDD-та) и нямам никакви снимки снимки от тодлър периода. А бебешките ѝ са на ленти Joy

# 23 807
  • Варна
Много ми се събира освен с майките ни кукувици,  последните дни и всички други неща..
Ще споделя и ще изтрия утре.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 12:14 от Vessi_to

# 23 808
  • София
ММ много ме издразни днес. Влиза детето да се къпе, а то винаги изразходва целия бойлер. По 5 - 10 минути си наглася водата, после да се закъпе, пее си нещо, блее.... и днес - водата била свършила по-бързо от преди, не успяла да си изплакне косата. И ММ крещи - какъв бил този бойлер, защо изведнъж водата свършвала по-бързо. И му казвам - вече е студено, като се точи топлата, влиза по-студена, отколкото е през лятото, затова свършва по-бързо топлата. НЕ БИЛО ТАКА, АЗ НОРМАЛНА ЛИ СЪМ ДА ГОВОРЯ ТАКИВА ГЛУПОСТИ, НЯМАЛО ЗНАЧЕНИЕ, ЧЕ ВЕЧЕ БИЛА ПО-СТУДЕНА СТУДЕНАТА ВОДА, ТОВА Е 80 ЛИТРА БОЙЛЕР. Тъпотии съм говорела. И се разсърди, моля ви се Rolling Eyes
Ейййй, направо побеснях. Имам чувството, че живея с 2 деца на 12, а не с дете и мъж.

Едит - Сега прочетох. Много съжалявам за детето, за което сподели Vessi_to. Дано се развият нещата по възможно най-добрия начин.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 00:07 от miamim

# 23 809
  • София
Веси, разрешение от админ не е нужно, но ще бъде добре да има цялата официална документация.

# 23 810
  • София
vessi, Cry, милото дете…адът на всеки родител
За миомата приятелка има положителен ефект:
https://myherbs.bg/product/mioma-na-matkata-i-polipi-bilkova-smes-350-gr

# 23 811
  • Бургас
Веси, дано се намери лек за това дете...
Горката майчица....

# 23 812
Миамим, поради тази причина бойлер под 100 л. не признавам. Като купувахме наскоро мислих и за 120 л.
Веси, ще помогнем на момчето. ❤️

# 23 813
  • Варна
Ох, Бог да помага...Не исках да пиша за това но тя ми е пред очите 3 дни, и споделих.
Колкото и да помогнем, дано не е толкова агресивно заболяването.
И след всичко това , дето го мисля че се случва  на млади хора, се разправям с някакви глупости,  пенсионерска работа...Че и се сърдят.
Хора, здраве да е, всичко  друго е лъжа...Hug
Лека нощ и спокойни бъдете Heart

# 23 814
Аз жена след определена възраст без миома не познавам.

И каква е тази възраст, че ми става интересно?

Хммм, интересно е и инфото за колагена и несъвместимостта му с миомата. Трябва да обърна внимание на приятелка да се поразрови по- задълбочено. Благодаря. 🤗

# 23 815
Препоръчайте колаген без вкус, който се разтваря в кафето. Не питам конкретно Babri, че от нейния вероятно няма да намеря по нашия край Hug
buni, аз си поръчвам от немския Амазон. Без вкус е и ми се разтваря и в топло и в студено кафе.

# 23 816
  • някъде другаде
Веси , много тъжно. Дано господ му помага , а ако са нужни средства и ние ще помогнем.

# 23 817
Веси представих си цялата ситуация. Толкова добре си го описала. Голяма следа е оставило всичко това в психиката ти.  Дано с късмет и воля момчето се възстанови! Сериозни преживяване и стрес е това. Наистина здравето е важно. И за пенсионерите си права. Като започнат да се оплакват от кръвно и болки по ставите.....колко по-страшни здравословни проблеми има при младите хора.
И аз мисля едно момче приятел на сина ми. Тази болест промени живота му. Всичко пропадна -студентство, мечти. Аз разбирам проблема от медицинска гледна точка. Прогнозите са лоши. А цялата компания наново организират кампании и базари за събиране на средства.
Милите семейства!
Няма да се оплаквам. Всичко друго е бели кахъри.

# 23 818
Аз жена след определена възраст без миома не познавам.

И каква е тази възраст, че ми става интересно?

Хммм, интересно е и инфото за колагена и несъвместимостта му с миомата. Трябва да обърна внимание на приятелка да се поразрови по- задълбочено. Благодаря. 🤗
Да кажем около 45г, когато започне пременопаузата...с менопаузата всички миоми "изсъхват" т.е. изчезват.

За колагена и аз не знаех, но ми го каза приятелка, на която е било научно обяснено от нейният АГ. Аз това не го знаех и си пиех редовно колаген за стави и кожа и действително имах увеличение  на миомните възли.

# 23 819
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
На 44 съм, миоми, полипи, ранички и т.н.никога не съм имала.
Юли бях на гинеколог, проблем не намериха. Цитонамазка, микробиология, нищо притеснително.

Общи условия

Активация на акаунт